Hvala. Namjestio sam, to jest, poništio. Inače, prethodni vlasnik je već zamjenio ulje i filter, ali nije znao da tada poništi.
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
U Rvacku, ojdoh za Rovinj. Oli samnom?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Zna li ko dje bih mogao naci jedan motorcic od centralnog zakljucavanja? Kao ovaj na slici npr:
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Fabija je li preporucljivo mijenjanje glicerina svake 2god i kako je pravilno ispustanje vazduha nakon zamjene na golf4? Nadjoh nedje RR LR RF LF je li tako i ima li to kakve veze?
Ja nisam mijenjao 3god i htio da zamijenim podjoh u kastelanu oni izmjerise tamo sa nekim testerom i kazu ok je glicerin nema vode. Pa ne znam da li da svejedno odradim zamjenu?
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ening niksic kucaj na gugl i nadji sve
Sent from my Samsung Galaxy Duos
to je firma koja je zaduzena za atest, ali njemu ne treba ta firma nego kod njih mora da nosi bocu da je atestira pa neko treba da skine bocu da bi im je ponio. neki privatni plinas samo za skidanje boce da bi mogao da je ponese da mu nju atestiraju
Tadic je nedje na vidrovan gore ima i svoj sajt nesto auto-gas.me
e to je vec dobra info
ako neko jos ima odgovor na ovo prvo pitanje?![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Bratu je opel astra za plin...a meni treba motor za centralnu nebitno za koje auto...obicni kakav god, npr kao na slici sa 2 zice
Pa onda otpad neki valjda ce se pogodit da pasuje
a mislio sam novi da nedje uzmem...hvala svakako, ima toga na aliexpressu 5-6e ali muka mi da cekam...
Last edited by bojankov; 10-04-14 at 16:45.
moze li neko reci kako ide ovo sudsko odlucivanje kada su saobracajne kazne u pitanju , ima li ko iskustva sa tim ?
Vidis nije mi palo na pamet...hvala:-)
A4 1.8 na gorivo radi normalno a na sekvent plin varira ler gas od 800-1200?
moze li pumpa od goriva sa e36 na e30?
Ako moze neko ko zna da odgovori. Fabričko ulje za manuelni mjenjač od peugeot 406 je total 75w80 (mineralno). E sad moje pitanje je da li bi valjalo da sipam isto total ali 75w90 sintetičko? Jer vidim ovamo da oba podržavaju api gl4, ali su ostali parametri različiti.
dje je najbolji izbor auto kozmetike u pg? treba mi nesto za ciscenje sjedista...
koliko bi se mogle prodat 4 gume, Sava Intensa 195/60/15?
polovne naravno, stanje je da mogu jos godinu-dvije pregurat?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks