View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 50 of 185 FirstFirst ... 4046474849505152535460100150 ... LastLast
Results 1,226 to 1,250 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    DFovci će aminovati sve što je protiv DPSa i bez slušanja, a DPSovci će odbaciti sve i da postoji video snimak Mila lično kako mijenja listiće u glasačkoj kutiji uz nekakvu priču o montaži
    Meni se čini da sam ja jedina osoba u CG koja sudi ni po babu ni po stričevima , zbog čega dobijam optužbe da sam ili DPSovac ili DFovac
    Niko ne ''aminuje bez slusanja'',nego kometarisemo ono sto u cg postoji vec godinama i godinama.To sto ti odbijas da vidis ono sto ti je pred nosom ne znaci da sudis ''ni po babu ni po stricevima'' nego da.. pa,ili ne znas o cemu pricas ili te ne interesuje.
    Vidim da si sokiran slikom sa Ct,za kupovinu u Beranama nikad cuo nisi,vjerovatno ni za gomilu slicnih primjera... ti ili se dobro zaHebavas ili zivis pod nekim kamenom.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Bongo View Post
    Niko ne ''aminuje bez slusanja'',nego kometarisemo ono sto u cg postoji vec godinama i godinama.To sto ti odbijas da vidis ono sto ti je pred nosom ne znaci da sudis ''ni po babu ni po stricevima'' nego da.. pa,ili ne znas o cemu pricas ili te ne interesuje.
    Vidim da si sokiran slikom sa Ct,za kupovinu u Beranama nikad cuo nisi,vjerovatno ni za gomilu slicnih primjera... ti ili se dobro zaHebavas ili zivis pod nekim kamenom.
    Naravno da sam šokiran slikom iz Cetinja,za priču oko Berana znam odavno (ponavlja se svakih izbora) i zbog toga kažem da VJERUJEM, a ne da ZNAM. Dok mi se ne predoče dokazi koje sam opisao u predhodnom postu neću reći da ZNAM. Da li ti je to stvarno tako teško za ukapirati ?
    A tih milion kombinacija tipa pravljenja origamija od listića, zaokruživanje krugom ili elipsom, slikanje glasačkog listića, kupovina glasova neću ni da se bavim jer je krađa na te načine kratko i jasno nemoguća ali je lakše pripisati vlasti magične moći nego reći da ih talentovano glupi narod bira iz izbora u izbore. Dovoljno je da pred izbore asfaltiraju ulicu da svi iz te ulice potrče da glasaju za njih. Lakše je davati vlasti magične moći nego reći prostu istorijsku činjenicu da građani Crne Gore nikad nisu promjenili vlast

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
    Last edited by Rakun; 06-04-14 at 18:46.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ajde da ja tebi uputim pitanje koje je meni postavljeno:
    Da sad pobjedi DPS pod kojim bi uslovima ti priznao izbore kao regularne ?
    Da opozicija kaže "bili su regularni" ?
    Da se ne desi nekakva "afera" nalik ovoj sa snimkom razgovora ?
    Valjda su svjestan da bi vojvoda, a pogotovo Medo uvjek pričali da su izbori pokradeni.

Dakle pod kojim bi ti uslovima rekao da je DPS pobjedio fer ?

Pa kao sto ti hoces da tebi neko predoci dokaze, isti su meni predoceni poodavno. Na fakultetu su nudili posao da glasam DPS, zvali u MZ da daju babi ovcu noc pred izbore, zvali mi kuci da se izlazi masovno, nudili da radim sa kupovinom karata dje se na svaku l.k ugradjujem 50e i tako dalje.
    E fer izbori po meni ce biti kada ne bude partijskog zaposljavanja, kada ne bude kupovine licnih karata, kada ne bude zastrasivanja da ces ostati bez posla ako ne glasas. Kad ne bude spiskova i spijuna ko je siguran glas.
    Ne treba meni opozicija nista da prica. Mogu sam da skontam kakva je situacija.
    Zabljak je malo mjesto i vrlo idilicno. Evo zadnja 2 mjeseca, dvojica komsija u opstinu se zaposlise(koja i ovako ima previse ljudi), moj rafting skiper uze pendrek u ruke i postade policajac(nema ni srednju zavrsenu) a Vatrogasci(gorska sluzba)uduplase radnu snagu. To mi je dovoljno da vidim da u ovom gradu izbori ne mogu biti fer, a potpuno je svejedno ko ce biti na vlasti jer je ova opstina na putu bez povratka.

