prucio sam neku robu sa aliexpress i evo vec 5 dana je na cekanju ne salje robu,imali ko kakav savjet sta da radim?
prucio sam neku robu sa aliexpress i evo vec 5 dana je na cekanju ne salje robu,imali ko kakav savjet sta da radim?
Ja sam pokušavao da naručim u dvaput u decembru i u januaru, oba puta su mi vratili novac.
Prvi put naručim sat koji je samo tog dana bio na sniženju i IN STOCK, i sve regularno prođe, kad nakon nekog vremena dobijem e-mail od njih kako
tog sata više nemaju i pitaju me da li hoću refund, potvrdno odgovorim naravno, međutim, novac su mi vratili tek dvije nedjelje kasnije, nakon što sam prestao da se nadam
da ću ga dobit.
Drugi pokušaj je bio u januaru, sat je na lageru i nije previše popularan, odradim kupovinu, sve regularno popunim, međutim na kraju izbaci da mi je zemlja Njemačka
Istog trena sam kontaktirao admina na fejsbuk stranici da promjene u Crna Gora, na šta je on odgovorio da je odrađeno. Prošlo je 5-6 dana, stiže mi obavještenje u e-mail da im je Royal post vratio
pošiljku jer je adresa nepostojeća, te tu opet cimanje nekoliko dana za refund i tako. Ovo se sigurno moglo izbjegnuti ali čini mi se da su vrlo neprofesionalni.
nasa posta je smece...meni se desavalo da je na razmjeni po 10 dana...pisite mail na [email protected]
misli da je jedini nacin da se nesto promjeni ako se prijavi,jer kad sam ja prijavio,dobio sam kulturno odgovor od nje, uz izvinjenje,i ujutru mi dosao postar i kontrolor da se izvini,ali kao imaju puno posiljki...od tada malko brze stize![]()
Ima li sanse da ovo stigne?
2014-01-28 00:00, Despatched to overseas (Country code: ME)
2014-01-21 00:00, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
niujedne mi gace lastike nema
Nije mi jasno sta je moglo da se desi sa paketom kad je vec poslat za cg. Kako god trazio sam da mi produze rok dostave za 10 dana.
niujedne mi gace lastike nema
Ma pokreni povraćaj novca, i tako ćeš čekat15 da se to zavrsi
nema sanse![]()
Mozda nije pravo mjesto, al aj da probam. Napravih entropay i povezah sa paypalom. Sad na entropay mi pise actual balance 33.50€, a availabe balance 31.50€. Sto znaci ovo dvoje? I koliko mogu prebacit na paypal.
Poučen iskustvom od danas:
Za one koji naručuju robu uz tracking usluge, moram da napomenem da ovdje nisu naročito brižni što se tiče ažuriranja statusa pošiljke, pa se ne oslanjajte puno na to.
Sve je doduše obavljeno dosta brzo, paket je napustio carinu u srijedu popodne, a jutros (petak) mi je došla priznanica da ga podignem u pošti na željezničkoj.
Tracking je, ipak, posljednji put ažužiran u srijedu i po njemu roba još uvijek putuje do pošte u PG, a ja je već preuzeo.
Last edited by [kinetic]; 21-03-14 at 16:10.
Sad sam otkrio, fakticki actual balance je onoliko koliko sam ukupno uplatio na entropay, a actual je koliko mogu da potrosim. Razlika izmedju ta dva broj je novac koji je vec potrosen.
OT: Narucih nesto sa ebay-a, koliko otprilike treba da dodje? Posiljka ide iz Kalifornije sa USPS First Class Mail Intl.
Rade li naš DHL i carina na aerodromu subotom, ili samo ponedjeljak-petak?
Carina ne radi, DHL radi...
Ili obrnuto, uglavnom nemas sto ic prije ponedeljka
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
Hi, can I ask for a question? I need help to buy from site
March 10th, 6:43pm
Boris, How can I help you ? Yesenia
March 11th, 7:35am
I'm from Montenegro.
I woud like to buy some suplements.
But in delivery options
I dont have Global Priority Mail by DHL
Is only DHL Express- International and UPS - International
Can you send me whit Global Priority Mail by DHL?
I'd like to point out that Montenegro and Serbia until a few years ago were one and the same state with the name of Serbia & Montenegro. I really find it odd that now one has the option of sending Global Priority Mail by DHL, and the other does not. I also note that all the countries in the region
have the option to use Global Priority Mail by DHL. These include Croatia, Bosnia and Herzegovina, Hungary, Romania. Only Montenegro no. Whether it can be corrected? Thanks and best regards to you and your best products in the world
March 11th, 6:37pm
Boris, i have confirmed that shipping to Montenegro is limited to DHL and UPS international only. Yesenia
Chat Conversation End
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
Ako naručim masu stvari sa SportsDirecta i da li je tu dostava svejedno 16.70€ ili je po paketu to toliko? Kako da znam koliko će me to ispasti tih njihovih paketa?
Kad dodas stvari u korpu imas secure checkout i onda ti tu pokaze koliko je dostava...zavisi od velicine i tezine stvari koje porucujes
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
A ako naručim da je cijena proizvoda ispod 150 eura ali sa dostavom je 170€ plaćam li porez na tu robu?![]()
Meni je ove sedmice stigao paket preko DHL Global Mail (http://us.dhlglobalmail.com/) iz US. Donijela Posta, platio 1eur.
PS. Nije sa ovog sajta, ali mozda je to ista usluga dostave.
signachur
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks