Jovetic se vraca protiv Fulama, Vukcevic (Olimpija), Batrovic, Vujadinovic,Basa, starteri. Zverotic ni na klupi
Jovetic se vraca protiv Fulama, Vukcevic (Olimpija), Batrovic, Vujadinovic,Basa, starteri. Zverotic ni na klupi
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Zaboravio si Kasalicu, donio je Zvezdi pobjedu![]()
Ne vidim da je iko dizao Mugošu u nebesa (opet dao gol, inače), ali radi se o momku koji je nekad za omladinsku, a sad pogotovo za mladu dao dosta golova. Smatram da je reprezentativni potencijal, ali nije ni to toliko bitno koliko mi je nejasno zašto ne može naći inostrani angažman. I ne samo to, već tražeći ga ne odradi pripreme i odmah je u zaostatku. Ne znam ko mu je menadžer, ali da sam na Mugošinom mjestu tražio bih novoga.
Šušnjar? Ne znam je li dobio dozvolu Fife da igra za nas, ali se postavlja logično pitanje "koji će nam matrak?". Otkad je otišao iz Sutjeske sve što je napravio jeste otkaz koji je dobio u Vojvodini i to što je uvijek na klupi Jagodine. Godište '92, sa Crnom Gorom ga veže samo godina igranja u našem prvenstvu, a ostala su još 2 kola do kraja grupne faze kvalifikacija. I ja sam očekivao više od njega, iskreno.
Last edited by amnesiac; 16-03-14 at 01:04.
Dick Laurent is dead!
zna li ko dje ima da se kupi ova kapa (lijevo)?
Đorđević od početka
Cini mi se da je imas kod lika koji ima tezgu odmah pored sjeverne tribine.. Tu je kad se igra svaki mec, ako ne tamo onda imas na ulazu u stari grad u Kotor, makar sam je i tamo gledao.
Gdje ste hejteri
Drincic opet dao gol, ovaj put iz slobodnog udarca !!!!
Last edited by djordje1990; 16-03-14 at 13:59.
Hahah zavuče ga dobro obraza miNeka neka, samo neka igra, da je u kondiciji. Neka jos popravi korner i banja
![]()
Ima on odlican sut, samo da popravi kondiciju.
necete mi vjerovati ali Simon je ziv, nije u monahe otisao. usao je u 77 minut
Sa lijeve strane makar je bilo ljetos...
Kosović i Sanković po 90 minuta u Ujpestu, Điđo u Bragi B 80 minuta, ali u odbrani je problem. Gojačanin 3 meča zaredom na klupi u Javoru, a znamo koliko je mjesto desnog beka problematično za nas. Tomašević ponovo na klupi Kortrijka, a taman smo pomislili da smo prebrižili problem drugog ili trećeg štopera. Kecojević je standardan u Zurichu, ali s obzirom na statistiku u reprezentaciji ne vidim način da povrati status reprezentativca. Balić standardan, ali mu klub klizi ka drugoj ukrajinskoj ligi.
Večeras čekamo BoljevićE![]()
Dick Laurent is dead!
Kako cujem nije sigurno da će Vlado igrati jer na prethodnoj se povrijedio i ranije morao napustiti teren.
Nešto mi se sve čini da ove mladje selekcije igraju redovno sa Danskom i ovi nas dobiju :P
ps: valjalo bi malo promijenit :P
deuscroix
pa promjenili su , sada su nasi dobili 3-1
dodao bi kod prvog naseg gola kako je dobra kontra bila, mada ni drugi gol nije los ni malo
Last edited by lepetanac; 21-03-14 at 18:14.
Joveta igrao zadnjih 10 minuta protiv Fulama.
Vešović ponovo na klupi.
Možda se Mirko konačno vrati sutra.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks