ja mislim da niko ne bi bolji comicbook movie napravio od ovoga Rakuna...
Rhino je inspirisan verzijom iz Ultimate Spiderman-a, tj. lik u robotu/exoskeletonu, isto kao i novi Spidermanov kostim i jos mnogo stvari u filmu
![]()
The more things change, the more they stay the same.
i
hahaha
Last edited by Rakun; 21-03-14 at 18:06.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Purge 2? Nadam se da će bolji biti nego prvi.. dobra ideja samo što su je loše odradili u jedinicu..
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Taman kad pomisliš da su došli do granice preko koje se ne može oni te iznenade
The Purge 2 moze da valjda ali samo ako ne bude glavni fokus na ono dvoje, no neka sira radnja, vise prica.
Hoce da se se useru I u legendarne Nindza Kornjace , pi ***** ti
Kako volim Honest Trailer.
Edit: Od Rakunčine se ne može opstat' na topiku![]()
Last edited by starwalker; 28-03-14 at 23:32.
Prvi je bio odlican, nadam se da ce i drugi ispuniti ocekivajna.
Great man, are not born great
they grow great!
Ja stvarno nisam kriv, a i sta je to 2-3 godine za mladi čoveci.
Jedino gdje sam kiksao je Constantine 2 (ima interesantan fan made trailer). Svi ste mi se smijali kad sam pisao da će sljedeći Avengarsi biti oko Ultron-a pa ispade tako.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
ahahahahah, ada daleko bilovala se nacekah da vidim 7500 i ovaj:
http://www.imdb.com/title/tt1855324/?ref_=nv_sr_1
internet sam prevrnuo da ga nadjem. osjecam da je uzasan, ali **** ga volim tu tematiku...
1993-2020
Ček ček - ti si napisao "Svi ste mi se smijali kad sam pisao da će sljedeći Avengarsi biti oko Ultron-a pa ispade tako." a na kraju ispade da je u pitanju onaj post u kojem si dao link da se skine film sa Pirate baya (film koji izlazi sledeće godine, a i poster jeste fan made, nije official). BTW, da će Avengersi 2 biti o Ultronu je informacija koja se oficijalno znala mnogo prije tog posta koji si naveo (i kojeg si upravo editovao).
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
kad vec volis da kopas stare postove, citiras me i (kao i uvijek) izvlacis potpuno pogresne zakljucke - da, i jos uvijek ostajem pri tom odgovoru, jer je i poster i torrent link bio i jos uvijek jeste fejk...snimanje filma je pocelo tek prije mjesec dana otprilike, u Johanesburgu, pa Italiji i sad u Seulu...i osim teasera koji je prikazan na Comic Conu 2013-e u julu, gdje se vidi samo logo filma, i concept art-a koji je izasao prije par nedjelja, nije izlazilo nista vise oficijalno vezano za film
Scarlet Witch (Ezlizabeth Olsen)
Quicksilver (Aaron Taylor Johnson)
Hulkbuster armor
![]()
Last edited by Screaming Lord; 31-03-14 at 07:58.
Još jedno sr*nje po klasicima u najavi
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks