A za Niksic nista...Nikako da krenu,a imali bi sigurno masu korisnika!Zna li neko u cemu je problem?
Sad mi na tel info centra rekoše da se akcija ne odnosi na digitalnu TV, i da je internet 4 mjeseca besplatan a da se plaća TV... Idem danas do Gintaša da mi to potvrde :?
Last edited by institucija; 03-04-14 at 13:04.
A za Niksic nista...Nikako da krenu,a imali bi sigurno masu korisnika!Zna li neko u cemu je problem?
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
u podgoricu su definitivno iskortistili par kikseva T-COMa i dobili mnogo novih korisnika, i drago mi je zbog toga. mada neznam zasto se polako ne sire po drugim gradovima, da ugase telekom potpuno
A ko će tebi ili bilo kome zabraniti da gledaš digitalnu tv, ako ti tvoj tv to omogućava bez dodatnih uređaja tipa risivera ili kartice? Niko.
Zovem ja prije neki dan da nešto pitam, ali ne okrenuh ovaj broj call centra jer je preskup već neki od njihovih 068 brojeva i javi mi se jedan od tehničara, i pita me kako je moguće da imam digitalne kanale ako nemam risiver ili karticu tj. cam modul??? :shock: Nisam mogao da vjerujem u takvu neupućenost nekoga ko tamo radi.
Očito da ni ja nisam dobro upućen tj nisam znao da mogu da se gledaju digitalni bez kartice ili risivera?
TT
oni tu digitalnu zovu kao prosireni paket, zato te je pitao za resiver ili cam modul, a ne znaju da im je osnovni paket digitalizovan![]()
Teta na 1-8000 ocito nije znalaImam digitalni prijemnik - grundig makanjica
TT
slika odlicna zaista i za sad sve radi kao sat.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kad pitah ove u poslovnicu u Baru kada ce pustiti digitalni signal za nas grad, ona djevojka mi rece da su vec trebali i da ce brzo. Medjutim kad dodjose tehnicari u komsiluk da prikopcaju kablovsku, ....rekose "A nece to prije septembra".
Sve u svemu meni radi internet kida, nema vise problema na pocetku je bilo lokacija isto Bar makedonsko sad radi ubija i jos imam besplatno 8 mjeseci sad vec verovatno 6 ostalo. Prezadovoljan od kad sam se makao od mrtvog lelekoma.
Kad će dobiti risivere koji omogućavaju snimanje programa?
Svi resiveri mogu da snimaju samo stavis fleskicu
Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
Koliko MB-a nosi recimo da snimam neku emisiju od 2 sata na M-Kabl?
Oko 3-4 gb. Kupi fleskicu od 8 gb i uzivaj
Kako ste zadovoljni s kvalitetom slike na M-Kabl?
Izuzev arena meni je extra slika.
6 sati Arene Sport 5 kanala
Dragi Podgoričani i ponosni vlasnici paketa “Arena Sport DTV”
u srijedu, 9. aprila, M-KABL vam poklanja 6 sati Arene Sport 5 kanala, na kojem ćete moći premijerno da pratite utakmicu Lige šampiona: Bayern - Manchester United sa početkom u 20:45h!
Uživajte uz M-KABL!
Svaka im čast. Ovakve stvari su rijetke na ovim napaćenim kršima.
Digitalni signal za Bar u Junu,
Tako makar rekose.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks