Opusti se Rakune, niko ne placa to jadan. Kakvih crnih 20 minuta.
U smece onu kaznu i vozdrica.
Opusti se Rakune, niko ne placa to jadan. Kakvih crnih 20 minuta.
U smece onu kaznu i vozdrica.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Evo 10 dana nijesam vidio da su ikome kaznu zakacili ovi iz parking servisa...ja nijesam slao poruke 2x u bloku i 2x kod savo pejanovic skole i nista. Ocigledno da su batalili sa naplatom iako to ne zele javno da kazu no cute.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Do izbora bahacenje dozvoljeno
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Necete vjerovat sto mi se desi nocas. Krenuh ja put Dinoshe da prosetam (pjesice) kad tamo u defender policija. Lagano mi covjek uze licnu kartu i pola sata sam cekao da me provjeri kao da sam neki krimosKoji debilizam. Okrece obrce licnu ko da je vidjeo prvi put u zivotu licnu kartu o.O
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
i ja kad sam ga pitao zasto je od svih ljudi mene zaustavio odgovor je bio jer sam celav. kao sumnjiv, tako se kriminalci nose i sl. pa sam ga pitao jel moguce da sam prirodno ocelavio ili moram biti kriminalac ako nemam kose.
mada nema veze sa saobracajem sve to sem sto sam na put bio![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Haha uzas.. ajde da sam bio autom..ali pjesice me covjek zaustavi i tu pola sata me provjerava kao da sam sa marsa paoDoduse ja imam kosu ali ovo nocas sto vidjoh je sramota
Sjećate li se možda kako se pljuvalo po nesposobnim policajcima zato što ne mogu da uhvate onog koji je bo nožem narod po Podgorici ?
Nego standardna priča, kad neka budala vozeći 150 km/h ubije nekog "ŠTA RADI TA POLICIJA", kada treba da se hvata neki kriminalac " ŠTA RADI TA POLICIJA" ali kada vas zaustavi i spriječi da vozite 150 km/h i kad vas zaustavi da provjeri da li se radi o licu s'potjernice "STOKA JEDNA PLAĆENIČKA". Licemerje
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ovaj što je Harija zaustavio me podsjeća na ovog što je mene u Zetu zastavio, pisah na stranici ranije...5 put mi je okrećao vozačku, i gleda po pola minuta, pa opet na drugu stranu.
Ali nemamo se što buniti, rutinska je rutinska.
Možda su se pojavile Falc vozačke i lične?
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
U redu je sve to. Ja sam u Bg bio pa me policija na trotoar zaustavila da me provjeri al to nije trajalo ni minut samo pogledali licnu kartu i to je to, a sinoc je covjek ravnih pola sata gledao licnu. Ako traze vec nekoga valjda znaju kako taj neko izgleda ili makar neki podatak. Eto prvo je mene sa kosom zaustavio a posle lika koji nema kosu. To je katastrofa. Uzmes licnu provjeris odma i vratis. Jos me lik pita dje mi je adresa stanovanja haha^_^
Dobar EVO.
TAKUMI
Sto se desava kad napisu kaznu? Mora u sud za prekrsaje da se podje i onda moze li da se ne placa kazna no da ovi tamo presude drugacije ili sta vec? Nisu me nikad zaustavljali pa ne znam sto da radim![]()
Jedno pitanje...
Da li kod nas važi pravilo da ograničenje brzine propisano saobraćajnim znakom važi samo do prve sledeće raskrsnice, tj. da ga raskrsnica "poništava"?
In vino veritas
To sam prvi put procitao ovdje na forumu I po meni je to glupo. Valjda saobracajni znak za ogranicenje vazi sve do narednog znaka za ogranicenje - ili prestanak tog ogranicenja.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ali, šta kad se iz sporednog uključuješ na glavni put, a znaka nigdje?
In vino veritas
e onda treba da si vidovit. Napisase mi kaznu na magistrali prije tri mjeseca, popizdio sam svadjao se pola sata i sad cekam kod sudije da idem. Dakle idem od podvoznjaka na zlatici desno magistralom. Znak 60, ja vozim 64, upalio tempomat stvarno nijesam ni vidio da je to prekoracenje 4. Ok do semafora je taj znak, ali novog nema i ja naravno idem logikom da je to magistrala da ogranicenje ne moze biti ispod 60. Paf radar kaze prekoracio si 14, kako rekoh 14 koliko je ogranicenje? On veli 50. Ja ga pitam zbog cega i on mi kaze naseljeno mjesto. Ja rekoh koja je to granica koja je ucrtana bas tu da pocinje grad, a on mi veli pitaces inzinjera i napisa mi kaznu. Nerealno, znaci nikakvog znaka upozorenja da tu postoji naseljeno mjesto nema.
Ta signalizacija ne radi vec pola godine, tako da kiksao nijesam nikako, mislim kiksao jesam moracu da platim, ali ne mojom greskom.
možeš li kakvu žalbu kod sudije potegnut u vezi toga da signalizacija nije radila?
pokusacu, snimicu moblinim, signalizacija i dalje ne radi, bukvalno nikakvog znaka nema ni pomena ograničenja!
a džaba druže, on ima dnevnu kvotu da popuni![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks