Mene ne no preko rupa, bas me jebe to. Moze li bit da su solje amortizera ili nesto
Mene ne no preko rupa, bas me jebe to. Moze li bit da su solje amortizera ili nesto
pa laguna za koju se hvalis da je preudobna a lupa preko rupa? ccc
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Lupanje ne znaci neudobnost.
Ne, to je krem dela krem
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Viljuske, stope motora... Pravo na dizalicu
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
treba da mijenjam motor u auto, sto mi sve od papirologije treba da bi taj motor bio uredno zaveden u saobracajnu kad dodje vrijeme za registraciju?
ima li neki br tel na koji mogu provjeriti jel mi gotova saobracajna ,konkretno za PG mislim?
Ne postoji to.. A to je jedan od najneophodnijih telefona po meni
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
pun ti box za poruke....
Jedno pitanje. Da li ima veze udaljenost i polozaj cipa koda u kljucu od transpoderam?
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Ima. .
E jbg;-)
Znaci ne smije se odaljiti par cm ili pomjeriti ugao itd?
Hvala fabia
Dje bi onda mogao da mi neko pogleda daljinsko zakljucavanje?
Kljuc reaguje,centralna radi ali se izgleda kljuc raskodirao sa centrale...nemam onaj originalni crveni kljuc...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Last edited by bojankov; 16-03-14 at 20:17.
Kia proceed, 2011 godiste.
Zna li neko kako se dize instrument tabla i jeli pozadinsko osvijetljenje koje je narandzasto-crvene boje od boje same sijalice (zamjenio bih u bijelo brojeve, a kazaljke ostavio)
ili je folija preko sijalica koje su u tom slucaju zute...
Posto dugo nisam u Crnoj gori,moze mi neko reci kako su pravila kruznog toka,pitam za jednog mog prijatelja koji radi u kompaniji kaze dosao bi smestaj bi lako sredio preko mene ali se boji saobracaja posto je cuo da vlada nekultura u balkanskim zemljama.
Pravilo je maksimum 10 krugova posle toga te iskljucuju iz saobracaja 😊
Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Jeli moguce da su to uveli.Ako kazem kolegi mislice da se zezam sa njim a nikad nije bio u crnoj goru.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks