Aha ok hvala ti.Nisam dugo bio dole,ima vise od deset godina pa pitam.
Isti su znakovi kao i inostranstvu, tako da su i pravila ista.
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Aha ok hvala ti.Nisam dugo bio dole,ima vise od deset godina pa pitam.
zna li neko dal odg felge od golf 4 na seat leon 2001? jer ne mogu naci nidje 2 celicne od seata
a odgovaraju, braća su to...
Majstor u Baru mi je utvrdio da je otisao "modul esp-a u upravljacu" ,tj. da ne dobija dovoljno struje,cas radi cas ne,senzor upravljaca je ok. On(majstor) dalje ne moze nista,uputio me na Rasovica u Pg.koji navodno moze da pokusao da reparira taj modul,ako ne da trazim novi. E sad, Rasovic kaze da mu ostavim auto pa da vidi ,kad/za koliko/i sto ne moze da mi precizira a meni je neprakticno da mu odvedem auto pa da se busom vracam za Bar, pa opet tamo.
Interesuje me : ima li ko iskustva s njim, imate li preporuku za jos nekog, i koliko je uopste realno da se tu moze ista uradit sa starim dijelom, sem novi modul kupit?
Mercedes w203 '05. je u pitanju.
poslato s alfa paml - a
Bugi Djukanovic radi tu elektroniku: 067888989 067448848 ali isto bi mora auto ostavit.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ima josh ljudi koji rade to nesto... I svakome treba ostavit auto .... pitao je sto mislish o Rashu koliko shvatih...
Rasho je jedan od najboljih sto se toga tice u Cg.... a I shire.. a ako ti je frka oko popravljanja, nadji drugi novi modul I ugradice ga za dan...bilo ko![]()
Renault Laguna kad se upali ne pokazuje kilometrazu, potrosnju i obrtaji stoje na 0. Posle jedno 2-3 minuta voznje sve se upali i sve radi. Takodje kad stoji u ler obrtaji padnu na nulu i auto se ugasi.
Auto je na plin. Ovaj model je u pitanju http://www.motorsbros.com/images/Ren...guna-20-07.jpg
Sto moze bit problem zna li ko?
Dajem pozajmice do 2000€ info na PM.
Desni žmigavac mi "blinka" duplo brže kad stisnem kočnicu. U svim ostalim slučajevima radi normalno. Šta može biti? Šta da tražim, uopšte? :?:
In vino veritas
Neki spoj jeste :-D. Vodi kod elektricara dok ga nisi zapalio :-D
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Je li to nešto što mogu sam da riješim ili da vodim kod električara? I je li opasno, mogu li užditi auto?
Nemam pojma šta je "masa".
In vino veritas
Ljudi, je li moguce da Reno Captur sa full opremom placen je blizu 18000 nema ulaz za CD ? o.O
" You are correct the Medianav model does not have CD player........the Expression model does!"
Kakva glupost... Cus cd prevaziđen...
Sent from my Z1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks