u četvrtak u 21:10
Cetvrtak u 21:15.
Slazem se.
u četvrtak u 21:10
sledeca nedjelja
Pobjeda sjutra poklanja neki godisnji horoskop, pa sam u nedoumici: vazi li on do kraja ove ili do kraja marta iduce godine?
Sent from my 9790
Ko radi ramove za slike u Pg ?
Pfff ka' njihova posla. Sto onda ne navedose da je trokvartalni? Sad ova tri mjeseca mogu bacit' zajedno s Pobjedom.
Sent from my 9790
Koliko to nijesu preskupi? Trebala bi da uramim dosta slika, pa me interesuje. I da li bih možda imala neki popust?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Davno bjese a cini mi se nemoj me drzat za rijec da me ispalo oko 16e ram i matirano staklo 30x 45(meni je matirani drveni ran i matirano staklo koje nema osjaja) ,ali izgleda ekstra,mislim da vrijedi te pare,ima i ijeftinije zavisno od materijala rama i stakla koje koristie .Podji pogledaj mislim da imaju velik izbor , mozda ti se nesto svidi valjda bi se dogovorili za popust.
Radio sam 2 slike a za vecu kolicinu ne znam.
Ja bih imala 10-ak da uramim. Prilično su velike.
Hvala u svakom slučaju.
uh...ne bih kod onih ponijela, pa da ih nikad uramljivat neću...to su mi neke predivne grafike, šteta da leže u ormaru...
http://www.prvabankacg.com/ponuda-fi...i-tip-stednje/
"Ukoliko sredstva po isteku oročenja ne budu podignuta u roku od 8 dana, Ugovor će automatski biti obnovljen na rok i pod uslovima koji važe na dan obnove oročenja."
Imao sam oročenu štednju na 13 mjeseci i sad bih želio da produžim na još toliko, pa me zanima da li je potrebno da idem u banku da to produžim ili to ide automatski?
Nije potrebno.
Banka će ti ih ponovo oročit po 4.5%, čini mi se da je toliko u Prvu.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ali na 12 mjeseci, a ne na 13, zar ne? Jeste, sad je svega 4,5%, do ove godine je bilo 6%.
Valjaju li čemu ovi satovi što se prodaju uz vijesti sjutra?
Imam ga ja. Nije los.
O kakvom satu se radi? Nisam u toku![]()
Mene interesuje kako izgleda taj sat?
"Tiha voda brijeg roni..."
Bice 3-4 vrste, mislim da imas na sajt vijesti o tome.
Tu es mon héro!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks