Haha pa mrdni te tockice za temp. Hi znaci da je na najvruce a lo na najlednije. Da ti se nije kakvo makanje igralo s tim
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Haha pa mrdni te tockice za temp. Hi znaci da je na najvruce a lo na najlednije. Da ti se nije kakvo makanje igralo s tim
Haha A znam toliko, nisam na sinjajevinu majka mu stara![]()
Vrtio sam brate i klikao al nece
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Dje ce 14ice na 308?
Gdje da nadjem,, beru" kablove za svecice za Audi A3 ili sta mi je dobra alternativa ne bih da ih mjenjam svako malo a majstor mi zahtjeva da uzmem samo ove ,beru" auto je s sekvent plinom... Zvao sam gdje sam se sjetio u podgoricu I nigdje nema jedino neke ,,Tesla" I ,,standard" ...
Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Jel ima ko iskustva sa http://www.autosupermarket.it/ nesto su mi jeftini mnogo u odnosu na mobile.de ?
Dje da kupim neki vosak za auto? Ne treba mi neki profi nego nesto da odradim sam voskiranje auta da ga zastitim pred sezonu?
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Mobihel, auto boja mislim da su u zgradi sofranca. Ima jeftinijih i skupljih 3M, G10...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Meni kablovi za svecice nisu u redu tj drugi I cetvrti probijaju,majstor me uvjerava da ,teslini" nisu nikakava kvaliteta I da ce probiti veoma brzo,ove ,beru" ne mogu da nadjem nigdje u crnoj gori 😌
Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
ima li ko broj onog otpada guma i felni na zabjelo preko puta rokija?
Who let the dogs out
ako trazis gume, svaka im je za otpadne znam kako ista prodaju
Stare po 10 god
ljudi,
auto do 10.000 eura za familiju...da je prostranije i ima veci gepek. sto predlazete?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Corolla Verso ili Mazda 5.
Dovidjenja.
TAKUMI
Stavih krace opruge na auto (da ga spustim malo) ~3cm, i sad ako mi sjednu dvoje nazad tocak udje ispod ruba barem 2-3 cm. Moze li se sto ucinjet da mi se ne spusta rub ispod gume? Il moram vracat stare opruge? Jer su mi nategnute opruge i bas je gadno vozit na ove nase prekrasne puteve.
Moze. Da stavis jace/kruće opruge al onda sa njima mozes da zaboravis na udobnu voznju.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks