ima...
ima...
Ako ti nije muka mozes li mi naci to? Taman da ne placam kaznu ako vec moze da zastari.
Misliš da ponove scenu iz filma Bad Lieutenant ?
![]()
Last edited by Rakun; 18-03-14 at 21:46.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
kaznjena si ti, tako da to nema veze sa vlasnikom auta...cekace te ta kazna pa ces je platiti prvi put kad ti nesto bude trebalo da izvadis od dokumenata, izvoda...
Sent from my ZTE V987 using Tapatalk
Bojim se ako ne platis kaznu u zakonskom roku navedenom na papiru da ce se tvoj slucaj predati na sud pa ces bez potrebe platiti kasnije i sudske troskove i kaznu,a ako budes odugovlacila i kamatutrebala si ga sarmirati i prosla bi bez ista... Nije da se hvalim ali vozim aktivno od 2002.god i jos me kaznili nisu
Послато са HTC Desire HD користећи Тапаток 2
svi pljevaljski sarmeri...
Mislim da neces moci da registrujes auto dok ne platis tu kaznu ...
Meni su naplatili kaznu sto su mi vozacku uzeli godinu dana posle, 100e, od plate.
Tako da ne brini, naplatice se oni
From my Z1 Compact
Hvala KEDOWNu na informaciji. Inace 8 dana od pisanja kazne ukoliko se ne zalite ona postaje pravosnazna.
![]()
Meni je kazna napisata u februar 2011 nisam je placao, je li zastarala?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Trebalo bi da jeste po ovom zakonu. Ima li neki broj na koji moze da se pozove da se provjere te kazne? Il mora licno da se podje u MUP ili gdje se ide vec?
Kakav je zaključak na kraju, jel zastarjevaju ili ne?
Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk
Kazne zastarijevaju nakon dvije godine. U okviru tog vremena postoji mogućnost prinudne naplate.
Međutim da bi kazne bile izbrisane iz registra treba da prođe 4 godine i u okviru te 4 godine ukoliko te zapadne da podigneš neki dokument(vozačku, saobraćajnu, ličnu, neki izvod, tablice...) nećeš moći dok je ne platiš što znači da te ne prinuđavaju da ih platiš, ali te ograničavaju.
U Hr je slican zakon ali mozes da podignes licnu ili pasos jer je to osnovno pravo. Mislim da bi se i kod nas moglo primjeniti, eto cisto ako kome zatreba
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ako necu da platim kaznu od 3 500 e ,koliko bi me cekalo zatvorske kazne ?![]()
Russia!
Pa ako je Isus ni kriv ni duzan evo skoro 2000 godina onda ti ces barem duplo vise za 3500 eura.
Danas jedna patrola na skretanju iz pravca Sozine ka Podgorici i po jedna sa oba pravca kod podvožnjaka Zabjelo-Stari Aerodrom
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Na svakom podvožnjaku u PG se mogu očekivati kada pada kiša. Praktično![]()
Ljudi pomagajte. Stiglo mi danas iz Suda rjesenje od kazni zatvora na 2 dana jer nisam platio istu sto su mi uzeli vozacku. Treba za 10 dana da se javim u Sud da odradim kaznu, ali u napomeni rjesenja stoji da ako platim u potpunosti novcani iznos ponistava se kazna zatvora. Ima li ko kakva slicna iskustva? Na koji zr treba da platim i kome jer u rjesenju nista ne pise o tome..
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks