Vidjeces Diamantija i Cercija na ljeto kad izmesaju tika-taka smarace i njemacke ptice
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Cu Immobile.![]()
Koliko su ti italijanski igraci tipa Immobile, Cerci, Diamanti samo izvikani. Samo jer briljiraju protiv Livorna i slicnih ocajnih timova..
I don't get lucky. I make my own luck.
Vidjeces Diamantija i Cercija na ljeto kad izmesaju tika-taka smarace i njemacke ptice
HAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA. Moze fudbal da se ugasi istog trenutka ako ove dvije kese budu gasile Spaniji i Njemacku.
Last edited by desert de Lleó; 22-03-14 at 20:19.
I don't get lucky. I make my own luck.
:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
Odavno nisam išao na www.smehoteka.org, priznajem...
Interu bi pasovao Vučinić samo tako. Kako je tim slabo organizovan to je katastrofa. Ima tu dobrih igrača, ali ođe fali trener dobar da organizuje ovo. Macari ništa pokazao do sad nije. Ništa.
Sent from my Telenor_Smart_HD using Tapatalk
Brao Djakomo, ugasi ih. :mrgreen:
Svako dize .!. na Inter ovo ne smije da se desava, ovakvim klubovima treba po 3 macole na utakmicu opalit minimum.
Cas fudbala im odrza Atalanta, Bonaventura veliki igrac, bas veliki. Nadam se da ce poc' na Svjetsko jer je UBICA.
Macariju zelim rak jetre jer on NE SMIJE ni u kakvim okolnostima da prima 3 miliona godisnje, vise nego pola igraca Intera.
Novi trener (vec sjutra jer je situacija alarmantna) treba da bude Holandjanin (tipa De Boer, Sedorf) ili Simeone/Mihajlovic.
Milan igra prelijepo iako nema pobjeda (jer su im igraci kese) a za taj, po mom misljenju, prelijep napadacki fudbal je zasluzan upravo Sedorf. Ko god da dodje od ove trojice ja sam zadovoljan, samo da ne dodje neki Italijan jer cu se upucat'.
ps: Sampa dobila 5:0! Grande Sampdoria, kuci bi i Barselonu dobili.
Last edited by Tripleta; 23-03-14 at 15:59.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Barselonu svako malo pljaska neko, i nije to neki podvig...
Kako ce vas Barsa odradit nocas Dovla.
4 put pogodjen okvir gola.
ne pamtim kad sam to vidio na jednoj utakmici...
surova kazna stigla od ekipe koja nije postojala u drugo poluvrijeme...no, to je realnost ove sezone.
Bakic pocinje za Violu.
Kakaaaaaa.. Za spas Sedorfa![]()
Kakav ***** od utalmice, kakav ***** od timova
.. I vidi gola, xaxa, ne mogu se ni radovati.
Tu es mon héro!
Sedorf ce biti trener iduce godine pa sve do kraja da izgubimo, nema tu nikakvog spashavanja..
Sent from Tapatalk
#fakenews
Pita Honda Why... Zato sto veze nemas majmune, mrs na klupu
Tu es mon héro!
Carlitos, ajde vise napokon!
I can't explain and I won't even try
Jeftini go primamo..Standardno..
Mi lagano imamo špica koji će da prebaci 20 golova, ako sve bude po planu.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks