View Poll Results: Ko osvaja?

Voters
198. You may not vote on this poll
  • Atalanta

5 2.53%
  • Bologna

0 0%
  • Cagliari

0 0%
  • Catania

0 0%
  • Chievo

0 0%
  • Fiorentina

12 6.06%
  • Genoa

1 0.51%
  • Internazionale

20 10.10%
  • Juventus

65 32.83%
  • Lazio

16 8.08%
  • Livorno

1 0.51%
  • Milan

28 14.14%
  • Napoli

11 5.56%
  • Parma

2 1.01%
  • Roma

21 10.61%
  • Sampdoria

1 0.51%
  • Sassuolo

7 3.54%
  • Torino

0 0%
  • Udinese

2 1.01%
  • Verona

6 3.03%
Page 255 of 305 FirstFirst ... 155205245251252253254255256257258259265 ... LastLast
Results 6,351 to 6,375 of 7617

Thread: Calcio Serie A, Sezona 2013/2014

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Ko je veci navijac tamo nekog kluba iz Spanije,Italije ili Eng hahahhah a nemojte ljudi.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by IvanR View Post
    Brate, 25 mi je godina. Ne racunajuci vrtic kad sam se palio na Mihajloviceve slobodne i Nedvedove lokne (ne, nisam gej) i taj period kad sam gotivio Lacio, prakticno otkad pratim fudbal navijam za Milan. I prvi dres koji sam imao bio je Rivaldov iz Milana. Taj klub je postao dio mog zivota. U poslednjih 5 godina koliko me fax maltretira propustio sam mozda 5 utakmica, prije toga ne vjerujem da ih je bilo. Srastao sam uz njih, navijao sam uz njih, zbog 2005te ne mogu da podrzavam Liverpul koliko god dobro i lijepo da igraju, jednostavno sa sportske strane zivim Milan. Mogao sam posle 2008/09 da batalim da ih pratim, da pricam u drustvu i dalje da sam navijac, a da potajno kuci gldam Premijer ligu. Ali nisam, a nisu ni svi ovi ljudi ovdje koji navijaju za Inter sad, ni navijaci Juventusa posle kradje i ispadanja u drugu ligu. Srodis se sa klubom. Svako moze vremenom da promijeni misljenje, da se razocara, da 'promijeni tabor', sve je to oke i respektujem to, sloboda misljenja i te fore, ali nemoj sebe makar da zavaravas i da pokusavas sarkazmom da se izvuces. Gledao sam Milan sinoc. Krivo mi je sto propustih klasiko jer je bila odlicna tekma, ali istog trena bih to ponovio. Jednostavno moment kad prelazis iz fana u navijaca, kad shvatis da ti nista nije bitnije od kluba za koji navijas.
    izvini brate nijesam znao da je dotle doslo. evo ja cu ti reci da imam bar 20 stvari koje su mi bitnije od kluba za koji navijam. ili neka bude da ja nijesam navijac nego samo simpatizer nekog kluba.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    101
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    39 Posts

Opet se hvatas za slamku i karikiras, jos prije napisah sa sporstke strane gledista. No nema veze, da ne duzimo, sto ti ja zla zelim, sve najbolje stari, nikad mi nista ni ucinio nisi. Od svih fudbalskih topika na ovom se najvise ismijavaju i nipodostavaju navijaci ovih timova (za fudbal trenutno i imaju razloga), ni da smo balavurdija obicna zaostala u razvoju i to bas iritira.
    -Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
    -A to je Supermen.
    -Ne, to je Savo Bačić.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Akcenat na "malo manje"
    Vjerovatno najironičniji bold koji sam koristio u životu.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    1,727
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Sto se tice spiceva samo da javim da neko od Dzeka, Morate, Toresa, Chicharita STIZE. Milito ide na kraj sezone tako da ostajemo na 2 spica a to je premalo, tako da 100% stize neko veliko ime u napad. Sto se mene tice Dzeko bi mi bio primaran izbor, pa Chicharito, Tores i Morata tek ako ova dvojica nece.
    Sagna odlucuje do kraja marta oce li doc'.

Jedno je sigurno a to je da ga Thohir svaki dan baca na Premier ligu jer uvijek pominje njihov model, dovodi igrace iz iste...
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sjutra u Firenci otprilike Milan ce igrati sa Bonerom i Mexesom centralno , Emanuelson lijevo, covjek sa sortsem do ramena po imenu Zacardo desno, Muntari -De Jong ispred, Robinjo-Kaka-Tarabt kao trojica u formaciji i Baloteli u spic!
    Forza Milan
    Last edited by rai domenica 81; 25-03-14 at 14:33.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Treba Sedorf da sjedne Balotelija a Pacinija da stavi najisturenije.Masu je opasniji Milan,ovako igraju vecinom na Balotelija a on prospe masu lopti i salbo se krece.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav je Baloteli...kako se njemu ne igra. Ubaci ga Sedorf u grugo poluvrijeme protiv Lazia, a ovaj nedje na centar radi rabonu...hahahhahaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Treba Sedorf da sjedne Balotelija a Pacinija da stavi najisturenije.Masu je opasniji Milan,ovako igraju vecinom na Balotelija a on prospe masu lopti i salbo se krece.
    mislim da bi trebalo da igra sa obojicom, da izvuce Balotelija da kruzi oko sesnaeterca i ima prostora a Pazza drzati kao sidrasa!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by rai domenica 81 View Post
    mislim da bi trebalo da igra sa obojicom, da izvuce Balotelija da kruzi oko sesnaeterca i ima prostora a Pazza drzati kao sidrasa!
    Moze i tako ,ali on kao najistureniji bas ne funkcionise.Ovako kad bi igrao iza njega tu je u tu zonu suta dje moze da je okine a i da doda Paciniju neki dobar pas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Moze i tako ,ali on kao najistureniji bas ne funkcionise.Ovako kad bi igrao iza njega tu je u tu zonu suta dje moze da je okine a i da doda Paciniju neki dobar pas.
    upravo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Sto se tice spiceva samo da javim da neko od Dzeka, Morate, Toresa, Chicharita STIZE. Milito ide na kraj sezone tako da ostajemo na 2 spica a to je premalo, tako da 100% stize neko veliko ime u napad. Sto se mene tice Dzeko bi mi bio primaran izbor, pa Chicharito, Tores i Morata tek ako ova dvojica nece.
    Sagna odlucuje do kraja marta oce li doc'.

Jedno je sigurno a to je da ga Thohir svaki dan baca na Premier ligu jer uvijek pominje njihov model, dovodi igrace iz iste...
    Sagna će u City, sva je prilika. NE vjerujem da ćete dovodit ikog dalje od Ćićarita. Iskreno, imena se povezuju sa Interom, ali ja ne bih bio oduševljen. Sve su to izdušeni igrači, manje-više. Mislim, Ćića nije, ali ostali da.

Milan je od 2008. od prodaje igrača zaradio tričavih 228.9 miliona eura. Sad mi je jasno zašto se ne trguje kvalitetno.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Sagna će u City, sva je prilika. NE vjerujem da ćete dovodit ikog dalje od Ćićarita. Iskreno, imena se povezuju sa Interom, ali ja ne bih bio oduševljen. Sve su to izdušeni igrači, manje-više. Mislim, Ćića nije, ali ostali da.

Milan je od 2008. od prodaje igrača zaradio tričavih 228.9 miliona eura. Sad mi je jasno zašto se ne trguje kvalitetno.
    Inter 225. Dje bi bili i jedni i drugi da su ulozili te pare.
    Ni mene ne odusevljavaju nesto ta imena. Kao momentalno rijesenje, od ovih, najprije bih trazio Dzeka.
    Mada ako je Thohir vec spreman da se isprsi znacajno za spica, ima boljih igraca.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    1,727
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Posle oveoga si sav kredibilitet izgubio kod mene, jebote ne vjerujem sta citam. Ja znam dosta puta da se sprdam ali ti si bas ozbiljan. Ali aj da ti objasnim... Dzeko je nekoliko puta proglasavan najboljim igracem MC od strane navijaca, najbolji strijelac, apsolutni idol navijaca, najbolji sidras na planeti. Morata je tek poceo da igra fudbal a ti velis izdusili, za Cicar. se slazem da je dobar ali ne i od DzekE.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne, ne, slažem se ja sa svim tim. Džeko je odličan, ali ja sam ubijeđen da ga nećete dovesti, zato i kažem. Ja mislim da ćete od špiceva jedino Ćićarita dovesti, a ovo pričam za vaša druga pojačanja, tipa Evra, potencijalno Sagna, Vidić. Moratu ti neće dat' Real sigurno, bez možda na pozajmicu, a i jaka je vrlo konkurencija Interu, i to od timova iz Premiershipa, koji će vjerovatno igrati CL (Arsenal i Liverpool). Nisam možda ja formulisao post najbolje, ali sam mislio na pojačanja generalno, ne na ta koja si ti naveo. E da, u te izdušene isto i Torresa brojim
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Dobro je da si se ispravio, zamalo si izgubio kredibilitet kod Triplete.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Kakva golcina Imobilea pffffff ,,,,,,,,,, dje je ona pticurina sto je pricala odje da je tuzna liga dje je on najboolji strijelac

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I tako Imobile dade golcinu...

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Ciro Raicevic IMMOBILEEE

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Posle oveoga si sav kredibilitet izgubio kod mene, jebote ne vjerujem sta citam. Ja znam dosta puta da se sprdam ali ti si bas ozbiljan. Ali aj da ti objasnim... Dzeko je nekoliko puta proglasavan najboljim igracem MC od strane navijaca, najbolji strijelac, apsolutni idol navijaca, najbolji sidras na planeti. Morata je tek poceo da igra fudbal a ti velis izdusili, za Cicar. se slazem da je dobar ali ne i od DzekE.
    Kad smo vec kod Dzeke evo vec dva gola u Manchester-skom derbiju..

Thanks Thanks Given 
    255
    Thanks Thanks Received 
    117
    Thanked in
    15 Posts

Ao je li moguce ovooo
    I can't explain and I won't even try

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Kako je Garcia skakao posle gola Florenzija, kao malo dijete.

Dobar gol Immobilea. Gervinho se ne zaustavlja, barem kad su asistencije u pitanju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by slavisa View Post
    Kakva golcina Imobilea pffffff ,,,,,,,,,, dje je ona pticurina sto je pricala odje da je tuzna liga dje je on najboolji strijelac
    Pa i jes tuzna liga dje je on najbolji strijelac. No se odje uzdizu igraci koji realno ne trebaju.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    1,727
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Kako oce gol Imobilea pa to je nevjerovatno. Momak ne umije loptu da vodi ali ima sezonu kakvu NIKAD nece ponovit, i tacno ce ga Inter kupit posle ovoga uz pricu "skup nam je Dzeksi". Klasicna navlakusa/prevara od igraca, slag na tortu bi bio da ga Prandeli zovne u reprezentaciju.

Page 255 of 305 FirstFirst ... 155205245251252253254255256257258259265 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)