Zahvaljujem, radi.
Zahvaljujem, radi.
Pitanje jedno. Sa tudjeg fotoaparata nekako sam izbrisao mnogo,mnogo slika. Kako da ih vratim.
Ima neka fora...al ne smijes da slikavas nista preko toga...jer se onda izbrisu skroz...
Послато са куцаће машине
GetDataBack for FAT ili GatDataBack for NTFS (zavisi koji je tip datoteka), a može i program RECUVA
Послато са куцаће машине
PhotoRescue Wizard ili PhotoRescue Pro
Pozdrav![]()
Ljudi steka mi Youtube. znaci kad pustim klip ucita se odma 20 sekundi i stane i kad dodje do tih 20 sekundi stoji jos nekoliko minuta pa otvori opet jos 20 sekundi.
Ovo mi se ne desava sa hd klipovima zanimljivo. Plejeri na sve druge sajtove rade perfektno.
flash player, java, shockwave updejtovani... net 10mbps.
rama 5gb imam pa nije ni to.
znate li sto da cinim?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Probaj html5
youtube.com/html5
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Crazy
http://bit.ly/1jM53ME
Sent from my iPhone
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Moze li gdje na net da se nadje instalacioni disk za Windows 7?
Imaš na torrentima
Evo ti 64bitna I 32bitna verzija sa update-ima od marta
Pozdrav :-D
zna li neko ima li neki program za narezivanje audio cd-a na 8x brzinu? jer nece plejer u auto da cita ako je na vecu narezan.
Svaki program sa narezivanje CD-ova ima mogućnost biranja brzine narezivanja.
Najviše se koristi Nero, ali on nije free. Od free programa predlažem CDBurnerXP koji je odličan, završava posao I naravno ima mogućnost biranja brzine narezivanja.
Pozdrav :-D
ali na nero kad odaberem narezivanje audio cd-a, ne moze da se spusti brzina na 8x. najmanja je 12 cini mi se.
jesi li pokusao media playerom?
stavi burn speed na slow i probaj
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Winamp je najbolji za narezivanje audio cd-a.
Kad udjem u browser odmah mi se makne task bar i npr google chrome mi je preko citavog ekrana (full screen nije ukljucen). Kliknem desni klik na taskbar i na show desktop i pojavi se ali onda mi se ne vidi donji dio stranice kao npr chat na fesjbuku, mada kad otvorim novi tab opet se taskbar makne. Zna li neko sto moze biti u pitanju?
Probaj F11
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ja sam narezivao iz MP3 formata i ne cini mi se da je doslo do gubitka kvaliteta, mada ja uglavnom koristim od 192 kbps do 256 kbps kvalitet. FLAC nisam probao.
pitanje za codere:
postoji li nacin da ja napravim 'custom web page' tj da editujem neku web stranicu onako kako ja ocu?
npr. na sajtu Blablabla se nalazi slika osnivaca Blablabla i ja ocu da uklonim tu sliku jer me nervira![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks