Je li ti se gasi i na benzin i na plin?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Je li ti se gasi i na benzin i na plin?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Passat b5.5, čim otopli i budu malo veće temperature, prilikom motanja volana se čuje iritirajuća škripa... Blam te da prođeš đe ima ljudi, izgleda ka' da voziš šklopociju.Čim je vlažnije vrijeme, nema toga.
E sad, cijenim da se od visokih temperatura osuše one gumice oko jabučice, silen bloka, ili neke tuda, danas gledah ispod haube, totalno nepristupačno. Kako da podmažem to? :mad:
p.s. Opcija da prije kretanja pored auta držim 2l vode i isprskam prije paljenja, pada u vodu.Da čekam kiše, pa da samo od sebe prestane, takođe otpada.
![]()
Siguran si da skripa dolazi iz trapa? Ako jesi onda su najvjerovatnije solje amorizera.. Uzmi wd40 i isprskaj je sa donje strane.
Otprilike koliko bi kostalo farbanje Fiat Punta, 2-3 nacina za farbanje i okvirno cijene. Laik sam :P
hvala unaprijed dobri ljudi![]()
Rados je za polo 3 trazio 600e, to je tu nedje.. e sad ima i za 300+ pa kako ko voli
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Neko me na parking zakacio branikom vjerovatno i napravio liniju jeno 15centi nije farba skinuta ali se vidi linija ulubljena,dje bih mogao poves auto da mi to isprave ko bi to najbolje odradio i za koju cijenu?
Broj Šarovića?
Bijo si poziw koi se neodbija
Ada kod miluna u tolose, kod volija
Sent from my Samsung Galaxy Duos
ima li ko problem sa paljenjem kod astre '00 god? tipa da se gorivo iz motora vrati u rezervoar i ne može da ga povuče?
Nepovratni ventil.
jel mogu da stavim gume 195 65 15 na auto na kojem su dosada bile 195 60 15? kontam da je jedina razlika sto to podize auto nekoliko mm? ili se varam?
Dje su jeftine nove ljetnje gume?Ima li kakva akcija dje?
kakve su cijene u Trebinje?Ima li ko kakav sajt,cjenovnik?
imao ja dosta slucaja sa astrom i vectrom.....
Imam sljedeci problem sa Fiestom (1.4 tdci). Evo vec drugi put mi se desava da ne mogu da upalim motor iz prvog puta, vec moram po 2-3 puta da pokusam i tek onda se motor upali. Naglasavam da je oba puta bilo nakon vozne (motor zagrijan, nije u pitanju jutarnje paljenje). Ukoliko sta znaci, takodje vidim da imam problem sa strujom (kada spustam prozore, osvjetljenje na instrument tabli oslabi i farovi oslabe - nije to sada ne znam kako vidljivo oslabljenje ali ipak manje je osvjetljenje).
Da li je to povezano ili paljenje moze znaciti nesto drugo?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks