kad se malo stužim od svog izgleda, sjetim se da ne postoji nijedna umjetnička slika s mršavom ženom...
Sell the Vatican, Feed the World!
I don't get lucky. I make my own luck.
Znači sabrat se ne mogu da me ni jedan infrakšn jutros nije dočekao posle onog sinoć :mrgreen:
to ti dođe kad se najmanje nadaš
Dakle, 13 od zvončice. Da ako zaokružimo na 20 do kraja godine![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pffff amateri.
Ja sam za 10 godina staža dobila samo 1 žuti karton. A zaslužila sam pa možda pola Albatrosovog skora.
![]()
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Imam ja od Igija i Harija jedno 5-6.
Zaslužio sam i ja sigurno više već neko vrijeme, ali zvončica je uglavnom samo brisala. Smekšala je.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Places kao ***** jer ti je zebica uginula a 5 min kasnije ubijes muvu, pauka i buvu.
Sense - none.
I am so post-rock I shit sad birds.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
I don't get lucky. I make my own luck.
Ponekad pomislim da sam bipolarna osoba.
Super sam, srećna, smijem se. Odjednom me nešto podsjeti i rastužim se. To me drži jedno vrijeme, zatim kažem sebi Skarlet O'Hara rečenicu: Misliću o tome sjutra. Bude dobro. Vratimo se na početak. Da, smijem se, zatim me nešto...
Ove stanovnike CdM-a što hejtuju Her bih rado provozao u gepeku.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Mogu li ti biti suvozač?
Baš je dobar film, muzika da ne pričam. Inače poslije toga filma sam čak razmišljala da odem sa društvenih mreža, mada kad razmislim jedino sam ovdje aktivna. Čekam da mi dosadi. Krajna je faza po mojoj procjeni, ne pišem normalno, samo spamujem tako da... :tongue:
a ja u gepeku...ka' svinjski but, a?
Sell the Vatican, Feed the World!
Ja bih na krov, ako moze
Da iskoristim priliku i da zahvalim Starwalkeru na preporuci
On topic: mozgu, samougasi se! 'Bem ti ovo psiholosko ludilo, kad misli kao zjale hvatam
Sent from my 9790
cokim ja vas nocne tice
o.t.
because sometimes Phoebe after sleeping' with somebody...you have to kill a fish
Last edited by rock'n'rolla; 23-03-14 at 00:55.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks