Originally Posted by
Dutch
E koji me jad nađe u zadnje vrijeme sa customer support. Prvo me zeznu na ioffer.com(posta ne sajt smećarski ka i aliexpress). Prodaju mi, i daju lažni treking.Evo mjesec i po dana paypal me vrti,nikako da prelomi više. Traži dokaze neke i ja šaljem slike sa sajta kineske, naše pošte itd,đe se vidi da nije poslano, da je treking lažan itd. Al opet sve jovo nanovo itd.
A evo sad i na ebay. Otvorim case za aparat koji ne radi, oni kažu da ga vrnem nazad za USA i refundiraće mi to. Ja ga posla nazad, okačio slike, okačio treking broj đe je trebalo na vrijeme, aparat uručen. Ovi onda presude da nisam obezbijedio treking informacije i nema ništa od refunda. Nekom je bilo muka da uopšte pogleda o čemu se radi nego je samo kliknuo i zdravo. Evo sad se natežem sa njima preko maila i chata. Ladno su chat sakrili pa se bez muke ne može pronać(tj tek sam ga guglajući na neki forum naša) a mail ugasili potpuno. Ostao je samo telefonski broj(tobože besplatan al sumnjam) i ona objašnjenja njihova koja veze sa mozgom nemaju i ne pomažu.
Ljepota li je bilo trgovat prije godinu,dvije. Sad i oni sajtovi koji su valjali se pokvariše. Dosad jedino sa sportsdirect nemam problema, da kucnem u drvo.
Edit: Evo sad čitam, prodavac mora da ti potvrdi da je primio paket nazad inače nema refunda.Pa oni kao da se sprdaju. Zašto bi prodavac to uopšte radio?
Bookmarks