Zna li se oce li optika u one zgrade kod Sport caffea preko morace![]()
Послато са куцаће машине
Zna li neko kad ce radit u BP?
Zna li se oce li optika u one zgrade kod Sport caffea preko morace![]()
Послато са куцаће машине
Koliko se čeka da ga ugrade? Bili su montažeri, potpisah to... Al ih evo danima nema
Sent from my Z1
Ja sam cekao dobrih mjesec dana...ko ceka taj doceka
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Dobar download za relativno nisku cijenu.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Evo jedan zanimljivi slucaj. Imam optiku 30. I download na torrente mi ne prelazi 1.0MB/s Drug ima M-Kabl 16 Mbita paket. Stavimo isti torrent da skidamo, njemu pici 1.8MB/s meni 1.1MB/s ne prelazi....Restartovao ruter, ali dzaba, ista stvar...u zadnje vrijema ako mi download dohvati 2 MB/s, na konja sam....razmisljam se da podjem da smanjim paket na optiku 20, jer ovo je smijesno, placam 30 ne dobijam ni pola....
T-Com - Opika 30
M-Kabl - Net 16
![]()
Last edited by Kradem_Shahte; 05-04-14 at 23:15.
Keeping up with the kardashians
Pa ja cu da umrem
hahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha : D
Bako, jebeš li što?
Pusti sad tu pricu.
Onanises li na Kim, zivota ti ?
Otvori mi se na PM, necu nikome da kazem, obecavam. : )
Bako, jebeš li što?
zamisli da si stavio neko ogranicenje na utorrent?![]()
jesi probao neki drugi program?
Znam, ali poslije flat-a 2 i ovo mi je vrh. Nikad to nije 2,4. Obicno je 2,1 neka maksimalna brzina. Ono sto je stvarno nenormalno je da su optika 20 i net 16 brzi od optike 30. Ima li rasta to prijavljivat Telekomu?
Ako hoćete da provjerite download, idite na neki sajt od poznate firme za download drajvera, na primjer na nvidia sajt za drajvere za grafičku kartu, jer su njihovi serveri jaki i neopterećeni, a ne neke torente, koje ko zna koliko ljudi u svijetu u datom momentu downloaduje.
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
U pravu je radja![]()
Npr najbolje mi download ide na STEAM ili na bilo koji servis dje sam platio za nesto..
Onda se žali T-com-u. Mada, gledajući šta su ljudi odgovarali unazad godinu dana na tu optiku rijetko su kome poboljšali brzinu.
istice mi ugovor za optiku 20 za koji mjesec i htio sam da se prebacim na mkabl. da li neko zna hocu li snositi kakve troskove (po isteku ugovora) ako odlucim da predjem na drugog operatera?
ipak je to t com, morao sam pitathvala
Ima li ova optika neki mjesecni bandwidth limit?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Nema! Ja gotovo svakodnevno skidam BluRay filmove. Možeš misliti koliki je to mjesečni promet.
Pozdrav :-)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks