View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Mene jos dan danas nije jasno kako je Bakic dosao do Firenze... Neverica.
    Odgovor se nalazi u agenciji Lian sports (čitaj Falji Ramadani).
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    evo gledam Bojan Sankovic je sve standardniji u Ujpest momak 93 godiste, kosovic igrao zadnjih pola sata. bojan igra na poziciji zadnjeg veznog
    Par stvari u vezi sa Bojanom Sankovićem.

Prešao u Újpest zahvaljujući odličnim igrama u kvalifikacijama za Europa League (poslije prvog meča sa Sevillom). Ne treba ni trošiti riječi koliko su ispaštali ostali igrači Mladosti zbog tih kvalifikacija, a on je imao tu nesreću da se povrijedi nakon drugog odigranog meča što ga je odvojilo preko mjesec dana van terena. Nakon toga se borio za minutažu i uglavnom ulazi s klupe, a u prvenstvu je odigrao samo jedan meč 90 minuta. U prvom kolu proljećnog dijela je pauzirao zbog kartona, a u drugom je odigrao drugo poluvrijeme. Naravno da ga treba pratiti, ali teško trenutno da za njega ima mjesto i u mladoj reprezentaciji. U prošlim generacijama bi svakako imao, ali kako je sredina U21 selekcije zaista prejaka, onda je to problem. Dobra stvar za Újpest je ta što ga trenira Vignjević.
    Evo nešto što sam našao na youtubeu dok je igrao za Mladost.

Treba ga pratiti (to svakako) ali u mađarskoj ligi mora biti standardan i igrati 90 minuta da bi se uzeo u obzir. Prvi dio sezone mi je razumljiv (strošenost, nedostatak priprema, povreda), ali sada nema više izgovora. Iako ni on ni Andrija Kaluđerović trenutno nemaju mjesta u mladoj reprezentaciji, ja se ne bih iznenadio da bi oni za godinu dvije mogli imati mjesta i u A reprezentaciji.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Vesovic, jolly per la corsia sinistra
    L’alternativa č il cambio di modulo

http://www.lastampa.it/2014/03/13/sp...ina.html?ult=3

drugi teks sa toro.it
    Molto dipenderŕ da Marko Vesovic: il montenegrino, utilizzato a destra all'esordio a San Siro, č stato provato ieri mattina sull'altra corsia. Puň giocare anche a sinistra, l'ex Stella Rossa, e lo ha giŕ fatto di recente con la propria Nazionale: se Ventura - che domenica aveva spostato Farnerud per tamponare l'emergenza - dovesse essere convinto dal numero ventinove, i dubbi sarebbero subito sciolti.

i navijacima se svidio kako je odigrao da ga zele na lijevu stranu

Toro - Napoli: i tifosi vogliono Vesovic a sinistra -
    http://www.toronews.net/index.php/mo....F1RfHUt8.dpuf
    Last edited by lepetanac; 14-03-14 at 02:41.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Pricao sam skoro sa jednim novinarom, on je stara skola i zna dosta ljudi iz svijeta fudbala i bas me pita sta mislim od koga vise da ocekujem ko je bolji Bakic ili Djordjevic,ja rekoh Djordjevic.Kaze covjek da je Bakic masu cijenjen i izgleda masu talentovanijji od Luke i da se vise od njega ocekuje nego od Djordjevica,masu cijenjen momak od strane tih mrnadzera i "poznavalaca" fudbala.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Krkotic dao gol za Daciju.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

foto: StarSport

"Potrebno je da se ohlade glave, jer mnogi u Srbiji misle da smo ih mi Crnogorci izdali time što smo hteli nezavisnost. To je kao posle razvoda i zato je bolje da ne igramo sa Srbima, dok se ne stišaju tenzije", rekao je Savićević na pitanje u meču Crna Gora – Srbija.
    Ipak, Savićević je izrazio veliku zahvalnost fudbalskim prijateljima iz Srbije zbog pomoći u radu FSCG.

"Meni su i dalje Beograd i Srbija bliži od Sarajeva, Zagreba i Ljubljane. Ljudi iz Beograda su nam pomogli oko mnogih stvari. U stalnom sam kontaktu sa fudbalskim prijateljima iz Srbije", rekao jeSavićević.

Prvi čovek crnogorskog fudbala, legenda Crvene zvezde, objasnio je zašto se zalagao za samostalnost Crne Gore i odvajanje od Srbije.

"Želo sam samostalnost Crne Gore iz mnogo razloga, znao sam da ne možemo zajedno opstati. Srbija je teritorijalno veća i uvek se moralo u Beograd po mišljenje", objasnio je Savićević.

A onda je nekadašnjeg golgetera Milana novinar uspeo da iznervira, nezgodnim pitanjem o Kosovu.

"Hajde me ti posavetuj da li bi trebalo da igramo!", iznervirao se Savićević.

Novinar mu odgovorio da ne bi, na što je nekadašnji as ogvorio u svom stilu:

"Počeo si me za**bavati. Nemam nameru više da pričam s tobom. Zdravo majstore!".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na mjesto mu je odje začudo svaka...

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

?????

http://www.tuttosport.com/calcio/cal...le%C2%BB+VIDEO

Kažu da Juve hoće Andriju Vukčevića iz Budućnosti, porede ga sa Bejlom, i da ga prate i Viljareal i Monako.
    Pišu i da je bio u kampu Man. Sitija kod Manćinija pa im se nije dopao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    ?????

Kažu da Juve hoće Andriju Vukčevića iz Budućnosti, porede ga sa Bejlom, i da ga prate i Viljareal i Monako.
    Pišu i da je bio u kampu Man. Sitija kod Manćinija pa im se nije dopao.
    Tuttosport. Ne chitati. Nikako.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Tuttosport. Ne chitati. Nikako.
    Oni su mahom smeće, ali oko nekih stvari su najbrži.
    Tako je oko Vešovića bilo...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Zar nije to novina koja bukvalno prva zna sve sto ce Juvea tice?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se Juvea tice, ubodu kao i svaka ucenija gatara, oko 50%

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    ?????

Pratili su ga skauti nekih klubova u zadnjem mecu protiv Zete. Za Villareal je tacno. Za Juve sam cuo od nekog da ga prate, al nije mi to 100%. Prate ga i jos neki klubovi.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Ljudi ne glupirajte kakav crni Vukcevic iz Slovenske lige u Juventus , mozda u Primaveru al prvi tim ? Gasi
    Sono troppo sexy per lavorare.

ПРАВДА ЗА ВЛАДА!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa e ne smiju da prate mladog i bas talentovanog igraca koji klasom odskace od vecina igraca iz ove tuzne lige.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by slavisa View Post
    Ljudi ne glupirajte kakav crni Vukcevic iz Slovenske lige u Juventus , mozda u Primaveru al prvi tim ? Gasi
    Kad smo već kod glupiranja

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ma...er_166229.html
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/an...er_294987.html
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a ti se opterecujes sa takvim likovima koji dodju eto vise da troluju, vidis mu komentar izvise da je dao na termin 4 gola jer sam napisao da je Krkotic dao gol, kao sto jeste.
    a kad smo vec kod Vukcevica, Nikola ni u protokol za utakmicu.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

a ti se opterecujes sa takvim likovima koji dodju eto vise da troluju, vidis mu komentar izvise da je dao na termin 4 gola jer sam napisao da je Krkotic dao gol, kao sto jeste.
    a kad smo vec kod Vukcevica, Nikola ni u protokol za utakmicu.
    Vjeruj mi da mi je promakao komentar. Eto, više ga nema a idući put ide infraction.

On topic: Interesantno je da kad se pruži šansa maloljetnom talentovanom fudbaleru godinu i po prije punoljetstva, odmah počinju interesovanja, a kad se pruži prekasno onda bez obzira na kvalitet njegova cijena pada minimum 5 puta. Svakako da je Andrija Vukčević biser crnogorskog fudbala, i na njemu je da iskoristi ovih godinu dana dok ne napuni 18 i trebalo bi da Budućnost dobre pare uzme za njega.

Kad je Điđo u pitanju, baš čudno što ga nema ni na klupi otkad je dobio crveni, a što je najgore ne igra ni za njihov drugi tim u drugoj ligi. E sad bi dobro bilo da ga neki novinar to upita, da sad mi ne gatamo.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Steta samo sto neki ne toliko dobri igraci iz te Buducnosti podjose vani i uzese fine pare a neki momci koji su bili talentovani propadose. Sto se tice Andrije mislim da je to trenutno najtalentovaniji mladi igrac u CG, i svakako da je super to sto ga traze samo se nadam da ce za pocetak poci u ne tako veliki i jaki klub, cisto da bi stekao neko iskustvo.

ps. Meni se cini da procitah na neki sajt da je Djidjo povrijedjen, al' nisam siguran.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

nedje sam procitao poslije Gane da je nesto provukao pricu i tome ali vise je bilo u stilu ima nesto u ozadini ali necu o tome.
    a sto se tice maloljetnih igraca definitivno se to pokazalo kao dobro. svaki talentovaniji igrac dobije kakvu takvu sansu da se pokaze i ako ode nedje obavezno je na pozajmicu dje igra ili u mlade timove
    cak bi i Mugosa bolje prosao da je klub imao vise osjecaja a manje pohlepe, sad vec sa 21 godinu ne moze otici ni u slabije evropske lige a jeste talenat

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

nedje sam procitao poslije Gane da je nesto provukao pricu i tome ali vise je bilo u stilu ima nesto u ozadini ali necu o tome.
    a sto se tice maloljetnih igraca definitivno se to pokazalo kao dobro. svaki talentovaniji igrac dobije kakvu takvu sansu da se pokaze i ako ode nedje obavezno je na pozajmicu dje igra ili u mlade timove
    cak bi i Mugosa bolje prosao da je klub imao vise osjecaja a manje pohlepe, sad vec sa 21 godinu ne moze otici ni u slabije evropske lige a jeste talenat
    Zasto ne bi mogao ? Mislim da se moze i sa par godina vise nego sto on ima otici u neki solidan evropski klub,naravno ako neko ima talenat

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

pa nije da ne moze, ali eto pokusao je ove zime i to skoro sa slobodnim papirima pa nije uspio u Jang Bojs da ode.
    moje misljenje da bi on mogao igrati u vecem klubu od toga, ima talenat, tehniku , gol osjecaj .
    a pricali smo o tome kako igraci dok imaju malo ispod 18 bolje angazmane nalaze nego ako ostanu u nasu ligu. a njega sam naveo kao primjer jer je trebao ici sa 18 19 godina pa ga Buducnostr procijenila 400 000 a pogledaj dje je sada.
    naravno mlad je ima on jos dosta toga da pruzi ali....

P.S. procitah sada nedje da je N.Vukcevic planirna protiv Bair Mare u sastave Brage B danas.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Mugoša nije jedini koji ima problema sa inostranim angažmanom. Tu su još i Risto Radunović i Branislav Janković, odnosno igrači koji su se dokazali protiv vršnjaka iz Njemačke. A za te igrače ponaosob treba izdvojiti od 100 do maksimum 200 hiljada (znam da Mladost traži 100 000 za Mugošu a Grbalj 150 000 za Jankovića). I Zorić na kraju pređe u AEK za neki mali novac, ako su izneseni podaci na forumu tačni. Jedini izuzetak je Bakić koji je, za naše prilike, ogroman novac prešao u Torino a bio je napunio 19.
    Sa druge strane, oni kojima se pruži šansa sa 16 godina idu u inostranstvo za velike pare i bez problema. Đorđević u Zenit (ne zna se tačno, ali sigurno preko milion plaćen), dok su za Boljevića i Cmiljanića holandski mediji pisali da će PSV za njih dati između 1 i 1,5 miliona po igraču. Hoće li se to desiti zaista ne znam, ali cijena je, za makar Boljevića, realna. Cmiljanić tek treba da se dokaže, iako je i on sa 16 debitovao, ali nije toliko igrao u kontinuitetu. Osim njega i Andrije Vukčevića, u našoj ligi je šansa da igra u kontinuitetu sa 16 godina pružena i Stefanu Vukčeviću iz Zete, s tim što je on godište 1997 i ima godinu i po do punoljetstva. Ostali mladi igrači će težim putem do inostranog transfera.
    Jedini izuzetak koji je imao problema sa transferom a pružena mu je šansa sa 16 godina je Andrija Kaluđerović.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Mugoša nije jedini koji ima problema sa inostranim angažmanom. Tu su još i Risto Radunović i Branislav Janković, odnosno igrači koji su se dokazali protiv vršnjaka iz Njemačke. A za te igrače ponaosob treba izdvojiti od 100 do maksimum 200 hiljada (znam da Mladost traži 100 000 za Mugošu a Grbalj 150 000 za Jankovića). I Zorić na kraju pređe u AEK za neki mali novac, ako su izneseni podaci na forumu tačni. Jedini izuzetak je Bakić koji je, za naše prilike, ogroman novac prešao u Torino a bio je napunio 19.
    Sa druge strane, oni kojima se pruži šansa sa 16 godina idu u inostranstvo za velike pare i bez problema. Đorđević u Zenit (ne zna se tačno, ali sigurno preko milion plaćen), dok su za Boljevića i Cmiljanića holandski mediji pisali da će PSV za njih dati između 1 i 1,5 miliona po igraču. Hoće li se to desiti zaista ne znam, ali cijena je, za makar Boljevića, realna. Cmiljanić tek treba da se dokaže, iako je i on sa 16 debitovao, ali nije toliko igrao u kontinuitetu. Osim njega i Andrije Vukčevića, u našoj ligi je šansa da igra u kontinuitetu sa 16 godina pružena i Stefanu Vukčeviću iz Zete, s tim što je on godište 1997 i ima godinu i po do punoljetstva. Ostali mladi igrači će težim putem do inostranog transfera.
    Jedini izuzetak koji je imao problema sa transferom a pružena mu je šansa sa 16 godina je Andrija Kaluđerović.
    100-150 hiljada nije velik novac,to je neki minimum i mislim ako su ove cifre tacne da su Mladost i Grbalj dosta korektni (ako potrazuju toliko)...e sada ni meni nije jasno zasto nema transfera,ocigledno da je velika kriza i u fudbalu

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ja ne vidim razlog sto toliko tog Mugosu uzdizete u nebesa. Ne kazem da nije dobar igrac, a koliko pricate o njemu reklo bi se da je novi Vucinic. On mene nije nista posebno nijedne godine nije odskako nesto previse..

Ljudi sto se desava sa Susnjarem moze li on da igra za mladu reprezentaciju ?

Page 1542 of 2251 FirstFirst ... 54210421442149215321538153915401541154215431544154515461552159216422042 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)