Šteta što nisu opet izbori na CT, u opštinu su primili jednu platu ove godine a i drugu će, nekad.
Lizanje slika po hodnicima im je topli obrok.
Šteta što nisu opet izbori na CT, u opštinu su primili jednu platu ove godine a i drugu će, nekad.
Lizanje slika po hodnicima im je topli obrok.
U Berane je bila cijena glasa pala na 20 eura, zato su podbacili, vjerovatno su za Podgoricu podigli kredit kod prve banke, nego ko zna cime su sve garantovali za vracanje novca ... ?
Kako ispalise Popovica... Suze mi idu od smijeha hahahahahahahahahaah
One Ring to Rule them all...
Mislim da je sad vec i jasno da SDPP nece uzeti ni 3-4% glasova.
Nije nikakav problem mahati zastavom druge države sve dok se u drugoj ruci maše zastavom Crne Gore ili se barem ta zastava poštuje i osjeća kao svoja državna zastava.
Potrebno je tu još malo vremena da prođe da bi se narod osvijestio i shvatio neke stvari.Da ovi "neprijatelji" shvate da su neke stvari prošlost i da se mora gledati u budućnost a prijatelji da razumiju da i ˝neprijatelji˝ mogu biti prijatelji i da prihvate činjenicu da to što su Đukanović, Krivokapić i kompanija uspjeli da izbore nezavisnost to ne znači da im treba dati kredit od 100 godina da nas jašu kako njima odgovara.Njima se treba zahvaliti i podržati nekoga ko će manje gledati svoje lične interese i ko će normalno osjećati državu kao svoju.
Ad astra.
Samo mi je smijesno sto su SDPPozitivci u objavi biografije njihovog kandidata za nosioca liste "preskocili" da napisu gdje je rodjen.Svasta..
Sta ce im to...
Hvala Lepo
Znam, znam tu porodicu ... Od njihovog dolaska u Titograd... Samo, cini mi se da je on dosao tek kao srednjoskolac, a u objavi pise da je zavrsio osnovnu u PG? Nesto mi je nelogicno...
Ali jeste smijesno sto u objavi bas to preskocise iako su u Titograd dosli iz Ivangrada koliko znam. Ei Nis zgrada bjese?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 08-04-14 at 15:34.
Ja ne volim da se mulja i to u startu.. Odmah se zapitam zasto lazu (preskacu istinu ili govore neistinu kako god) na takvim sitnicama, sta ce tek kasnije...
Nepotrebno bas. Bogami kao da nema Titogradjana, no svijet nastao po dolasku ostalih u PG.
Tja.
Hvala Lepo
Mislim da je otac politicki- kadrovski prebacen u Titograd, pa su se preselili..
A stan je bio drzavni. Skromno.
Nista protiv.. Samo ukazah da nema potrebe da se iskrivljuje nesto jer je besmisleno to raditi ako se zna. Otud i moje cudjenje oko podataka, i zapitah se zasto to rade...
Da, cini mi se da je u isto vrijeme, ako ne godinu kasnije i porodica Djukanovic dosla u Titograd.Isti komsiluk. A crni g. Savicevic na tromedji "shutao" loptu ispred zgrade mnogo prije njihovog spoznanja Titograda.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 08-04-14 at 15:58.
Pa možda je bilo bolje da su ga za Berane kandidovali-inače neđe pročitah da je rođen u Beogradu.
Što se mene tiče,šalu na stranu,svaki na svijet kandidat je bolje rešenje od Miga Stijepovića.
Nerealno bi bilo uz to još i tražiti da za gradonačelnika Podgorice bude imenovan Podgoričanin ako to uopšte i postoji više.
Problem je po mom mišljenju što većini birača sdp i pozitivne manje smeta koalicija sa DPS-om nego sa frontom i SNP-om ali viđećemo.
To je ključni momenat izbora ovih-sa kojim blokom će SDP i Pozitivna u koaliciju-to će odrediti normalno zapadne sile a ne ni oni niti birači.
Blagu prednost dajem mogućoj koaliciji sa DPS-om i Bošnjacima i Hrvatima nego sa DF i SNP-om ali živi bili pa viđeli.
Ne znam sto je nerealno ocekivati bar istinu u javno podnesenim podacima.
To me zacudilo zaista. Ponizavaju se glasaci s tim.
Ali, kako su mnogi navikli da im postavljaju laze i maze, mozda im je to normalnost. Kod mene to cesto diskvalifikuje kandidata sa liste...
Zato, da vidim sta s tim namjeravaju ovi iz Kotora, CT, NK i DG u PG, tj. oni iz saveza SDP-Pozitivna...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 08-04-14 at 16:14.
Ne grijesite dusu, ovaj narod zasluzuje dps pojacan sdp-om !!!
Svaki put kad čitam ovo Srbi, Crnogorci, prebrojavanje krvnih zrnaca i ostale gluposti da prostite, zapitam se kako to u Srbiji uopšte postoje političke stranke i kako to nije najbogatija zemlja na svijet i u BG?
Ovo pitam jer stičem utisak da je dovoljno da priznamo da smo svi Srbi i poteći će med i mlijeko, svi ćemo jesti zlatnim kašikama sa dvora Nemanjića_________
dopisati po želji.
Ја мислим да би било добро да ми Црногорци организујемо неки митинг поводом угрожености, јер смо реално гледано далеко најугроженији.Не шалим се.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Gledam foto na portalu Analitika.. Cudno kako ne shvataju ti ljudi u USA cemu su se ovim izlozili.. Pa Ameri snimaju sve demonstrante i vode kartoteke pojedinaca za sva vremena i za svaku kontrolu bilo sta da se desi.. Koji ce im to, a zive tamo i dobro im je...
Hvala Lepo
Najugroženiji.
Srbi i wannabe srbi su imali svoje na vlasti desetak godina
Albanci i bošnjaci imaju svoje predstavnike kao manjina u svakoj vlasti
Mi smo kratko vrijeme na papiru imali LSCG da organizuju referendum od kojega nije bilo ništa
Tako da Crnogorci u svojoj zemlji nikada nisu bili na vlasti.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Last edited by Rakun; 08-04-14 at 22:24.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ako se donekle i može sporiti crnogorstvo DPS-u, zar nije malo glupo crnogorstvo sporiti SDP-u?
Jeste, malo vise glupo.
Dovoljno je sto se Ranko Krivokapic potpisao na zastavu, kad ga je intervjuisao Andrija Nikolic, i sto je uslijedilo opoziciono - ujedinite se Srbi!
Andrija je DPS-ovski Crnogorac, za one koji ne znaju.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Iha oko sporenja.. Glupo nekome ili ne...
- Ponistenje odluka Podgoricke Skupstine - nema, pojela maca?
- Zasto je izmisljan CG jezik i toliko kostalo to mrcvarenje kad su mogli jednostavno ijekavicu i sve postojece nazvati Crnogorski jezik? Niko se ne bi imao razloga buniti.
- Unuku crnorukasa i kompletnom njihovom pokoljenju Petrovica za vijek vjekova -apanaza i milione novca CG gradjana?
- Zasto nije uveden porez za SPC na imovinu itd?
- Zasto nije ispitano ko je kad i sta upisivao u katastar imovinu na SPC od 90-tih do danas?
A ono oko beneficija i cudesa u krugu partije sve uz "kubanske" cigare.. Iha..
Tako da... Crnogorstvo je ipak nesto mnogo iznad SDP interesa i kalkulacija...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 08-04-14 at 23:13.
Dokle ide tvoj hrčak racionalizacije.
Jeli moguće da si upravo izracionalizovao da se Albanci zapravo bune protiv Srba. Kakav patetičan pokušaj transfera odgovornosti. Stvarno malo iskrenosti i poštenja ne bi bilo na odmet. A to SVOJE DRŽAVE stvarno nemoj da nas zasmijavaš. Pa ne mašu zaludu isključivo Albanskim zastavama.
No, ako koga ovi problemi ne dotiču, to su poosrbice, no bi pocrnogorice da uguraju loptu silu na sramotu u naš teren.
Potpuno si u pravu. Samo je problem to što bi se na mitingu skupilo 10 ljudi, ne računajući ubačene iz ANB-a, pošto su ostali potpuno oduševljeni vladavinom DPS-a, a ako nisu, onda smatraju da CG ide u potpuno dobrom pravcu - to ti je rezultat anketa.
You can kill a player, but you can't kill the game
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks