Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Ko je veci navijac tamo nekog kluba iz Spanije,Italije ili Eng hahahhah a nemojte ljudi.
Opet se hvatas za slamku i karikiras, jos prije napisah sa sporstke strane gledista. No nema veze, da ne duzimo, sto ti ja zla zelim, sve najbolje stari, nikad mi nista ni ucinio nisi. Od svih fudbalskih topika na ovom se najvise ismijavaju i nipodostavaju navijaci ovih timova (za fudbal trenutno i imaju razloga), ni da smo balavurdija obicna zaostala u razvoju i to bas iritira.
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Sto se tice spiceva samo da javim da neko od Dzeka, Morate, Toresa, Chicharita STIZE. Milito ide na kraj sezone tako da ostajemo na 2 spica a to je premalo, tako da 100% stize neko veliko ime u napad. Sto se mene tice Dzeko bi mi bio primaran izbor, pa Chicharito, Tores i Morata tek ako ova dvojica nece.
Sagna odlucuje do kraja marta oce li doc'.
Jedno je sigurno a to je da ga Thohir svaki dan baca na Premier ligu jer uvijek pominje njihov model, dovodi igrace iz iste...
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
sjutra u Firenci otprilike Milan ce igrati sa Bonerom i Mexesom centralno , Emanuelson lijevo, covjek sa sortsem do ramena po imenu Zacardo desno, Muntari -De Jong ispred, Robinjo-Kaka-Tarabt kao trojica u formaciji i Baloteli u spic!
Forza Milan
Last edited by rai domenica 81; 25-03-14 at 14:33.
Treba Sedorf da sjedne Balotelija a Pacinija da stavi najisturenije.Masu je opasniji Milan,ovako igraju vecinom na Balotelija a on prospe masu lopti i salbo se krece.
Kakav je Baloteli...kako se njemu ne igra. Ubaci ga Sedorf u grugo poluvrijeme protiv Lazia, a ovaj nedje na centar radi rabonu...hahahhahaa
Sagna će u City, sva je prilika. NE vjerujem da ćete dovodit ikog dalje od Ćićarita. Iskreno, imena se povezuju sa Interom, ali ja ne bih bio oduševljen. Sve su to izdušeni igrači, manje-više. Mislim, Ćića nije, ali ostali da.
Milan je od 2008. od prodaje igrača zaradio tričavih 228.9 miliona eura. Sad mi je jasno zašto se ne trguje kvalitetno.
DICIOTTO
Inter 225. Dje bi bili i jedni i drugi da su ulozili te pare.
Ni mene ne odusevljavaju nesto ta imena. Kao momentalno rijesenje, od ovih, najprije bih trazio Dzeka.
Mada ako je Thohir vec spreman da se isprsi znacajno za spica, ima boljih igraca.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Posle oveoga si sav kredibilitet izgubio kod mene, jebote ne vjerujem sta citam. Ja znam dosta puta da se sprdam ali ti si bas ozbiljan. Ali aj da ti objasnim... Dzeko je nekoliko puta proglasavan najboljim igracem MC od strane navijaca, najbolji strijelac, apsolutni idol navijaca, najbolji sidras na planeti. Morata je tek poceo da igra fudbal a ti velis izdusili, za Cicar. se slazem da je dobar ali ne i od DzekE.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne, ne, slažem se ja sa svim tim. Džeko je odličan, ali ja sam ubijeđen da ga nećete dovesti, zato i kažem. Ja mislim da ćete od špiceva jedino Ćićarita dovesti, a ovo pričam za vaša druga pojačanja, tipa Evra, potencijalno Sagna, Vidić. Moratu ti neće dat' Real sigurno, bez možda na pozajmicu, a i jaka je vrlo konkurencija Interu, i to od timova iz Premiershipa, koji će vjerovatno igrati CL (Arsenal i Liverpool). Nisam možda ja formulisao post najbolje, ali sam mislio na pojačanja generalno, ne na ta koja si ti naveo. E da, u te izdušene isto i Torresa brojim![]()
DICIOTTO
Dobro je da si se ispravio, zamalo si izgubio kredibilitet kod Triplete.
Kakva golcina Imobilea pffffff ,,,,,,,,,, dje je ona pticurina sto je pricala odje da je tuzna liga dje je on najboolji strijelac
Ciro Raicevic IMMOBILEEE
Ao je li moguce ovooo
I can't explain and I won't even try
Kako je Garcia skakao posle gola Florenzija, kao malo dijete.
Dobar gol Immobilea. Gervinho se ne zaustavlja, barem kad su asistencije u pitanju.
Kako oce gol Imobilea pa to je nevjerovatno. Momak ne umije loptu da vodi ali ima sezonu kakvu NIKAD nece ponovit, i tacno ce ga Inter kupit posle ovoga uz pricu "skup nam je Dzeksi". Klasicna navlakusa/prevara od igraca, slag na tortu bi bio da ga Prandeli zovne u reprezentaciju.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks