Zasto blokiraju RTRS koja prenosi ligu sampiona utorkom kad ovi nasi smradovi ne prenose utorkom samo srijedom ?
w2 eutelsat
11 303 H 30000,2/3,DVBS2 8PSK
HD resiver
HAYAT TV BIH
HAYAT PLUS
HAYAT FOLK TV
HAYAT MUSIC
TV BN SAT
BN MUSIC
OBN
TV1
FACE TV
CINEMA TV
trenutno idu FTA
Zasto blokiraju RTRS koja prenosi ligu sampiona utorkom kad ovi nasi smradovi ne prenose utorkom samo srijedom ?
da oce uvesti rtcg1 i rtcg2 pa da zapjevamo
Lov i Ribolov bas prijatno iznenadjenje, ima mnogo i Crne Gore, posebno u emisiji Tragovi divljine. AXP Spin razocarenje, ali eto barem je Dragon Ball tu.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sve imaš na Prva Plus, osim informativnih emisija. Ovo ostalo su ionako reprize...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
ljudi treba mi pomoc. prijatelj mi igra u poljsku a preko totala nasao u FTA kanale canal sport + poljski koji prenoci poljsku ligu, cini mi se preko astre. problem je meni daje on sta se trenutno emituje na njemu ali slike nema. zna li neko zasto, i kako bih eventualno mogao da gledam ovaj kanal?????
taj kanal je sigurno kodiran, svako od ovih sto nude cs ti moze pomoci
Sent from my C1905 using Tapatalk 2
zna li neko koje su mi prednosti sa ovim lnb sa 3 oka???
Čeko ili Ceko, kako god.
Najveća prednost je da ćeš ti zbog ovako glupih pitanja, samo da bi što prije dostigao 50 postova zbog oglasa, dobiti BAN, ako Bog da.
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Last edited by radja; 21-03-14 at 12:17.
Eutelsat w2
10972,v,27500,5/6
test 1 (TDI radio SRBIJA),
test 2 (HIT radio)
Kanal o kome se raspituješ sigurno se ne nalazi u paketu Total TV, jer u tom paketu nema free sportskih kanala. Takođe sigurno se ne nalazi na Astri, jer tamo nema poljskih kanala.
Poljski kanali se nalaze uglavnom na satelitu Hot Bird (13°E). Vjerovatno se radi o kanalu Canal+ Sport Polska, ali on je nažalost kodiran.
Jedini način da gledaš ovaj kanal je preko CS-a.
Pozdrav![]()
Last edited by cvetkoc; 21-03-14 at 15:43.
Novi izgled menija na SD resiveru, nijesam pregledao ima li još noviteta.
Poslato sa tetrisa 13 in 1
menu, podesavanje, podesavanje sistema, pin 0000,fta kanali, trazenje satelitskih,odaberes satelit eutelsat w2, zatim spustis na transponder i pritisnes lijevo na daljinskom da ti pise USER i kucas frekvenciju i ok. (ovo je na novom resiveru, a slicno je i na sd)
w2
11 303 H 30000,2/3,DVBS2 8PSK
HD resiver
AL JAZEERA BALKANS HD, slika kristalno cista, mada i SD ima super sliku
radja ne interesuju me nikakvi oglasi, i nemam pojma da se za 50 postova dobija oglas, ili sta vec, nemam nista za prodaju. a ako nekad vidis moj oglas ovdje onda odgovaraj na moje postove, i salji slicne komentare. prati pazljivo mozda izadje nekido tada vozdra
Da li jos neko ima problem sa gledanjem Atlas TV, ponekad hoce da ga ucita nekad (cesce) nece. U pitanju je obican resiver, crni?
Kada ides od programa 1, 2 ili 3 sa tipkom P+ na daljinskom nece da ucita, a kada ides od veceg broja sa P- hoce. Zasto ne znam.
Послато са HUAWEI G700-U20 користећи Тапаталк 4
Imam Extra Tv u kuci, a planiram za stan neku drugu kablovsku...Interesuje me oce li bit prenosa SP u Brazilu na totalu i na kojem kanalu ? I kako ste zadovoljni sa totalom, jer necu da se zakopam sa televizijom na 24 mjeseca ako ne valja ??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks