a koliko vidim i telefon je za italijansko trziste (WIND). A i operater isto?
a koliko vidim i telefon je za italijansko trziste (WIND). A i operater isto?
(nečitko)
pa vjerovatno skida potrebne fajlove za Google Now, sto bi mi i logicno bilo, kad vec imas italijanski fon, sa italijanske mreze, i koristis ga u Italiji. Mozda je trebalo to da napomenes u startu? Jel mozes da pustis da se to instalira do kraja, ili samo vrti jedno te isto?
(nečitko)
Ne znam koja je muka sa fb aplikacijom... Kao da je tel ne updejtuje uopste... Nebitno je li verzija 3,5 ili 5 ili 6,7,8,9 svaka isto izgleda... A rekao bih i iste opcije ima?!!??
Radih clear data i opet isto
Sent from my Z1
pa skoro isto, ne implementiraju neke krupne promjene vise... eto ja sad imam dodavanje fotki u komentarima, to je glavna promjena. Verzija je 8.nesto (ima i 9.nesto, ali to je BETA).
poceli su kao npr Google Chrome, nizu verzije, a promjene vidljive korisnicima su minimalne, sve je ispod haube
(nečitko)
Jel normalno da se s4 i9505 zagrijava dje mu je kamera? Ima li kakva aplikacija da se mjeri temperatura procesora?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Primjetih da Teamviewer QuickSupport daje temperaturu
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Stigla mi je jutros extended baterija za htc desire(3500mah)...Kad sam je ubacio u telefon bila je na 25%,7 sati kasnije(od toga sigurno 6 aktivnog koriscenja) bila je na 3% i stavio sam je na punjac...ja prezadovoljan sjutra ili preksjutra(zavisi kad se isprazni) detaljan izvjestaj...I ovo je izdrzala na fabricki rom,na mildwild sigurno moze 2ipo-3 dana
za prastari desire ili neki od ovih novijih? Moze slika? Link? Proizvodjac?
(nečitko)
Postoji li neka aplikacija za Android (ili Windows) koja bi mi "kupila" vijesti sa raznoraznih sajtova.
Znam za RSS, ali on skine samo dio vijesti i onda je potrebna internet konekcija koju ja nemam u slobodno vrijeme da bi se vijest pročitala do kraja.
Probaj Flipboard, on ima tu opciju.
Samsung kupuje Android od Google-a za 31 milijardu dolara
http://balkanandroid.com/samsung-kup...ijardu-dolara/
Kako da ne![]()
Last edited by fauto; 01-04-14 at 14:28.
April Fools' Day![]()
The more things change, the more they stay the same.
Blinkfeed je stvarno odlican... Funkcionisao mi je bez greske dok sam bio na htc... Svaka pohvala...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Viber malo prska? Ja odradih uninstall pa ga skinuh.. Kad isto![]()
Sent from my Z1
Postoji li neka aplikacija da salje WOL komande kompjuteru preko interneta i da pali/gasi aplikacije takodje preko interneta?
Za prastari desire(ako ces puno ime Htc desire-bravo-g7-a8181) sam je narucio jer me jos super sluzi,a greota mi ga je prodavat jer se nikakve pare ne mogu uzet za njega...Baterija je narucena sa aliexpresa i dodje sa punjacem koji moze da puni 2 baterije,jedna se ubode u njega a moze drugu preko usb kabla i dosta ih brzo puni...S obzirom koliko sam platio sve ja sam bas zadovoljan...
Izgleda ovako(mislio sam da kvalitet nije neki,ali je i poklopac odlicno uradjen...sasvim solidan materijal i bolje izgleda uzivo nego na slike)
a evo za sad kako drzi baterija...Svako malo cackam telefon,ne pada bas ravnomjerno ali drzi...Ostalo jos 40%,to cu pokusat da istrosim nocas jer ocu da flesujem drugi rom da vidim kako se ponasa
![]()
za drzanje baterije mi je jedini koliko-toliko mjerodavan podatak screen on time (SOT), mada ni on ne govori sve.
Inace, i ja imam Desire HD, ne prodaje mi se, i imam 2 Anker baterije za njega. Nadam se da ce te ta sluziti dobro, ali ko sto rece Bugi nedje, jeftinije kineske baterije traju nenormalno dugo prvih par mjeseci, a posle pocne drasticno da im opada kapacitet... Nadam se da je tvoja jedna od kvalitetnijih. Sto se Ankerovih tice, i posle cirka 2 god sluze odlicno![]()
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks