prilicno sam siguran da je kolicina ironije u njegovom glasu parala usi.
epsko mahanje rukom dok je prolazio kroz cilj kao devetopplasirani.
faca montezemole dok pored njih prolaze forc indije i ostali kao da ne postoje je govorila vise od hiljadu rijeci.
blago receno: raspadaju se.
Погрешно си схватио што сам хтио рећи, мислио сам борба за 1 позицију је само између ове двојице а ови остали само могу да сањају борбу за прво мјесто. Остале борбе су надасве добре биле ал кад изостане конкуренција за прво мјесто некако је ово остало бзв.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Reklo bi se da je mercedes izmislio v6 motor...
deuscroix
Pomjerili su turbinu i kao dobili bolji balans, a sama tubina valjda bolje preradjuje vazduh
Sent from my iPhone 5s
ovo nije normalno, ni Ferari i RB nisu bili nikad ovoliko dominantni, pa cak ni McLaren 1988.
inace jasno je ko im je prvi vozac, cim je Rozberg poceo da pravi "probleme" odmah su pozvali crnog u pit da bi Rozberg ostao na losijim gumama... steta sto nije bio agresivniji na kraju al vjerovatno su mu otisle te soft gume nakon prvog pokusaja
She is only here to annoy herself!
Cuj, zadnji set guma su dobili u istom krugu, pod istim uslovima. Kmica je dobio medium, Britni je dobio soft. Cinjenica je da mu nije mogao nista i da je sporiji od njega.
Last edited by Fabia_Elegance!; 07-04-14 at 14:31.
TAKUMI
rosberg je imao prednost nakon restarta trke...ali je nije iskoristio... imao je brze gume i DRS...
Fabia,
ja skapirah da Britni zoves Hamiltona, nego si me pogubio sa Britni i Kmica
Rozberg je imao soft, Hamilton medium, Rozbergu je radio DRS, Hamiltonu nije, Rozbergova maksimalna brzina 334kmh, a Hamiltonova 314kmh, i Rozberg je jos imao mogucnost skrivanja iza Hamiltona na pravcima, sto mu je smanjivalo otpor vazduha, a samim tim povecavalo brzinu.
E jedino da mu se jos Hamilton naguzio i izmazao vazelinom :P
britni je rozberg i on je mala glupa beba u odnosu na kmicu(hamiltona)...
LPGTECH 067 854 548
Pitao si prekjuce ja mislim, hoce li Ferrari biti los ili bas bas los. Rekao sam ti da ce bit bas bas los.
To sam rekao i ekipi juce![]()
TAKUMI
Ista prica kao sa nasim Lomijem.
Last edited by Fabia_Elegance!; 07-04-14 at 23:02.
TAKUMI
Na jes
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ferrari will introduce 2nd generation PU in China along with larger brake duct inlets and sidepods. Slimmer bodywork planned for Spain.#F1
The team has been working on improving car balance at corner entry and exit today along with aero measurements and a new software test. #F1
![]()
aj dako naprave sto da valja, smijesno mi je kad vidim kako ih fors indija i viliams peglaju....
Ferrari je najgori tim u F1, definitivno:
I onda je Lojzek testirao sa Kimijevom slomljenom sasijom 2 dana. Pa nisu normalni.French media reports Raikkonen's chassis was broken all weekend in Bahrain after hitting the kerb in FP1. Team noticed today.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks