na gintas...da te ne deru ovi po radnjama a prodaju iste te baterije![]()
baterija za kljuc od auta dje?
f6
na gintas...da te ne deru ovi po radnjama a prodaju iste te baterije![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Quantum na Drac. Ja uzimao 1€ komad
Prošao je 31-vi tako da zimske nisu obavezne, sad možeš vozit i na zimske i na ljetnje. Ako ti nije žao da trošiš zimske vozi na njih, ako jes' onda montiraj ljetnje.
P.S. ja evo 20 dana vozim ljetnje i nikakav problem mi nisu pravili iako su po zakonu bile potrebne zimske.
mislim, dal treba da ih nosim na uvid, prilkom registracije?
Sto bi ih nosio kad su po zakonu ljetnje trenutno
Renault
Treba da mjenjam korpu lamelu i druk lezaj na ford mondea karavan. djelove cu uzeti u bolex a ima li ko da mi preporuci kakvog majstora i za koliko se to zavrsava zna li ko?
usput koliko uzimaju za ruke?
od 50-70e se uzima za zamjenu seta kvacila
ok a preporuka negdje? i koliko treba da se promijeni kad se ostavi kod mehanicara? sat, dva, tri, dan, dva...? otprilike ako neko zna
*Originally Posted by*djiha*Ima li ko da preporuci neku prodavnicu gdje imaju disk pločice za japanska auta? Treba mi da iskopam za Hondu Civic 2008g. prednje disk pločice, ako neko ima neki savjet šta da izbjegavam/tražim od proizvođača u PG...
Djelovi za japanska auta VM motors stari aerodrom..
Balsa 069 016 216.
Last edited by DadoMonte; 02-04-14 at 20:00.
Sto koristite za ciscenje i zastitu plastike u autu...Sprejevi i tesko mirisu i beskorisni su...Neko mi rece TURTLE mlijeko da se dobro pokazalo???
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
dje se tacno nalazi na starom?
f6
Gdje je lida trafika bila, zgrada preko puta
Suteren
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Last edited by goozica; 03-04-14 at 12:17.
nothing comes from violence and nothing ever could
uzete baterije u kvantum na drac. 2baterije 1.5 euro..
f6
da nije ko sipao ulje za benzinca predvidjeno u dizela kakve mogu biti posledice? u pitanju je castrol 5w 40?
Majstor za Tojote u Nk...?
#fakenews
Pojavilo mi se na Passata ono SERVICE 3000km (sad je 2900). Zna li ko kako se to mice? Znam da se nesto drzi ono dugme za reset kilometraze i daje se kontakt ali ne znam tacno.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Passat je 2001. god. Trazio sam to nedje ranije po internetu ali nisam moga nac bas za ovo service 3000km kako se mice. Hvala u svakom slucaju![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks