Zna li ko kad ce ga regularno puštit?
Послато са GT-I9505
Ja cekam regularno da ga zakučim na ovaj s4 nešto nisam za te custom varijante
Послато са GT-I9505
Zna li ko kad ce ga regularno puštit?
Послато са GT-I9505
Mome drugu izasao kupio ga u p-com
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
I ovaj je kupljen tamo ali ga nema?
A vala ti je poređenje strašno makse
Послато са GT-I9505
@Bugi valja li kartica? 😁
Vjerujem da je bilo milion puta, al ajde... kako da omogucim da su mi sve app na google play dostupne za skidanje?
Tel nije rutovan, ako je to bitno.
Tu es mon héro!
Skineš neki VPN program kao npr TunnelBear, uključiš ga i konektuješ na US ili UK proxy. Onda obrišeš keš i data od google play, i obavezno FC i isto uradi sa google play services inače mislim da neće raditi. Onda pokreneš google play i trebalo bi da radi. Mada ovo odavno nisam radio, sve ima na aptoide i sličnim programima.
Sto nece na i9000 da mi instalira 4.4, nwgo kod flesovanja izbaca gresku, probao sam 3 razlicita
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Moze malo preciznije, fleshujes neki custom rom?
\\OFL•GIC
Moras da imas CWM v6.0.4.5 i da sa njim flashujes kit kat rom.
Laptopovi koji dodju sa starter edicijom su obicno preslabi da pokrenu jace verzije windows 7. Tako da to nije bez razloga :grin: ovo nisam bukvalno sve rekao, moze sve da se podesi, ali nije to poenta.
Mozda bi bolje poredjenje bilo..da li bi makli windows i instalirali linux
Glavni razlog zbog kojeg ja instaliram kit kat na telefonima koji ga official ne podrzavaju je ako ih on cini brzim i stabilnijim i zbog razvoja aplikacija. Takodje update-i ne izlaze bezveze vec uvode mnogo novih mogucnosti i sigurnosnih zakrpa.
ili mozda zato sto je verzija Win 7 Ultimate skuplja od Starter sigurno vise od 100e![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
dobro, to mislim da je slabo kome problem kod nas
samo da se zna...ja sam skroz posten i legalan
skini flashabilni .zip za tvoj telefon. Mozes i sa twrp, ali samo od odredjene verzije i +
Ako ti je lakse flashuj cyanogen 10.3 cini mi se, on dodje sa tim recovery-jem, pa onda poslije toga flashuj kit kat i javi jesi li uspio![]()
Last edited by heliumht; 25-03-14 at 19:24.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks