Jes vala, bas je lijepo kad mlatinjaju onim zastavama, jos i kad imaju razne karte da istaknu, onda je bas sve onako po zakonu i potaman.
Nisam ja rekao da se bune protiv Srba, već će imati razloga da se bune protiv tretmana U Crnoj Gori ako se jednog dana desi da DF bude vlast
Kao nacionalna manjina po zakonu mogu koristiti svoje zastave, dok vi to po zakonu nemate pravo jer se niste proglasili nacionalnom manjinom pa ste u principu domaći izdajnici.
Najžalosnije od svega je to što se danas svaka šuša koja ne drži do predaka nazva srbinom i kao rezultat imamo gubljenje indetiteta pravih Srba u Crnoj Gori
Last edited by Rakun; 09-04-14 at 00:07.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Jes vala, bas je lijepo kad mlatinjaju onim zastavama, jos i kad imaju razne karte da istaknu, onda je bas sve onako po zakonu i potaman.
Tako funkcioniše demokratija u Tadžigistanu. Mi ono kao putujemo u EU. Ali dobro, svjesan sam ja da vi svoju zemlju doživljavate kao Somalilend, i to je tužno.
Po zakonu, moraju imati svoju manjinsku zastavu, a ne mogu koristiti zastavu strane države. A Crna Gora je između ostalog "građanska država" pa ne postoji nikakvo "proglašavanje nacionalnih manjina".Kao nacionalna manjina po zakonu mogu koristiti svoje zastave, dok vi to po zakonu nemate pravo jer se niste proglasili nacionalnom manjinom pa ste u principu domaći izdajnici.
Aaaaa, a tebe brine gubljenje identiteta, pa što nisi odma rekao, ja vidim da si zabrinut, al nisam znao odma o čemu se radi.Najžalosnije od svega je to što se danas svaka šuša koja ne drži do predaka nazva srbinom i kao rezultat imamo gubljenje indetiteta pravih Srba u Crnoj Gori
You can kill a player, but you can't kill the game
Neka masu i donjim gacama ako nijesu usrane, ali ne mogu LAJAT da je ovo, GRCKA, CESKA ILI DANSKA, to je izdaja DRZAVE.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
http://www.vijesti.me/vijesti/oko-60...-clanak-194194
“Ovo je svojevrsni mobing i vrlo suptilan pritisak na zaposlene da glasaju za DPS, ne bi li ostali na poslu i ne bi li im se nadoknadile zarade”, piše u dopisu.
Iz Ministarstva pravde saopšteno je da je riječ “isključivo o decidnom poštovanju Zakona o finansiranju političkih partija”.
One Ring to Rule them all...
Inače, kažnjavanje izražavanja političkih stavova je veoma ustavno. I efikasno. I pokazuje da su tvoji stavovi zasnovani na nekim principima i idejama koje možeš intelektualno odbraniti.
★
Nije politicki STAV, da pozivam Njemce da zauzmu DANSKU TERITORIJU,
to je PODRIVANJE DRZAVE I UDARANJE NA NJENE TEMELJE.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Ja ne bih rekao da pozivaju, ali, kako god bilo, brat koji griješi se ne bije i ne zatvara niti će se ikada urazumit ako se tako postupa sa njime.
★
Prvo bi mi morao objasniti što su civilizovane zemlje i navesti neki primjer. Ovako ne znam. Na ovo drugo se ne može mnogo uticat, ali zašto bi nas to zanimalo? Nijesu zakoni i uređenje Srbije, ili bilo koje zemlje, najviši domet čovječanstva sa kojim se sve poredi.
★
I što s tim? To su takođe zemlje koje su slale ljude u Egipat i Siriju na mučenje. Hoćemo li i mi tako? To nije argument.
★
Samo me interesuju REVIZORSKI IZVJESTAJI iz LOKALNIH VLASTI,
da uporedim ko BOLJE KRADE GRADJANE,
POZICIJA ILI OPOZICIJA, i Danskoj naprave rang liste,
kako KRADU na vodu, daljinsko grijanje , smece, poreze i prireze i daju ZLATNU NAJVECIM LOPUZAMA.![]()
IM - Old Bone
Stvarno?
The full list of flags that do not require consent are:
(a) Any country’s national flag, civil ensign or civil air ensign;
https://www.gov.uk/government/upload...lags_guide.pdf
Najjače su mi ove diskusije đe jedan napiše ''To je tako, tako, tako i tako... Čuo sam, ili mi je pričao ujak iz XXXX...'', a ovaj drugi izgugla nešto, pa mu drkne link, pa ovaj opet traži link... Niko linkove ne čita, pa ni oni što ih lijepe... Pa se ovdje ukrste, Boga mi, jako ozbiljne činjenice...
Pa dođe Maja, pa čovjeku koji mrlju u karijeri nema, veli da ga eliminiše zato što mu nijesu napisali mjesto rođenja... :lolblue: Pa... Uh, top, časti mi.Maja nekog elimiše cijeli svoj vijek, ona bitna, patriota...
Milo mi je što ovdje ne pišem više...
Ako se aktiviraju malo više El Re, Hari Krisna i onih par forumaša njima sličnim, molim da mi neko javne.Ovdje se nema što pročitati.
Ni ovo nije tacno. Samo par drzava to zabranjuju.
http://fotw.net/flags/us-law.html
Mozda ce Vas interesovati ovaj sajt: http://www.mojgrad.me/. To je projekat "Instituta alternativa", cilj mu je povećanje transparentnosti lokalnih budžeta. Cini mi se da sam prije nekoliko godina postavljao njihovu studiju koja se bavila upravo ovom temom. Ukratko, problem je sto su revizorski izvjestaji lokalnih vlasti nepouzdani. Opstine su obavezne da izvrse reviziju, kako bi mogle poloziti racun drzavi na kraju godine, medjutim, u postupak revizije nijesu direktno ukljuceni ni drzava, odnosno DRI, ni odgovarajuci zakoni, ni odbornici u lokalnim parlamentima - gradonacelnici mogu, izbjegavajuci postupak javne nabavke, da angazuju koga oni zele, po svojim "kriterijumima". Znaci, iako formalno obavezuje opstinu da dostavi zavrsni racun i prethodno izvrsi reviziju, drzava ne vrsi reviziju, drzava nema mogucnost da bira revizora koji ce sprovesti postupak, drzava, odnosno zakon, u praksi ne obavezuje i nema uticaja na odluke gradonacelnika u sprovodjenju postupka.
DRI vrsi kontrolu lokalnih buzdeta povremeno i nepotpuno, tako sto se, nije mi poznato na osnovu kojih kriterijuma, izabere jedna opstina u toku godine, i napravi se opsta revizija.
U poslednje vrijeme se govori o uvodjenju interne revizije u lokalnim samoupravama, kao efikasnog nacina provjere i kontrole budzeta, medjutim, u ovoj studiji (koja je, doduse, stara tri ili cetiri godine) se navodi da opstine ne mogu da formiraju jedinice za internu reviziju zbog nedostatka obucenog i kvalifikovanog kadra.
Jos nekoliko informacija:
http://www.vijesti.me/vijesti/poesch...-clanak-174722
http://www.vijesti.me/vijesti/cember...e-clanak-90154
Kad se krece u kampanju na forumu?
Bas cekam da vidim tu lepotu od politikantske samodopadljivosti..
Hvala Lepo
Juče je asfaltirana jedna ulica koja vodi do kuća koje su izgrađene na državnoj zemlji, Apsurdistan![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Je li moguce? Ja ne znam je li ikad nesto asfaltirano (po naselja) a sa nije uoci izbora.
Pogotovo ovima sto pokradose zemlju od drzave i vicu svima ostalima da su lopovi.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Srbi u Crnoj Gori su autohtono ili domorodačko stanovništvo dok su Crnogorci u Srbiji skorašnji doseljenici ,pristigli u vrijeme SFRJ neki i kasnije.Koliko vidim,crnogorska manjina u Srbiji prilično masovno ističe svoje zastave,slobodno se organizuju u kulturna i politička društva a tamo gdje je koncentracija crnogorskog stanovništva veća kao u nekim opštinama na sjeveru Srbije,crnogorski jezik je jedan od službenih jezika ili je u procesu sticanja tog statusa.
Last edited by Ljuban; 11-04-14 at 21:57.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Last edited by lepetanac; 11-04-14 at 22:12.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks