max 4 eura na postu
Versand: EUR 14,90 DHL Paket International iz njemacke , treba li da se placa sto kad stigne paket ? 80e je kostalo
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
max 4 eura na postu
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
A ok , rekoh posto DHL pise da ce trebat nekih 30 - 40 e
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Koliko ću čekat ovo još zna li ko![]()
Aj dbr, svi smo mi razocarani ovom nasom postom, ali daj da dusu otvorim...
Ocekujem paket, imam broj, kucam svaki dan, vidim registrovan, cekam dok ne dodje do express poste, dosao ujutru u 10.
Cekam ga popodne, nista
Sjutra dan, cekam, nista. Zovnem a tamo zena koja mi i ne da da joj dam broj za pracenje "Tek sam sad dosla u smjenu, 600 posiljaka ima, nemamo kad da to procesuiramo, valjda vam sjutra stigne to, znam, puno ih je, strpite se"
Sjutra, tj danas, tj sa vec juce, opet nista, i odem na sajt da vidim, pise neuspio pokusaj urucenja.
CITAVI DAN JE NEKO KUCI, NI U SANDUCE NIJE NISTA UBACENO
Stid i sram da je upravu tamo, drze posiljku 3-4 dana u express sluzbu, i donese mi posiljku "express" kombi, ili ja expresno moram u postu po nju da platim euro
Last edited by Gorostas; 15-03-14 at 02:36.
Njak Njak Njak
Neuspio pokusaj znaci da postar nije uspio da pokusa da nadje vremena da to doneseto se izgleda redovno desava
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
stizu li vam poruke na telefon ako koristite ovu karticu https://www.nlb.me/VISASankartica
Poslao mi je prodavac neku robu u Srbiju umjesto kod nas, tamo mi stoji evo vec 3 dana. Sta mislite oce li mi stici?
Nema mogucnosti. Moras sa karticom na salter i tamo provjeris stanje.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Narucio sam nesto n aliexpress.Prodavac mi je dao tracking broj ali nemogu da vidim gdje je posiljka pise "Dispatched to overseas(Country code:ME)".Jel imao ko ovaj problem?
To znaci da je poslat za mne. Otprilike 7 dana ce biti u cg (barem preko singapurske poste tako stize)...to nije problem nego regularna procedura
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
@bojankov
Hvala na informaciji,u pitanju jeste singpost.![]()
Stizu,upravo nesto narucih sa te kartice i stize mi sms koliko sam platio i koliko imam na racunu. Sve se u cent poklapa. To je tkzv sigurnosna sms poruka koja po osnovi nije aktivirsna,ali je aktiviraju ako odes na salter i fino i ljubazno zamolis dabti to aktiviraju.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997 using Tapatalk
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
zna li neko mozda neke sajtove za narucivanje auto dijelova?
Interesuju me vasa iskustva sa thewatchhut.com koliko su pouzdani i koliko im treba za dostavu u cg
look right through me
Vjerovatno si mislio na thewatchhut.co.uk
Naručivao jesenas odatle, bez ikakvih problema. Dostava do CG - oko 15 radnih dana.
Imaš ovdje još sajtova za online naručivanje satova.
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks