Originally Posted by
laciale
barsu ...lacio sam batalio da gledam evo 3-4 kola. nemam vise snage i zivaca da gledam kako ga mrcvare. ucrnjacim se.
Ti nisi navijac, ti si samo jedan obini ljubitelj fudbala, i kao takav ne zasluzujes taj nick. Ovo ti kazem maksimalno objektivno i bez ikakve namjere da te uvrijedim nesto. Evo 2-3 godine koliko sam ovdje samo citam tvoju transformaciju od navijaca Lacija do groupie Mesija. Ocekujem za godinu dvije da se prekomandujes na Bajern, ako nastave ovako (a sve su prilike da hoce). I to je oke potpuno, to je tvoj stav, ali nemoj da se ukljucujes u raspravu sa ljudima kojima su italijanski klubovi u srcu i koji izgaraju za te iste klubove. Ja navijam za Milan 15 godina i sto oni gore igraju ja evo sve vise i vise navijam za njih i podrzavam i grizem se i navijam. To jednostavno postaje nesto vise od tebe, dio tvog zivota. U idealnom svijetu ti bi bio sportski komentator ili sportski novinar. Italijanska liga se raspada, ali svi ljudi sa ovog topika se grizu zbog toga ni da su im 4 koljena u Italiji. Ja prvi nikad necu prestati da ih pratim, ne prihvatam poraz nikad i nidje pa necu ni na taj nacin.
P.S: Da se ogranicim od moderatora, jer imam osjecaj da ce ovaj post bit' izbrisan posle 10 minuta, nikakva uvreda mi na pamet pala nije dok sam kucao ovo.
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Bookmarks