Pa naravno da nije lako, ovo je tezak poraz za Rafu. Covjek je igrao cetvrto finale Majamija i izgubio sva cetri. Nimalo prijatno za jednog sportistu...
Novak odlican, fokusiran i "gladan" pobjede sto me posebno raduje. Polako dolazi sve na svoje.
dje ste nadalovi navijaci, locirajte se ?
A dje su, evo ih pate tiho...:
There are currently 21 users browsing this thread. (3 members and 18 guests).
Brawo N0l3 majstore, idemo srbine brate...
Za sad samo ovakav snimak ali dovoljno dobar da se vidi magija
Kakav meč. Nole je krenuo uzlaznom putanjom. 100% sam siguran da će odbraniti Monte Karlo! Ovo noćas je bilo veoma dobro. Uživanje. Hejterima sigurno nije lako![]()
Mech je bio skroz bzvz,a uzrok-ODVALIO ga je,toliko.
...
Ovaj mec se prije zavrsi nego sto je i poceo. Kraj brutalan, blago receno, bolji i od onog danasnjeg gola Sutjeske
Sent from my 9790
ВЕЧЕРАС ЈЕ СВЕТИ ЂОВАК МОНАКОВСКО ПОРЕСКИ ЗАРАДИО ЈОШ КОИ МИЛИЈОН И САД КОМОТНО ЈОШ ДЕСЕТ ГОДИНА МОЖЕ ДА ПИША ПО СИРОТИЊИ. СЛАВА МУ И МИЛОСТ † † †
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
A kako je losa fora hahahahahahhahahha
Pazi ovome foru. Što sve trpi internet :lolblue:
Nemoj više obraza ti.
Evo ja kao veliki Nadalov navijac da probijem led, posto sam se osjetila prozvanom
Sasvim je normalno da ti je krivo kad izgubi onaj za koga navijas, valjda je to normalan.
Cestitke Novaku, bio je sjajan. Mozda Nadal ne toliko los koliko Novak odlican.
Blago vama, dodje mi ds vam zavidim haha. Nadam se da ce biti obrnuto u Minte Carlo.
Vamos
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Novakova pobjeda mi je uljepšala veče, ne silazi mi osmjeh sa lica. :-D:-D
Nole ga je razbio kao beba zvečku. :mrgreen: Totalna dominacija.
Statistika govori sve, pogledajte
Pozdrav :grin:
Volio bih da znam podatak da li se ranije neko finale master serije zavrsilo posle 1:24 h , a da su u njemu bili igraci iz top 4 . Slijedi sljaka vec za 15 dana , mislim da nas ceka 3 od 3 ove sezone na masters turnirima.
@montenegrina svaka čast
![]()
+1 @montenegrina![]()
Posle Miami-ja Rafa bježi Novaku manje od 2000 poena. U Monte Carlu Novak brani 1000 poena, ali u Madridu i Rimu svega 190 (10 + 180).
Biće interesantna sezona na šljaci.
Koliko ko brani poena do Vimbldona?
Nadal .. Đoković
Madrid b. 1.000 .. 10
Rim 1.000 .. 180
Rolan Garos 2.000 .. 720
Ukupno 5.100 ...........1910
Last edited by nenocopy; 31-03-14 at 08:42.
Slijedi Monako, dje Nole brami titulu i 1000 poena a Rafa finale tj. 600 poena. Poslije toga
Madrid, Rim i RG bi mogli donjeti promjenu. Naravno ako Nole nastavi sa onom igrom od sinoc
br. 1 je vrlo blizu..
Znaci prelazi se na sljaku. Bice to veoma interesantno, jer se zna ko je kralj sljake.
Kvote za Rolang Garos:
Nadal 1.67
Djokovic 2.75
Federer 17.00
Prilicno realne kvote, mada je na Fedexa ova kvota pomalo uvredljiva..![]()
Pa Nadal nije osvojio ovaj turnir a 4 puta je dolazio do kraja plus 3 puta ga je Đoković zaustavio.
Čak svoju prvu pobjedu protiv Nadala je ostvario baš ovđe u Majamiju-tako da generalno ne vidim razlog za preveliku tugu Nadalovih fanova niti za ovoliku euforiju Novakoljubaca
Ako uporedimo prvi kvartal ove sa prošlom godinom Novak je osvojio oko 500 bodova manje nego 2013 tako da ovogodišnji skor i nije neki spektakl za njega.
Sad dolazi 2 mjeseca šljake i tu će se vidjeti ko je najbolji na svijetu.
Biće da se uživa u lijepim mečevima što je i najbolje kad se pojavi ovakvo rivalstvo-što svi navijači i jednog i drugog mogu da se raduju
Ja se nadam da će do roland garosa Novak već biti broj 1 jer brani oko 3000 poena manje a viđećemo.
Last edited by kurogane; 31-03-14 at 15:00.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks