Moze li ovo izgurat jednu sezonu?S obzirom da za marku prvi put cujem
http://www.vujacic-company.me/guma/z...hp103_ZF00109/
Meni golf 4 isto slabo palio zbog alansera koji je oslabio i nije verglao dovoljnim brojem obrtaja. Verglao je kao da nema goriva, pa iz vise pokusaja upali, samo sastavi odjednom.
Nakon reparacije alansera pali ko metak.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Last edited by vidovicb; 22-03-14 at 17:47.
na COMON RAIL nepovratni ventil ovo jos nisam cuo....
pa kad je vidio manjak struje trbao da podje od mase ili plusa pa releji pa malo oko akumulatora pod opterecenjem i sl.
Ima li ko da pravi slomljene felge, slomio sam rub felne u duzini 25 cm a dosta su rijetke pa ne mogu nidje naci raspar da kupim jednu?
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Imas na zabjelu Ilija, optimum se zove firma...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Sto uradit sa Opel Vectrom 1990 benzin 2.0, u voznom stanju? Sto uopste radit sa starim benzincima, koje ne mozete da prodate po nekoj iole vrijednoj cijeni?
Tik,tak,tik...
Stavis plin I vozis dok ide....
Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
zna li ko kolko kosta i dje se mogu napravit distance od 2cm? pitah ovdje u komsiluk jednoga drera veli 40e komad
samo sam mu reka fala prijatno... vidjecu na jos par mjesta, ne bih da dajem tolike pare za to...
zaboravio sam da napomenem da meni trebaju samo 2 distance za zadnja 2 tocka...
Pozdrav
Interesuje me da li mi neko moze dati broj telefona majstora za krovista auta u pitanju je golf 3 samo da nije preskup.
Salji![]()
Ima li dje u PG neki teren da testiram jednog dzipa za offroad?
Da vidim koje su mu mogućnosti...
Znate li dje u Pg da potrazim polovne celicne felne?
Trebaju mi za peugeot 308 dvije felne 15" sa cetiri sarafa
Who let the dogs out
Vidi na kupujemprodajem.com
Sent from my iPhone
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
viđi kod mija vratnice i na smokovac na otpade...i pogledaj preko puta Rokija na obilaznicu oko zabjela, na livadu ima zvek guma i felni, ja našo za renola po 20e/ kom
prvo vidi promjer felne, možda pasuje od nekog drugog modela, da ne bude to je pežo 2009god one su u krv a ista ka na ford mondeo 1996 (lupam)
Necu alu felne, vec obicne celicne. Ja vjerujem da pasuje i od nekog drugog vozila. Samo da je 15" i da je promjer rupa 4x108 cini mi se.
Hvala ti na sugestijama svakako.
Who let the dogs out
pa o čeličnima i zborim...mislim da ti pasuju sa citroena c4 i pežo 307
na 90% pezoa je promjer 4x108
takodje na dosta modela volva je isti promjer
takooooodje na dosta modela forda je isti promjer pa pokusaj....celicne bi trebalo da se nadju. probaj kod vratnice i na smokovac kod zorana.
MENI trebaju 16' aluminijske 4x108. Ima li ko???
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
4 sarafa bas tesko znam kad je trazio covjek za daciu logan
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks