Ovi ostali su svi komsije, pa nazovu jedan drugoga kad oce da izadjusvi su propisno parkirani, ovo je parking..
jedini je on na trotoar i zatvorio sve moguce
Sent from my Z1
Koliko vidim da nijednome od tih sedam auta nije mijesto tu ?
mercedes skoro do nekih stepenica,ova skoda i fiat na trotoar..po meni je gti njbolje parkirana i kako da izadju skoda,mercedes i dzip od ovih iza njih :P
Ovi ostali su svi komsije, pa nazovu jedan drugoga kad oce da izadjusvi su propisno parkirani, ovo je parking..
jedini je on na trotoar i zatvorio sve moguce
Sent from my Z1
Kapitalac!
Snimi tablice na okolna vozila.
ENDE
Mislis da nije kod nas?
Nema kod nas ove plave zone (boja parking linija)
Послато са HTC One уз помоћ Тапатока
Danas oko 16:15h, crveni CHEVROLET, PG*GE413 (dvije zene, mladja i starija) iz auta u pokretu izbacile pola kontejnera smeca u jednom potezu. Tu je bilo kesa, limenki i plasticnih flasa. Isao sam iza njih i nisam mog'o da vjerujem sta rade. Nisam uspio da slikam jer se sve desilo u par sekundi.
zasto ljudi prelaze ulicu dijagonalno izmedju dva pjesacka, to me poludje? uz to kao namjerno mm/h se krecu.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Kako se to skracuje? :mrgreen:
Ada jos pitas.. Kad ide pravo preko pjesackog onda mu je duzi put jer prelazi preko vise bijelih linija, a kad ide poprecke ona prelazi samo preko jedne na sredinu...
But if you never try, you'll never know..
Šampion!!!
I ja sam mislio da je topic samo za CG. Ipak su ovo degenerici iz okruženja bole njih što ih mi ovdje nagrđujemo![]()
Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk
Kad sam pogleda snimak nijesam moga da ga ne postavim..praštajte![]()
Last edited by fauto; 15-03-14 at 00:36.
A jes ogradjen samo za CG, ali ovaj sampion zasluzuje mjesto ovdje.
Vrlo prijatno,vrlo polako i oslobodjeno![]()
![]()
A kako je ovaj namazan...
Ko zna šta je radio u prošlosti i za koga...
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Enemi, to smo mi, ovo je Berane...
![]()
Namjestio se za fotkanje :-D
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks