Ovako nesto?
![]()
Moze li se naci povratna do Varsave ispod 200e,jun mjesec ?
Ovako nesto?
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Uz gomilu presjedanja usput...
Iz BG-a je oko 205e, Air Serbia-om ili Lot-om. Možda će biti neki promo period uskoro.
Za Varsavu gledaj Ryan iz Pg do Londona pa do Varsave. Povratak moze i preko Brisela cini mi se. U maju sam nalazio za oko 100 povratnu.
Pogledacu sa racunara kasnije , pa cu napisat detaljno.
Kreč, kolica i mešalica.
Ako ide preko londona treba da plati tranzitnu vizu???
AJMO CRNA GORO !!!
Sunce iz Budimpeste Wizz airom cijeli mjesec JUN lete od 30 - 70e povratna kartaVidi nekako da se prebacis do tamo i to ti je to. Bolje ti je no da se cimas po evropi. Vise ces para potrositi da jedes po aerodromima. Imas uvijek onih studentskih popusta preko zeljeznica pa se dobaci do BG vozom i onda opet vozom do budimpeste. Ispasce te ispod 200e
Vozom:
Povratna PG - BG 40e
Povratna BG - Budimpesta 26e
i eto ti sve u 100-120eZa ovo 80 sto ti je ostalo dodjes pivo :P
Last edited by Gandalf_White; 24-03-14 at 17:16.
One Ring to Rule them all...
Dubai - Pariz u jednom pravcu, oko 1. og maja, ima li ista jeftinije od pegasusa 200e![]()
Leceh ja preko londona i nisu trazili svojevremeno.
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk
I ja leceh za DC preko Heathrowa, i niko nista nije trazio.
Jos sam i mijenjao terminal - sve fino obiljezeno - ne izlazi se sa aerodroma, nego pratis putokaze, sjedes u bus koji te prebaci do iduceg terminala i to je to.
Globetrotting
Dobre su cijene, mada mislim da se svakog petka u okviru akcije "Happy Friday" daju još niže cijene - na primjer, ja sam uzeo Berlin za 119 €![]()
Je li imao ko iskustva sa refundaciom karata?
Kupio sam karte preko airtickets.com a letovi su bili preko Turkisha. U pitanju su dvije karte obje preko Turkisha I Turkish je otkazao jedan let a drugi je zavisio od prvog (iako su dvije razlicite karte).
Sad ovi iz airticketa kazu da cekaju Turkish da da naznaku da mogu da refundiraju, a ovi iz Turkisha kao razmatraju to jos uvijek. Evo skoro 10dana. Jel stvarno to toliko traje ili da ih opet smaram sa mailovima dok im ne dosadim?
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Prvo ti provjeri da li imas u mailu da si pokrio refundaciju karata tj. da ti sa kupljenom kartom stoji da ce oni podnijeti refundacija karte u slucaju njihove greske/otkazivanja. Ukoliko jesi smaraj mailovima nista te ne kosta(ako nista dobices refundaciju aerodromskih taxi sto ti je nekih 15-25% od karte)
Sto se tice ovih karata AirSerbia ne bi bilo lose kad bi ovako drzali karte non-stop. A i tada po evropskim standardima odredjene destinacije su skupe...
Last edited by Gandalf_White; 26-03-14 at 09:11.
Ako je let iz tirane u 9ujutro npr , ( turkish) kad treba krenut iz pg ? I kad cekirat karte online, sta uopste to znaci?
f6
To znaci da par dana prije(ili noc prije) leta odes na link dje su ti karte nadjes online check in iskucas podatke koje ti trazi i onda to odstampas i dobices boarding pass, kako ne bi morao da se pojavljujes sat - satipo prije da bi se chekirao fizicki(sa odstampanim boarding passom ides direktno na sekjuriti i na terminal).
Provjeri dobro podatke koje si ukucao jer neke kompanije znaju papreno da naplate ako si pogrijesio ime, prezime ili nesto drugo.
Da sam na tvom mjestu ja bih krenuo oko 5 iz PG-a. Cisto da budes siguran da ne bude nekog zezanja, tipa autobusi na granici pa da cekas sat. Ja sam krajem januara cekao preko sat da predjem granicu(inace nije tako) i prelazio sam je oko 10 ujutro. Tako da za svaki slucaj porani ti, dok parkiras dok sta bude...
Last edited by Gandalf_White; 26-03-14 at 09:28.
Ja bih ti preporucio da odes noc ranije i spavas u neki od hotela na aerodromu, da ne razmisljas oces li stici ili ne. Za 30-40e mozete dvoje spavat i vecerat. Ako vec kreces kreni oko 4 zbog svega sto ti je @Gandalf rekao.
Ako je sve ok do aerodroma ti treba ok 2:45-3 sata .
Sto se online cekiranja tice cini mi se da Pegasus nema tu opciju iz Tirane , sjecam se kad je jedna prijatelica isla i ide regularan check in .
http://www.flypgs.com/en/fly-with-pegasus/internet-check-in.aspx
Valjda ce se javit neko sa tacnom informacijom.
Kreč, kolica i mešalica.
Hvala na odgovorima ako jos ko
Ima kakav predlog ili napomenu slobodno.
Sorrow - idem preko turkisha. Ne pitah za parking, mada potrazicu na forum pominjalo se al ako ima neki update neka i to napise.
f6
Nesto mi je nerealno da ne daju full refound ako oni otkazu let. Jos bi trebalo da su zadovoljni sa tim (da prodju bez tuzbi i ostalih cuda) jer su mi odgovarali tacno ti datumi za putovanje i nijedni drugi - sto su predlozili kada su rekli da je let otkazan ali sam im odmah rekao da mi ne odgovara ni jedan drugi datum vec da zelim da to refundiraju.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
a ova ponuda airserbia, to je sve samo za letove iz BG pretpostavljam? Mnogo bi mi bilo iz PG, a?![]()
(nečitko)
Bookmarks