A ako zakasniš pola godine, što se onda dešava????:frown:
Sto znace ovi plakati LIC:E sto su izlijepljeni po Zabjelu zna li ko![]()
Evo fotka.
youUpload.org/eajpnar
To sam sad htio ja da pitam:
Li(:e nisu samo po Zabjelu nego je čitav grad s time izlijepljen.
![]()
Lice Crne Gore?
I am so post-rock I shit sad birds.
Lice Podgorice![]()
Moze bit da je kampanja Pozitivne CG.Mada mi i m tel pade na pamet ne znam zasto.
ima li ko da daje pare za partije javi se na private pm
Pozitivna CG i Hipotekarna banka u svom logu koriste narandžastu. Neko još?
The more things change, the more they stay the same.
I ja mislim da je Pozitivna. Ionako najavise kampanju koja "jos nije vidjena" na ovim prostorima
Sent from my 9790
garant je nešto politički iako mi neodoljivo liči na mtel (al on crvenu obično koristi)
odradih ja ovo na biro danas, rekoše mi da tek posle 6 dana (makar ovaj biro u NK) te skidaju sa istog - ako kome koristi ova informacija
Pozitivna je u pitanju.
o cemu se radi to za biro?
Daju 13-u platu.
dje spominjete biro, ima li sto u pg da nude sad.... ja se nisam javljao oko 5-6 godina tamo, jednom sam zavrsio neki njihov kurs za office..
Stavili su odavno tacku na tebe..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
koji ce mene matrak ove nocne tice u grupe kad se tamo ne pise eo dvije godine..?
Gdje mogu povoljno uzeti punjač za laptop (Toshiba)?
Tagor kod Vezirovog mosta. Ja sam uzimala univerzalni oko 25 eura. Evo pola godine super radi![]()
Imaš i gore na Stari, ja sam iz Kotora dolazio za njega, samo sam tamo uspio nać original za moj.
Bijo si poziw koi se neodbija
Pogledaj u Quantum.
Pozdrav :-D
Đe da izvadim povoljno ovo ljekarsko, a da nije daleko od Bara? Treba da mijenjam vozačku, strana mi je, traže mi i ljekarsko opet.38e ljekarsko + uplata = 100e+
Ka' da ponovo polažem.![]()
U pitanju je fejsbuk. Postoji li nacin da mi se ne pojavljuju postovi iz zatvorenih grupa na pocetnu stranu? Znam za ono da ugasim notifikacije, nije to problem, nego me nervira da sve sto neko napise u grupi meni stize na pocetnu. Ako me zanima sto se pise uci cu u grupu i vidjet a ne da me bombarduju na pocetnoj.
Clan sam 5,6 zatvorenih grupa i pocetna strana mi se napuni komentarima pa bih to da ukinem ako ikako moze?![]()
Last edited by Tripleta; 02-04-14 at 16:42.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks