View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 47 of 185 FirstFirst ... 374344454647484950515797147 ... LastLast
Results 1,151 to 1,175 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

evo sam ja iskoristio moje pravo i demantovao te i dokazao ovdje svima ko zna a ko ne zna ustav
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Ja imam 40% sigurnih glasaca, koji se ne dovode u pitanje... Drugi ima 35%, treci 10%...

Ostaje 15% koje treba pridobiti, makar neizlaskom na izbore, kako se ne bi desilo da tih 15% ode na konto ovih od 35%.

Sent by iPhone using Tapatalk
    Taj koji je spreman da primi novac za dokumenta, spreman je i da glasa za novac. Zato mi je sve ovo vrlo nelogično.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Ne tupi više da te zamolim
    Neću, poslije ovako elokventne i argumentima pune replike, mada mi se čini da si dovoljno tup.
    Last edited by RoNN|3; 05-04-14 at 21:18.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Ja sam glasao sa pasošem na prošle izbore jer mi je lična bila polomljena.

Ne prave nikakav problem, jedino što je cijela komisija gledala u mene telećim pogledom vjerovatno pretpostavljajući da sam prodao ličnu, i čini mi se da su me malo detaljnije pogledali kroz spiskove.

A ne mogu nikako zabraniti, jer je i pasoš lični identifikacioni dokument.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Бирачко правоЧлан 45
    Право да бира и да буде биран има држављанин Црне Горе који је навршио 18 година живота и има најмање двије године пребивалишта у Црној Гори.
    Бирачко право се остварује на изборима.
    Бирачко право је опште и једнако.
    Избори су слободни и непосредни, а гласање је тајно.

kad se vec pozivas na zakone budi malo temeljniji, dosta cesto se pravis pametan i mislis da si u pravu a vidis da nisi. lako te je demantovati.
    Eto tako
    Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Neću, poslije ovako elokventne i argumentima pune replike, mada mi se čini da si dovoljno tup.
    Šta čovjek da ti kaže drugo ? Aj ti sam pročitaj šta si napisao u zadnjih par postova i nasmijaćeš se. A pričaj da sam tup kada stvoriš svoju državu i kada budeš mogao da kažeš U MOJOJ KUĆI JA ODREĐUJEM KO ĆE MI BITI VLAST
    Last edited by Rakun; 05-04-14 at 21:24.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Eto tako
    neko tako a neko ni primako
    eto ispada da Sinavatra ima pravo glasa, kao i Cook, Rochesti, Rajs, i da ne nabrajam jos neke sto imaju nase drzavljanstvo a nikad nisu ni bili prijavljeni u Cg niti su zivjeli u njoj.
    nego eto covjek sve zna, ni jedna materija mu nije strana i voli da izdominira u komunikaciji a kad nema odgovor onda koristi pravo iz ustava da cuti

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

evo sam ja iskoristio moje pravo i demantovao te i dokazao ovdje svima ko zna a ko ne zna ustav
    Opet veze bez...

Ukoliko je dobio drzavljanstvo i njegova adresa je kao sto pise u pasosu tipa Sveti stefan b.b. tako da je on imao prebivaliste u CG vec evo 5-6 godina. Sto ce reci da pravo glasa ima 3 - 4 godine...

Isto tako postoji razlika izmedju mjesta boravka i prebivalista. Ali bas bas bas mi je dosadno da te svaki put ja ucim sta je i kako je tako da ono... Sta znam...

neko tako a neko ni primako
    eto ispada da Sinavatra ima pravo glasa, kao i Cook, Rochesti, Rajs, i da ne nabrajam jos neke sto imaju nase drzavljanstvo a nikad nisu ni bili prijavljeni u Cg niti su zivjeli u njoj.
    nego eto covjek sve zna, ni jedna materija mu nije strana i voli da izdominira u komunikaciji a kad nema odgovor onda koristi pravo iz ustava da cuti
    Nijesam ja rekao ni za koga od te gospode. Sinavatru sam uzeo za primjer kako bi i on mogao da glasa da hoce samo sto nece jer nije zaintresovan. U biografiji mu pise da trenutno zivi u CG.

Sto se tice dominiranja u komunikaciji kao sto sam vec objasnio jednom trolu, imam dosta intresovanja pa se u po dosta stvari razumijem. Ne na ekspertskom nivou kao pojedini forumasi, vec dovoljno da ne mogu biti zadojen mrznjom i nalozen jeftinom propagandom.

Ono sto mi se svidja kada pokusavas da komuniciras sa mnom je to sto se satima znojis guglajuci i trazeci zarez, paragraf ili rijec da bi mogao da mi pariras Jednoga dana kada ti to i uspije mozes biti ponosan na sebe :*
    Last edited by Gandalf_White; 05-04-14 at 21:35.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Ma kakvo razocarenje ;-)
    Ne ocekujes nista i ne mozes se razocarati;-)

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
    U tom slučaju još bolje

Sent from my  9790

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Idem cisto da vidim kako je...:-)

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Šta čovjek da ti kaže drugo? Aj ti sam pročitaj šta si napisao u zadnjih par postova i nasmijaćeš se.
    Napisao sam da nijesi dosljedan jer kažeš da je nenormalno da neko ko živi u Beogradu odlučuje o sudbini nekoga u Ulcinju, ali je normalno da neko ko živi u Podgorici odlučuje o sudbini nekoga u Ulcinju. Tvoj jedini argument je da su Podgorica i Ulcinj sa iste strane granice, a na moje pitanje 'kako to implicira da je normalno da ti neko drugi odlučuje o sudbini?' ti si odgovorio sprdnjom. Ja ne vidim što je smiješno.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Opet veze bez...

Ukoliko je dobio drzavljanstvo i njegova adresa je kao sto pise u pasosu tipa Sveti stefan b.b. tako da je on imao prebivaliste u CG vec evo 5-6 godina. Sto ce reci da pravo glasa ima 3 - 4 godine...

Isto tako postoji razlika izmedju mjesta boravka i prebivalista. Ali bas bas bas mi je dosadno da te svaki put ja ucim sta je i kako je tako da ono... Sta znam...
    bolje ti je da koristis svoje pravo pa da cutis.
    nego ne rece mi dje je prebivaliste Sinavatri ili Rocestiju. ajde da bude bar neki nas, eto nesto lakse kao sto je Marko Basa posto znamo da mu je trenutno mjesto boravka Lille, bice mu je prebivaliste Brskut.
    shvati da ne mora imati pravo glasa ako ima Crnogorsko drzavljanstvo

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Napisao sam da nijesi dosljedan jer kažeš da je nenormalno da neko ko živi u Beogradu odlučuje o sudbini nekoga u Ulcinju, ali je normalno da neko ko živi u Podgorici odlučuje o sudbini nekoga u Ulcinju. Tvoj jedini argument je da su Podgorica i Ulcinj sa iste strane granice, a na moje pitanje 'kako to implicira da je normalno da ti neko drugi odlučuje o sudbini?' ti si odgovorio sprdnjom. Ja ne vidim što je smiješno.

Ali i pored svega toga potpuno je normalno da neko ko se rodio i odrastao u CG treba da izgubi drzavljanstvo jer je posao negdje drugo da zivi i tamo nasao srecu, a neko ko je rodjen i odrastao nedje drugo, ko nema veze sa CG i Crnogorskom kulturom moze da dobije drzavljanstvo i koristi sva prava koja sa tim idu.

Veze bez...

bolje ti je da koristis svoje pravo pa da cutis.
    nego ne rece mi dje je prebivaliste Sinavatri ili Rocestiju. ajde da bude bar neki nas, eto nesto lakse kao sto je Marko Basa posto znamo da mu je trenutno mjesto boravka Lille, bice mu je prebivaliste Brskut.
    shvati da ne mora imati pravo glasa ako ima Crnogorsko drzavljanstvo
    Shvatam ja da on ne mora imati pravo glasa ako ima drzavljanstvo(ukoliko 2 godine prije toga nije ima prebivaliste u CG), ali shvati ti da je on dobio ekonomski pasos(znaci da je kupio tonu nekretnina ili zemlje sa namjerom da ulozi) i da u ocima zakona njemu je PREBIVALISTE adresa koja mu pise u pasosu. A to ce biti negdje na Svetom Stefanu. Isto tako kao sto rekoh pise mu u biografiji da trenutno zivi u CG tako da lik ima pravo glasa.

Tako da sto se tice njega ovaj dio ustava ne vazi.
    Ovaj dio ustava je napravljen upravo za pocasne drzavljane, sportiste itd. Za ostale ne moze da vazi jer vecina zakona o drzavljanstvu nalaze ti da zivis u CG od 3-10 godina...

Ali isto priznaj. Kad si lupio da ako ima drzavljanstvo nema pravo glasa, nijesi imao pojma za ovu klauzlu od 2 godine... Jer cudno je kako se uvijek traze "rupe" u zakonu kad neko nesto lupi a ostane ziv...
    Last edited by Gandalf_White; 05-04-14 at 21:54.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da li da dođe da glasa direktno u CG ili se prijavi da glasa u našoj Ambasadi/Konzulatu je njegov izbor
    Nema nikakvog " da li" već ako je neko van i zeli da glasa put pod noge pa u Crnu Goru. Ambasade/Konzulati dosad nijesu davali tu mogućnost iako bi bilo normalno i to rade skoro sve drzave.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Član 12

Punoljetno lice čiji prijem u crnogorsko državljanstvo je od posebnog značaja za državni, naučni, privredni, kulturni, ekonomski, sportski i drugi interes Crne Gore može, izuzetno, steći crnogorsko državljanstvo prijemom i ako ne ispunjava uslove iz člana 8 ovog zakona.
    O prijemu u crnogorsko državljanstvo za državni i drugi interes Crne Gore odlučuje Ministarstvo unutrašnjih poslova i javne uprave na osnovu predloga Predsjednika Crne Gore, predsjednika Skupštine Crne Gore ili predsjednika Vlade Crne Gore.
    O prijemu u crnogorsko državljanstvo iz stava 1 ovog člana odlučuje Ministarstvo unutrašnjih poslova i javne uprave uz mišljenje organa uprave nadležnog za oblast iz stava 1 ovog člana.

evo ti opet clan zakona u kojemu stoji da mu prebivaliste u opste ne mora biti u Crnoj Gori.
    da ja sam lupio jer zadnje dvije godine vadim zeni drzavljanstvo pa eto tako lupam i pojma nemam o tome nista. a ti ne lupas nego sve znas i opet nisi u pravu.
    vidis kako je to zanimljivo, ja koji lupam sam u pravu a ti koji sve to znas u mali prst nisu u pravu.
    i kako si ono napisao da sam neki biser i to jaci odvalio i jos se na zakon pozvao.
    hahahaha

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Ali i pored svega toga potpuno je normalno da neko ko se rodio i odrastao u CG treba da izgubi drzavljanstvo jer je posao negdje drugo da zivi i tamo nasao srecu,
    Po milioniti put MOŽE DA GLASA sve dok ne primi tuđe državljanstvo i dok mu je kao mjesto boravka zavedena Crna Gora
    U ostalom šta se ja natežem, Ti i RoNN|3 fino prošetajte do Austrije, Češke, Poljske, Danske, Norveške pa nek vam oni objasne
    a neko ko je rodjen i odrastao nedje drugo, ko nema veze sa CG i Crnogorskom kulturom moze da dobije drzavljanstvo i koristi sva prava koja sa tim idu.

Veze bez...
    Ko je rođen,odrastao negdje drugo A KO ŽIVI U CRNOJ GORI,ISPUNIO JE USLOVE ZA DOBIJANJE DRŽAVLJANSTVA I ZAVEDEN JE DA OVDJE ŽIVI NORMALNO DA IMA PRAVO DA GLASA U ZEMLJI U KOJOJ ŽIVI ( CRNOJ GORI)
    Last edited by Rakun; 05-04-14 at 22:00.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Član 12

Punoljetno lice čiji prijem u crnogorsko državljanstvo je od posebnog značaja za državni, naučni, privredni, kulturni, ekonomski, sportski i drugi interes Crne Gore može, izuzetno, steći crnogorsko državljanstvo prijemom i ako ne ispunjava uslove iz člana 8 ovog zakona.
    O prijemu u crnogorsko državljanstvo za državni i drugi interes Crne Gore odlučuje Ministarstvo unutrašnjih poslova i javne uprave na osnovu predloga Predsjednika Crne Gore, predsjednika Skupštine Crne Gore ili predsjednika Vlade Crne Gore.
    O prijemu u crnogorsko državljanstvo iz stava 1 ovog člana odlučuje Ministarstvo unutrašnjih poslova i javne uprave uz mišljenje organa uprave nadležnog za oblast iz stava 1 ovog člana.

evo ti opet clan zakona u kojemu stoji da mu prebivaliste u opste ne mora biti u Crnoj Gori.
    da ja sam lupio jer zadnje dvije godine vadim zeni drzavljanstvo pa eto tako lupam i pojma nemam o tome nista. a ti ne lupas nego sve znas i opet nisi u pravu.
    vidis kako je to zanimljivo, ja koji lupam sam u pravu a ti koji sve to znas u mali prst nisu u pravu.
    i kako si ono napisao da sam neki biser i to jaci odvalio i jos se na zakon pozvao.
    hahahaha
    eto tako

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Nema nikakvog " da li" već ako je neko van i zeli da glasa put pod noge pa u Crnu Goru. Ambasade/Konzulati dosad nijesu davali tu mogućnost iako bi bilo normalno i to rade skoro sve drzave.
    Eto ga sad. Moja tetka dok je nisu provalili je išla u CG Ambasadu (Ustanička xx) i glasala ljubljenog

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Po milioniti put MOŽE DA GLASA sve dok ne primi tuđe državljanstvo i dok mu je kao mjesto boravka zavedena Crna Gora
    Idi do Austrije, Češke, Poljske, Danske, Norveške pa nek ti oni objasne

Ko je rođen,odrastao negdje drugo A KO ŽIVI U CRNOJ GORI,ISPUNIO JE USLOVE ZA DOBIJANJE DRŽAVLJANSTVA I ZAVEDEN JE DA OVDJE ŽIVI NORMALNO DA IMA PRAVO DA GLASA U ZEMLJI U KOJOJ ŽIVI ( CRNOJ GORI)
    Kako mi je crno odgovarat na tvoje postove radis 25 edita u 2 minuta pa moram sve nanovo da kucam.

Polemiku sam zapoceo jer me je iznerviralo ovo :

Žitelji Crne Gore treba da se pitaju ko će biti na vlasti i niko više, a ne neko ko je otišao prije 10-20-30-40 godina DA ŽIVI u drugu zemlju i UZEO DRŽAVLJANSTVO dotične.
    Onda sam na sve to spomenuo Taksina od ognja sagorio.

Ne vidim da neko ko radi tipa u SAD pa neka radi i 10 godina i uzeo je SAD drzavljanstvo po tvome(a i po zakonu CG) MORA da izgubi crnogorsko.

Ne moram ja da idem nigdje. Zakoni su drugaciji od zemlje do zemlje. Vecina EU zemalja daje pravo na dvojno drzavljanstvo, Australija itd itd. Sto je po meni potpuno ispravno jer se lakse zivi.
    To sto je neko manji Crnogorac zato sto zivi nedje drugo (posebno se ovo odnosi na zemlje regiona) i sto radi lakseg zivota MORA uzeti drzavljanstvo druge zemlje to je opet neka propaganda i cuda... Malogradjanstina rekao bih.

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Malo ste me zbunili.
    Moj brat ima i američko i crnogorsko državljanstvo i glasa i tamo i ovamo, zavisno gdje se u trenutku izbora nalazi. Je li to, s vašeg stanovišta, nekorektno prema SAD ili prema CG?
    Supruga ima i srpsko i crnogorsko državljanstvo (Kad je tražila crnogorsko državljanstvo, nisu joj tražili da se odrekne srpskog!?).
    Glasa ovdje, a nisam siguran da li bi mogla glasati i u Srbiji.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Malo ste me zbunili.
    Moj brat ima i američko i crnogorsko državljanstvo i glasa i tamo i ovamo, zavisno gdje se u trenutku izbora nalazi. Je li to, s vašeg stanovišta, nekorektno prema SAD ili prema CG?
    Supruga ima i srpsko i crnogorsko državljanstvo (Kad je tražila crnogorsko državljanstvo, nisu joj tražili da se odrekne srpskog!?).
    E pazi.. Po nasim dragim forumasima nije korektno prema ni jednima ili drugima u zavisnosti gjde osoba zivi. Tipa ako zivi u SAD trebalo bi da se odrekne CG drzavljanstva i Vice - Versa sto je kompletna glupost.

Moja zena ima Australijsko i Grcko drzavljanstvo i niko joj ne trazi da se odrekne ni jednog. Sto se tice glasanja u Australiji je ono obavezno i morala im je poslati pismo da u CG nema ambasade Australije i da nije u mogucnosti da glasa(u suprtonom bi je kaznili). Sto se tice Grckog ima pravo glasa ali ga nije iskoristila. Ali cudno je kako te nikad niko na zapadu ne bi osudio i javno pozivao na oduzimanje drzavljanstva. To samo kod nas moze u nasoj Malogradjanstini...

Zamisli da ti neko tamo preko grane odlucuje o sudbini drzave samo zato sto nije fizicki prisutan u zemlji i sto se drznuo da uzme necije drugo drzavljanstvo. Kakva drskost, strijeljati ih treba...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

moj surak ima dvojno drzavljanstvo(Srbija i CG),dva pasosa,glasa i tamo i ovamo.a kum moj ima tri pasosa(BiH,Croatia,CG),:hopelessness:kako to moze?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Malo ste me zbunili.
    Nije korektno prema zemlji u kojoj ne živi tj. tvoj brat kao naturalizovani Amerikanac meni koji sam sudbinu vezao za CG određuje kako ću ja da živim. Čini li ti se to normalnim ?
    Isto kao što nije bilo korektno kada su doveli ljude s'konca i konopca da glasaju na Referendumu, ali tada nije važio zakon o državljanstvu jer nismo bili država pa jeste bilo po zakonu ali nije bilo korektno. Sada nije zakonito ali imamo tako sposobnu administraciju da bi se u vrtić mogla preseliti
    Što se tiče toga što joj nisu tražili da se odrekne državljanstva, da neko daje 5 para na zakone ne bi pola BG imalo i Crnogorsku Ličnu Kartu tj. studenti koji su ostali
    Naravno da može glasati i u Srbiji

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Malo ste me zbunili.
    Mogla bi posto moja sestra glasa u obje drzave jedino ako se nije odjavila iz Srbije.
    kad je moja sesra vadila Srpski pasos nijesu joj trazili da donese potvrdu da je odjavljena iz predhodnog mjesta prebivalista zato ima pravo da glasa i u BG dje se udala i u Tivat dje je prije zivjela.
    to je jedino greska tih ljudi sto rade u SRB posto je po pravilim amorala da donese potvrdi da je odjavljena dje je prije zivjela.
    a kod prvog pitanja, sa mog stanovista bekorektno je prema drzavi u kojoj vise ne zivi.
    ako sada zivi, zaradjuje itd u Cg onda je prema Americi nekorektno i obratno.
    to je moj stav barem.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by jokac View Post
    moj surak ima dvojno drzavljanstvo(Srbija i CG),dva pasosa,glasa i tamo i ovamo.a kum moj ima tri pasosa(BiH,Croatia,CG),:hopelessness:kako to moze?
    Hrvatska, Bosna i Srbija dozvoljavaju puno dvojno državljanstvo dok mi po zakonu NE

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

@Gandalf
    i ne rece mi ko od nas dvoje lupa i ko je rekao jedan od najvecih bisera na forumu.
    ovo ti pisem samo iz razloga da ne budes vise arogantan i da ne mislis da si uvijek u pravu i da sve znas. a posebno ona tvoja prica kako si izdominirao u raspravii sl.
    takav razgovor je za malu djecu a ne ovdje.
    ne mozes bas sve znati i ako neko nesto kaze ne znaci da lupa nego da je mozda silom prilika morao da se uputi u materiju u ovom slucaju drzavljanstvo CG.
    a ti kad se zoves na zakone pogledaj jos po neki isto.
    sada uzimam svoje pravo da ne pisem veceras vise ovdje i odoh da spavam.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Da ne kazemo da je zakon koji brani dvojno drzavljanstvo potpuno idiotski i glup. Potpuno politicki obojen jer su ljudi mahom UZIMALI srpsko drzavljanstvo 2006 posle referenduma a Srpska Vlada ga tada mahom davala bez ikakve provjere.

E sada posto se isto nije moglo dogoditi i u CG jer je tu neko bio pa da provjeri te ljude i da zakonski ispostuje rokove od 3-10 godina u zavisnosti od uslova pod kojim se aplicira, ja ne razumijem zbog cega je ovaj zakon donesen. Pogotovo sto vise Crnogoraca zivi van Crne Gore nego u njoj...

@Gandalf
    i ne rece mi ko od nas dvoje lupa i ko je rekao jedan od najvecih bisera na forumu.
    ovo ti pisem samo iz razloga da ne budes vise arogantan i da ne mislis da si uvijek u pravu i da sve znas. a posebno ona tvoja prica kako si izdominirao u raspravii sl.
    takav razgovor je za malu djecu a ne ovdje.
    ne mozes bas sve znati i ako neko nesto kaze ne znaci da lupa nego da je mozda silom prilika morao da se uputi u materiju u ovom slucaju drzavljanstvo CG.
    a ti kad se zoves na zakone pogledaj jos po neki isto.
    sada uzimam svoje pravo da ne pisem veceras vise ovdje i odoh da spavam.
    Ne smatram da sam arogantan, samo volim da sirim pricu sve dok za istu imam argumenata koje mogu da branim, kao sto sam veceras pokazao. Druga stvar je sto ti koristis svaku priliku da svaki moj stav napadnes, nije bitno da li si u pravu ili ne.
    Sto se tice bisera, recenicu si formuslisao na nacin na koji si je forumilisao a ispravio si se tek pola sata kasnije. Tako da po mome ja sam u pravu. Po tvome ti si...
    Laka ti noc

P.S.

Iz DPS-a je saopšteno da "osobe koje vode razgovor nemaju nikakve veze sa Demokratskom partijom socijalista".
    "A još manje su dobijale instrukciju da vrše krivična djela. Naša partija će potpuno mirno posmatrati dalje procese i istrage nadležnih organa, ali bi trebalo da budu zabrinuti oni koji se bave neovlašćenim snimanjem ili lažnim potkazivanjem putem telefonskih razgovora. Ne manje brige treba da imaju i oni koji su zloupotrebljavali javna dobra za partijske i lične interese. U oba slučaja Tužilaštvo je na potezu", navodi se između ostalog u saopštenju DPS-a.

Ovo je ono od danas. Nigdje nijesu rekli namjestaljka je vec da ljudi nemaju veze sa DPS-om i odmah se pozivaju na tuzilastvo.

Ovo je najvjerovatnije samo prvi u nizu mnogih.

P.P.S

Rakun ja 2 puta nijesam bio u mogucnosti da glasam iz dijaspore jer nije bilo organizovano u ambasadi. Doduse ni jedan od ta 2 puta nijesam bio u Serbiji...
    Last edited by Gandalf_White; 05-04-14 at 22:37.

Page 47 of 185 FirstFirst ... 374344454647484950515797147 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)