Izbori ce biti fer kada skandala ne bude ni u naznakama, kao u normalnim zdravim drustvima, kada umjesto korupcijom i skandalima na forumu budemo pricali o razvojnoj strategiji i uspjelim investicijama. Nego da ne duzim pricu.

Ti ocigledno ne vjerujes da ima kradje, ne kupuju se licne, ne zaposljava se partijski, ne daju se pare za glas, ne trose se drzavni novci u partijske svrhe. Ne znam, ti ili zivis negdje drugo ili jednostavno imas toliko srece da se ni sa cim ne susreces i da te nista ne pogadja...

@Johnny bravo

Ja sam ti pokusao pribliziti zasto kupuju. To sto su oni u Mojkovcu uspjeli kupiti ljude na drugi nacin to je takva stvar. Sinoc rekoh u Niksicu Izborno mjesto br. 1 u Elektroprivredi nijesu mi dali da glasam na pasos za ponovljene lokalne izbore.

Pa ljudi sta ce vam bolji dokaz nego kada su donijeli 600 licnih ovi iz DF-a pred predsjednicke izbore...

NE GLASAM DF. Niti mislim da ih glasam. Ali kao najjaca opoziciona partija ipak se oni pitaju i oni rukovode skidanju vlasti.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Taj posao u maloprodaji LK, je li to puno radno vrijeme ili honorarno :-)
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Ti ocigledno ne vjerujes da ima kradje, ne kupuju se licne, ne zaposljava se partijski, ne daju se pare za glas, ne trose se drzavni novci u partijske svrhe. Ne znam, ti ili zivis negdje drugo ili jednostavno imas toliko srece da se ni sa cim ne susreces i da te nista ne pogadja...
    Koliko puta treba da napišem da VJERUJEM u kupovinu dokumenta, to da se daju državni novci u partijske svrhe nije izum DPS-a, ali ja za razliku od tebe ne kažem da ZNAM niti mislim da je ovaj narod u toj mjeri retardiran da misli da mu Milo gleda s'ramena šta zaokružuje da bi postojale kombinacije ja tebi pare da glasaš za moga. Izgleda sam jedina osoba u Crnoj Gori kome nikad nije nuđena neka kombinacija niti znam nekog kome je nuđena bilo kakva kombinacija , a imam rođake i u Policiji i stražare u ZIKS-u koji bi prije metak popili nego DPS glasali(svi smo bivši Liberali) Izgleda sam stvarno srećan što se toga tiče

Last edited by Rakun; 06-04-14 at 21:32.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tu već nema šta da vjerujem ili ne. Policajac koji me na pravinu kod dječije bolnice zaustavi zbog 60 km/h mi pošteno reče "ti si mi taman dobro došao da ispunim normu"

eto sto se radi prvo nisam vjerovao da im kad krenu u smjenu daju normu koliko kazni moraju napisat narodu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postoji video snimak aktivista DPSa koji ispred glasačkih mijesta kupuju dokumenta ?!?!
    Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Vidjeću čim se kompjutera dohvatim
    I ...odgledali li?
    Komentar, zaključak?

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Zadrtim opozicionarima na ovom forumu i u drzavi niti jedni izbori nece bit posteni po njihovom misljenju do onih izbora na kojima pobijede.
    prihvati poraz i odgovornost majstore, ne gledaj u tudje dvoriste.
    Last edited by lucke91; 07-04-14 at 12:28.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Jeste, i te banke se stalno zale kad novac podignes sacmaricom, a ne stednom knjizicom. Umjesto da samo prihvate poraz i odgovornost :-)

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Jeste, i te banke se stalno zale kad novac podignes sacmaricom, a ne stednom knjizicom. Umjesto da samo prihvate poraz i odgovornost :-)

Covjek objasnio...

Sve dok ima ponosa u Crnogorcima bice i ljudi koji ce biti protiv ove vlasti. Robovi ce uvijek robovati...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

"U novinama je danas osvanuo tekst o stanovima koji su "zaslužni" građani Kotorani, sve fetivi Kotorani, dobili na poklon od Opštine zbog vjerne i savjesne službe kotorskim interesima. Među njima provijavaju imena legendarne Julije Novaković, sestre Žarka Šturanovića, bivše sekretarice urbanizma raičevićke, izuzetnog administratora Vučkovića i fantastičnog kotorskog Kluzoa, Zorana Vučinovića. Pomenuti su dobili stanove u onoj nekadašnjoj ruini kod Karampane, a sada zaista prelijepo sređenoj kući u samom centru kottorskoga grada.Julija Novaković je službovala u Kotoru najviše nekih pet godina i dobila je stan od tog istog Kotora u vrijednosti od 129.308 eura. Iako svi znamo da tu stanovi ne mogu biti manje od 3000 eura za kvadrat ajde da vjerujemo nadležnima, jer njima, nadležnima, treba bespogovorno vjerovati. Otkupila ga je za 28.651 euro, tačnije. Kao da je stan u Kandaharu. Dobila je stan po osnovu 35 godina staža koje je većinom radila u Podgorici pa se pitam zašto nije dobila neku Vilu na Zagoriču ili penthaus na Zabjelu, nego se muči po centru Kotora?
    Snežana Sneki Raičević je dobila stan kao heroj referenduma, heroj tranzicije i kao ekspert koji je inače lacmanski Kotor dovela na nivo Bera i Donjih Kokota...u urbanističkom smislu. Njen stan je mali, samo 86,52 kvadratna metra. I vrijedi 101,589 eura. Imam osjećaj da je član komisije bio Nuko Boro Lazović u ovom slučaju, kao i u svim ostalim.
    Dragi susjedi su izuzetni administrator Vukčević, čovjek koji je od lacmanskog Kotora napravio metropolu nalik Podgorici preko Morače, i zaista mu hvala na svemu. Doveo je hiljade investitora i sredio užasnu kotorsku administraciju. Takav nam je uvijek trebao. Nikakav slučajno drugačiji. Ja bih čak razmislio da se makne ta Karampana i da se stavi njegov spomenik u bronzi umjesto nje.
    Zoki Vučinović će, kada se penzioniše, sigurno u toj zgradi biti predsjednik kućnog savjeta, to tako ide sa bivšim policajcima i komunalcima. Oni i na putu za Raj nešto usklađuju sa propisima, provjeravaju, kontrolišu. Oni su dobili skromne stanove od 70 kvadrata.
    Zaista je divno vidjeti kako Kotor obezbjeđuje priostojan smještaj ovim izuzetnim podgoričkim kadrovima, čija vesela lica i fantastična stručnost kod Kotorana izazivaju napade blagodara.
    Mene samo zanima, ovako užasnog i kritički nastrojenog, sramno nezainteresovanog za stambene probleme heroja referenduma, da li će Kotorani jednoga dana podržati nekoga ko će sve uraditi da se ovakve stvari isprave na jedino ispravan način?
    Revizionizmom, revanšizmom i renesansom."

autor: Dragan Leontievič Shepel
    tekst koji cirkulise preko fb...
    jako poucno za izbore.. kako zaraditi na istima..

uz ovo

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 07-04-14 at 15:24.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by hop View Post
    I ...odgledali li?
    Komentar, zaključak?
    Aooooooo.

Čini li se meni ili je ovaj i na onoj slici sa Cetinja ?(drugi sa desna)
    http://www.vijesti.me/slika-519x316/...ika-327726.jpg

Last edited by Rakun; 08-04-14 at 00:22.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Objavljeno: Utorak, 8 April, 2014 - 07:34 Izvor: Dnevne novine

Dnevne novine: Dragan Bogojević nosilac liste SDP-Pozitivna

Komentari (0)A A A

Prof dr Dragan Bogojević zajednički je kandidat za nosioca liste SDP Pozitivna za Podgoricu kao nestranačka ličnost, saznaju Dnevne novine iz krugova bliskim ovoj koaliciji.
    Dnevne novine pišu da je Dragana Bogojevića predložila SDP, a dogovor da on bude kandidat postigao je predsjednik SDP Ranko Krivokapić u direktnom razgovoru.
    Bogojević je profesor na filozofskom fakultetu u Nikšiću, a javnosti je poznat kao nekadašnji direktor Zavoda za školstvo i bivši koordinator foruma 2010. Njemu nije produžen mandat na mjestu prvog čovjeka Zavoda, nakon što je jedini iz školskih vlasti otišao na Cetinje i podržao štrajk tamošnjih gimnazijalaca.

Bogojević je rođen 1965. godine. Osnovnu i srednju školu je završio u Podgorici, a diplomirao je na Filološkom fakultetu u Beogradu Odsjek za francuski jezik i književnost. Magistrirao je i doktorirao na Univerzitetu Fransoa Rable u Francuskoj.
    Dragan Bogojević je rođen 1965. godine u Beogradu. Diplomirao je na Filološkom fakultetu u Beogradu (Odsjek za francuski jezik i književnost) 1989. godine. Magistrirao je na postdiplomskim studijama (1999-2001) na Univerzitetu Fransoa Rable u Turu, na temu Crna Gora između mota i realnosti u djelima Viale de Somijera i Maria Sermea, gdje i doktorirao 2005. na temu Mašta i zbilja o Crnoj Gori u putopisnoj literaturi XIX i početkom HH vijeka. Radio je kao profesor u srednjim školama "Sergije Stanić” u Podgorici i "Danilo Kiš” u Budvi, na Institutu za strane jezike u Podgorici, školi za djecu radnika na radu u inostranstvu u Parizu, kao prosvjetni inspektor za francuski jezik. Godine 2002. angažovan je kao saradnik na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, 2004. bio je urednik Obrazovnog programa RTVCG, a iste godine imenovan je za direktora Zavoda za školstvo. U zvanje docenta Univerziteta Crne Gore za oblast Francuska književnost i francuska civilizacija na Filozofskom fakultetu u Nikšiću 2006. Predstavnik je Crne Gore u Nadzornom komitetu Savjeta Evrope, nacionalni koordinator projekta Evropski jezički portfolio, aktivno učestvovao u izradi koncepta reforme obrazovanja. Bavi se prevodilaštvom. Preveo je knjiguIstorija atoma NT, Beograd (1996), Zajednički evropski okvir za žive jezike Savjeta Evrope 2002. u saradnji sa grupom prevodilaca Ministarstva prosvjete i nauke, a priređivao je, prevodio i objavljivao za stručne časopise, naučne skupove i dnevnu štampu.
    http://www.zuns.me/prosvjetnirad/broj13-14_08g/04.htm
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 08-04-14 at 06:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Evo, ako neko nije slusao uvodnu rijec D. Sukovica, da ga parafraziram, tacke razlaza sdp i dps-a su prevazidjene, tako da dezurni branioci Crne Gore i Crnogoraca mogu da odahnu.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Evo, ako neko nije slusao uvodnu rijec D. Sukovica, da ga parafraziram, tacke razlaza sdp i dps-a su prevazidjene, tako da dezurni branioci Crne Gore i Crnogoraca mogu da odahnu.
    Ciji ste Vi "dezurni branilac", ako niste branilac Crne Gore i njenih interesa?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Ciji ste Vi "dezurni branilac", ako niste branilac Crne Gore i njenih interesa?

Hvala Lepo
    Ja bih je branio, ali kako? Pa hoce li skociti 20 dezurnih na mene da kaze da ja ne mogu tu da budem, jer su oni prvoborci, a ja sam, je li, neprijatelj drzave. Evo i jutros je Milov licni kerber Darko Sukovic opet pomenuo zastave iz Berana posle pobjede DF. Ali on, kao ni prvoborci iz Portal Analitike, nijednom nisu pomenuli zastave iz Tuzi. Tamo je bilo vise zastava. Samo nijedna crnogorska. Ali, naravno, svi cute kao pizde.
    I, cekaj Majo. Prvo da mi sebe pronadjemo u Crnoj Gori(jer nam ne daju nesto), pa cemo i mi braniti i brinuti.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    To bi za obije partije znacilo skoru i definitivnu politicku smrt, ako smatras da, budu li u prilici, koalicija SDP-PCG namjerava podrzati tj. produziti vladavinu DPS u Podgorici (samim tim i na drzavnom nivou). Formiranjem koalicije za izbore u glavnom gradu predjeni su limiti poslije kojih nema vracanja, pogotovo ne vjerujem da je PCG toliko neozbiljna i dezorijentisana, i da nijesu bili u stanju nauciti na svojim ali i na greskama koje koalicioni partner pravi vec godinama, izigravajuci sekundanta DPS-u.
    Tesko da bi me, poslije svega, SDP mogao iznenaditi, ali valjda su dovoljno zreli, i jedni i drugi, da sacine koalicioni sporazum na jasnim principima, i da nece dozvoliti da im se dogodi bruka koja bi znacila raspad koalicije odmah nakon izbora (uostalom, za SDP bi to bio kraj).

Ne vjerujem u ovako neozbiljan scenario, a neozbiljan je cak i za nase prilike.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa ne brani se CG u CG sa zastavama druge drzave.
    Da je g. Mugosa napravio bulevar do Tuzi (kamo srece i do Danilovgrada - no su dozvolili uz put da se ivice gabariti kuca i nekakvih firmica), sredio urbanisticki Tuzi i ono ispred Tuzi sto ne znam ni sta je, a nikad nije ni bilo nista slicno u okolini PG.. no, sve da je ovo, da je ono... rezultat je taj koji jeste - nazalost.
    Samo vi masite zastavama.. Blago i DPS-u s vama i bilo cijem partijsko-privatnom interesu, a ni jedan interes CG nije sigurno.
    Uostalom ne znam otkud Vam to da je SDP-Pozitivna predstavnik "branilaca" interesa Drzave CG?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    To bi za obije partije znacilo skoru i definitivnu politicku smrt, ako smatras da, budu li u prilici, koalicija SDP-PCG namjerava podrzati tj. produziti vladavinu DPS u Podgorici (samim tim i na drzavnom nivou). Formiranjem koalicije za izbore u glavnom gradu predjeni su limiti poslije kojih nema vracanja, pogotovo ne vjerujem da je PCG toliko neozbiljna i dezorijentisana, i da nijesu bili u stanju nauciti na svojim ali i na greskama koje koalicioni partner pravi vec godinama, izigravajuci sekundanta DPS-u.
    Tesko da bi me, poslije svega, SDP mogao iznenaditi, ali valjda su dovoljno zreli, i jedni i drugi, da sacine koalicioni sporazum na jasnim principima, i da nece dozvoliti da im se dogodi bruka koja bi znacila raspad koalicije odmah nakon izbora (uostalom, za SDP bi to bio kraj).

Ne vjerujem u ovako neozbiljan scenario, a neozbiljan je cak i za nase prilike.
    Pravo da ti kazem ne interesuje me dps, a sdp jos manje. Ma i ovi slabo sto sam njihov clan Ima ili ce biti na anteni ili analitici uvodnik Darka Sukovica, pa procijeni sam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Pa ne brani se CG u CG sa zastavama druge drzave.
    Da je g. Mugosa napravio bulevar do Tuzi (kamo srece i do Danilovgrada - no su dozvolili uz put da se ivice gabariti kuca i nekakvih firmica), sredio urbanisticki Tuzi i ono ispred Tuzi sto ne znam ni sta je, a nikad nije ni bilo nista slicno u okolini PG.. no, sve da je ovo, da je ono... rezultat je taj koji jeste - nazalost.
    Samo vi masite zastavama.. Blago i DPS-u s vama i bilo cijem partijsko-privatnom interesu, a ni jedan interes CG nije sigurno.
    Uostalom ne znam otkud Vam to da je SDP-Pozitivna predstavnik "branilaca" interesa Drzave CG?

Hvala Lepo
    Pa zar nisu

Ovo da se ne brani CG zastavama druge drzave ne bih. Ipak je rijec o Albancima, a to je tabu tema.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja koliko znam nisu, a da li teze tome, ili se samoproklamovano isticu da jesu - to je njihova zelja i tezja, valjda.. Sta znam.
    Zasto Vi ne bi o tudjim zastavama, kad sami potencirate kao problem albanske zastave tik pored glavnog grada CG, a deminuirate problem srpskih zastava u drugom dijelu drzave CG?
    Ja ne vidim razliku..
    Kad su bosnjaci istakli pobjedu i ulaz u koaliciju sa DPS-om, njihov predsjednik je ladno rekao da ga ta uloga interesuje samo radi interesa njihove partije i njegovih glasaca. O interesu CG su kasnije pokusali da nesto opjevaju, ali utisak koji je pokazao njihov predsjednik ostaje za sva vremena - prva izjava u veselju.
    Sve je to isto, a zastava, a potenciranje interesa partije i njihovih clanova.. Niko o zajednickim interesima Drzave CG dok se ne dofati drzavnih beneficija - pa iz moranja, radi reda usput izdefiluju i izdeklamuju odavno ofucane fraze..a u pozadini racunaju koliko njihovih clanova moze dobiti drzavnih funkcija, stanova, itd itd..
    Sistem je haos. Greota.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 08-04-14 at 10:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@niksicanin 24, zašto postavljaš tako nezgodna pitanja, na koja može samo da ti se odgovori sa: "nisam ja nego ti"?
    Najbolje da ubuduće pišeš onako kako odgovara drugoj strani, tj. da ne pominješ nešto što ne odgovara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Ja koliko znam nisu, a da li teze tome, ili se samoproklamovano isticu da jesu - to je njihova zelja i tezja, valjda.. Sta znam.
    Zasto Vi ne bi o tudjim zastavama, kad sami potencirate kao problem albanske zastave tik pored glavnog grada CG, a deminuirate problem srpskih zastava u drugom dijelu drzave CG?
    Ja ne vidim razliku..
    Kad su bosnjaci istakli pobjedu i ulaz u koaliciju sa DPS-om, njihov predsjednik je ladno rekao da ga ta uloga interesuje samo radi interesa njihove partije i njegovih glasaca. O interesu CG su kasnije pokusali da nesto opjevaju, ali utisak koji je pokazao njihov predsjednik ostaje za sva vremena - prva izjava u veselju.
    Sve je to isto, a zastava, a potenciranje interesa partije i njihovih clanova.. Niko o zajednickim interesima Drzave CG dok se ne dofati drzavnih beneficija - pa iz moranja, radi reda usput izdefiluju i izdeklamuju odavno ofucane fraze..a u pozadini racunaju koliko njihovih clanova moze dobiti drzavnih funkcija, stanova, itd itd..
    Sistem je haos. Greota.

Hvala Lepo
    Draga Majo, dezurni branitelji upadljivo govore o srpskim, i jos upadljivije cute o albanskim zastavama. Mislim, mene je bas briga sta ce ko od njih da kaze, i o srpskim ili bilo cijim drugim. Samo detektujem.
    Boga mi Majo, kao da ne dolazis u CG. Pa sta mislis, da ce Suljo da brine o interesima Crne Gore, a da ne vidi sta rade Milo, Ranja and co? Ma oce, bas ce se potresti nad sudbinom Crne Gore.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Dolazim ja u CG, i shvatam sta se radi. Iz tog razloga i pitah otkud Vam to da je SDP-Pozitivna predstavnik nas koji zelimo dobro CG-ri totalno bezinteresno?

Da nisu rekli da ce vratiti u drzavno vlasnistvo sve politicki nagradjivane stanove, oduzeti drzavne pozicije od nedostojnih sa jadnim radnim biografijama, ukinuti partjski date beneficije i povratiti sve u korist Drzave Cg? Ne, ne... nisu i nece..
    Zasto bi onda bili predstavnici onih koji nemaju interes da se CG Drzava unistava u korist partijaca i svakakvih pojedinaca, pa bili to i vikaci i trubasi crnogorstva?
    Vi tim ljudima tepate, a i mnogi ovdje.. Ne kontam bas zasto se to radi, jer mi niko od njih nije toliko mio, niti njihove rabote bliske.. Vama, mozda, da..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Dolazim ja u CG, i shvatam sta se radi. Iz tog razloga i pitah otkud Vam to da je SDP-Pozitivna predstavnik nas koji zelimo dobro CG-ri totalno bezinteresno?

Da nisu rekli da ce vratiti u drzavno vlasnistvo sve politicki nagradjivane stanove, oduzeti drzavne pozicije od nedostojnih sa jadnim radnim biografijama, ukinuti partjski date beneficije i povratiti sve u korist Drzave Cg? Ne, ne... nisu i nece..
    Zasto bi onda bili predstavnici onih koji nemaju interes da se CG Drzava unistava u korist partijaca i svakakvih pojedinaca, pa bili to i vikaci i trubasi crnogorstva?
    Vi tim ljudima tepate, a i mnogi ovdje.. Ne kontam bas zasto se to radi, jer mi niko od njih nije toliko mio, niti njihove rabote bliske.. Vama, mozda, da..

Hvala Lepo
    Draga Majo, eventualno kome bih tebao je tebi. Ovim drugima, vrlo tesko, cak sta vise, nemoguce.

Page 50 of 185 FirstFirst ... 4046474849505152535460100150 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)