vidis li da se prepapomazite ljudi hahah
podjes do mupa i raspitas se za br zr i uplatis to kad si se vec prepa![]()
Da platiš kaznu a samo 2 dana zatvora? Ne sprdaj se, nego dogovori neđe vikendom da pođeš i otrsiš to![]()
vidis li da se prepapomazite ljudi hahah
podjes do mupa i raspitas se za br zr i uplatis to kad si se vec prepa![]()
Russia!
Ne znam sta bi ti reko :-)
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Ovo izgleda samo kod nas patrole stoje pored puta i zaustavljaju... Prije par dana sam bio do Segedina - Mađarska, znači prošao sam cijelu Srbiju, od Dobrakova do Subotice, odavde nisam išao na autoput, tj. preko Beograda, niđe patrolu jednu sreo nisam.
Otuda sam išao Subotica - Novi Sad - Beograd, na autoput... Onda dalje regularno... Sreo sam svega 2-3 radara, i to na mjestima gdje se zaista treba pridržavati brzine, jer je put bio loš.
I u povratku, u Zetu me zaustavljaju ovi naši. :mrgreen: I 15 minuta se isčuđava na moju vozačku, jer imam CG dokumenta i auto, samo mi se još ne daje 100e da mijenjam vozačku. Čovjek nikako da ukapira da mi kategorije B1 B M L T nemaju rok isteka. Jada crnoga. Ali valjda i ove nove CG vozačke imaju ove kategorije, pa da ako se priviknu.
Na kraju - vraća mi dokumenta, ali tačno na faci mu vidim kao da sam ga zeznuo nešto.![]()
Obozavam te face.
istice mi danas saobracajna, mogu jos danas na nju? ne mogu da pisu kaznu, je li?![]()
mozes naravno, zasto bi ti danas pisali kaznu
a rece mi juce jedan lik da mogu da pisu, pa rekoh da provjerim.
kojom logikom da pišu ako je izdata do toga i toga dana i računa se do kraja tog dana u ponoć
na polisu vam pise do kojeg dana i do koliko sati vazi...
Dont miks grendmas end frogs.
Danas pođem da podignem saobraćajnu, kad kazna za pauka od prošle godine (60e). Zar nije bila priča da je neustavna i da nema plaćanja?
Valjda za parking ne za pauka
rm -rf /
Preko puta sat kule su ispod bilborda zaustavljaju sa svih strana za pjesacke itd pa se pazite...
Moraću da pitam konja!
PS. Postoji li način kako da se izbjegne, tj. da se žalim na to i sl sad?
Gdje pišem broj tablica na uplatnici kazne Parking Servisa (predpostavljam na broj odobrenja)?
Ili samo uplatim onako kako mi je dato i nosim negdje ?
Last edited by Rakun; 29-03-14 at 11:27.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
To niko ne placa da ja znam
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Naravno.
Kako pogresno? Nisi umio auto da dovedes u liniju? Nagazio si 2 parking mjesta?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Poceli su da kaznjavaju degenerike? :lolblue:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks