Prođoh pored, pa slučajno primijetih: Europetrolova vaskršnja akcija - 3 centa jeftiniji dizel i benzin 95
Sent from my 9790
Ja sam mislio da je i ova ovdje Petrolova.
TAKUMI
Prođoh pored, pa slučajno primijetih: Europetrolova vaskršnja akcija - 3 centa jeftiniji dizel i benzin 95
Sent from my 9790
Lijepo, ali opet skupo. Na Nestro u Trebinje 55 centi.
TAKUMI
plin na luk oil 70c...izgleda su svi obalili na 70..petrol nedeljom 65c
Ja se ponadah da nije neki pad cijene :-)
A od kada, i do kada vazi akcija na Euro?
sad oko vaskrsa valjda
imaju jake pistolje![]()
Dont miks grendmas end frogs.
Do 21-og![]()
Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
europetrol 65c plin
Je li to sad za stalno ili samo za ove praznike?
Renault
mislim da je plin za stalno a dizel i bmb95 samo za praznike 3c dolje...
E neka si mi uljepsa pocetak dana![]()
Renault
Sad ce pred izbore da pane rekordnoooooo![]()
---Chelsea Fc---
aj neka mi neko strucno objasni koja je razlika izmedju bezolovnog 95 i 98?
ja pojma nemam osim da je ovaj skuplji...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Prvo, napisao si strucno misljenje, zatim kazes obicnog naroda koji to koristi. To ne ide zajedno.
Drugo, ja sam pretpostavio i na kraju i pogodio sta zelis i uputio te na linkove gdje pise OBICNI NAROD KOJI TO KORISTI koja je razlika.
Stoga, umjesto sto ti trolujes mogao si da ukucas na google i dobijes informaciju u par minuta.
Trece, da li ja znam ili ne nije predmet pisanja, vec tvoja zelja da dobijes informaciju o kojoj ne znas nista i kada je dobijes, napadas osobu koja ti je tu informaciju dostavila. Mislim, prilicno nezahvalno od tebe.
ps/tvoja nekultura se ogleda tvojim komentarom u reputaciji, nemam riječi
Last edited by agent; 22-04-14 at 13:21.
kralju niko nije od tebe nista trazio u linkovima i cudima, ako ti nije jasno na sta mislim pogledaj na koji nacin je isla ranije komunikacija i savjetovanje medju normalnim forumasima ... ako ne znas ili ne zelis da pises fino me zaobidji i boldovanaj bez.... prosto si nebitan lik koji je od juce prakticno na ovaj forum i idi lijeci nedje drugo svoje frustracije sto te maltletira narod u van-sajber zivotu ili te kuci u sobu zakljucavaju... vozdra...
EDIT: ako i dalje mislis da si u pravu, vidjeces da su ga administratori vec obrisali jer kao sto rekoh ne odgovaras kako treba nego trolujes i spamujes... pa ti vidji ko je u pravu...
Last edited by lucke91; 22-04-14 at 13:31.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks