Pusti mi slike guma na pm...
Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ako mislis na potopna u rezervoaru onda moze bilo koja da moze da se montira da vuce sa ,,dna,,
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Treba mi jedna sajla za podizac prozora za E klasu, ko bi to mogao da ima na otpadu ?
dje se moze uzet ziva guma u "trake"
ono bukvalno kao lepljiva traka(ali sire) ali je ziva guma u pitanju...Oce drug da stavlja pragove,pa bi da stavi to na pragove i da ih onda montira...Da mu ne bi ulazila voda i nagrdila bankine itd...Da ne stavlja silikon
Koliko se moze inace prodati katalizator? I ko ih otkupljuje?
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Mozda sam pitao prije al zaboravih, ako osiguram kaskom auto i odem u inostranstvo na godinu dvije, stiti li me i tamo od kradje i stete?
rm -rf /
valjda stiti.:frown:
Sto si tuzan, necu jos da idem![]()
rm -rf /
hahaha:encouragement:
rijesio sam problem, produva sam sitku na kompresor i sad je ok...
umislio da je golf gti.....
Last edited by Stivi; 15-04-14 at 06:50.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
od JTDa ?![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
njih malo vise placaju od ovih benzinskih
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Passat b6 2.0 tdi. Problem sa paljenjem kad je motor vruc. Jutarnje paljenje je bez problema, samo kad ostoji 10 minuta nece da upali no verglam. Zna li ko sto to moze bit?
Juče su mi ukrali antenu sa krova i kako je bilo ono nevrijeme kroz rupu mi uđe voda na krovište, zamijenio sam antenu i nekako zatvorio rupu ali sad kad se osušilo auto ostala je braon fleka po krovištu. Kako da maknem to ? I gdje mogu da se kupe "poklopci za antetnu" znači onaj plastični dio koji ide preko jer sad imam antenu i silikon oko nje pa je ružno.
Moze li mi neko preporuciti neki dobar servis za zamjenu kocionog fluida ?
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks