View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 21 of 185 FirstFirst ... 111718192021222324253171121 ... LastLast
Results 501 to 525 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    DPS za tvoju informaciju ima ubjedljiv porast glasaca u svim dosadasnjim izborima ukljucujuci i poraz u Beranama kao i izbore u Ulcinju koje ne mogu da racunam kao poraz jer su vec bili u opoziciji.
    Plasim se da je opozicija onim cetnickim slavljem bucnula sebi veci auto gol ali kao sto rekoh BP i PG izbori ce pokazati pravo stanje u susret republickim izborima.
    Malo po malo smanjuje se prostor za manevar, gradovi se gube.
    Samo da se narod u skorijoj budućnosti pomiri sa samim sobom pa ćemo vidjeti pravo stanje stvari.
    Nigdje ne treba žuriti, zvijer je najopasnija kad je ranjena.Treba je samo pustiti da lagano iskrvari...
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Mislim da bi red bio da se odradi jedna čistka u vrhu Pozitivne.

Sva priča što iz pozitivne u poslednje vrijeme stiže je od Azre Jasavić koja konstantno priča o kupovini glasova, a mi smo sa marsa pali u cg pa ne bi smo znali da se glasovi kupuju da ne bi Azre.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Malo po malo smanjuje se prostor za manevar, gradovi se gube.
    Samo da se narod u skorijoj budućnosti pomiri sa samim sobom pa ćemo vidjeti pravo stanje stvari.
    Nigdje ne treba žuriti, zvijer je najopasnija kad je ranjena.Treba je samo pustiti da lagano iskrvari...
    ti si sa filozofiranjem zaebo Sveta Marovica
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Sveto je jedan jedini, neponovljivi.
    Last edited by mok4; 10-03-14 at 13:00.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,955
    Thanked in
    3,994 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Mislim da bi red bio da se odradi jedna čistka u vrhu Pozitivne.

Sva priča što iz pozitivne u poslednje vrijeme stiže je od Azre Jasavić koja konstantno priča o kupovini glasova, a mi smo sa marsa pali u cg pa ne bi smo znali da se glasovi kupuju da ne bi Azre.
    Pa nije samo od nje. Gledah jedno petnaestak minuta gostovanja Abazovića kod Komnenića. nije loše pričao. Taman uhvatih onaj kad ga Komnenić pitao zašto nije u nacionalnim albanskim strankama tražio angažman. Koliko god da svako mora da malo demagogije prosipa, ipak se vrlo jasno odredio po pitanju zahtjeva za prirodnom Albanijom, pravima manjina, opravdanosti postojanja opština na principima ekonomske održivosti... A ni Bojanić nema potpuno besmislenu priču. Nije mi normalna pomisao da svako priča prvi je ispred drugog, a drugi ispred prvog i te fore.

Samo treba nastaviti aktivistima dps-a na terenu, figuratovno, lomit noge, rezultati će doći. Doduše, na lokalnom nivou. Kad su aktivisti bombaši, Zagoričani ili Brano, to malo teže ide. Ipak, oni ne mogu doprijeti do većine ljudi, mogu prestrašiti samo uticajnije pojedince koji mogu doprijeti do većine ljudi.
    Last edited by NHM; 10-03-14 at 13:03.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Naivno je ovo tumačiti kao uspjeh tzv opozicije.
    Desila se srećna okolnost po njih da propadnu toliki glasovi i zato imaju 18 odbornika ali taj jedan neće vjerujem biti problem za Mila.
    Samo da su Pozitivna i SDP na izbore nastupili zajedno imali bi 2 odbornika i gospodarili situacijom.
    Laganim prebjegom nekog odbornika i ponovljenim izborima to će se riješiti bez problema po DPS samo ako budu htjeli.
    Kad pogledaš da su stranke koje čine vlast na rapubličkom nivou prosule 1.200 glasova i pride izdvajanje Petnjice u posebnu opštinu- sa svim tim DPS sam ima 17 od mogućih 35 odbornika u Beranama-to po mom mišljenju znači da su blizu apsolutnoj vlasti samostalno na parlamentarnim izborima da se održe ove godine recimo.
    Ni opozicija niti bilo ko ko želi pad prve familije nema apsolutno nikakve razloge za optimizam!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,955
    Thanked in
    3,994 Posts

Pa propadanje tolikog broja glasova je srećna okolnost za dps, inače bi još više bili u zaostatku, kad su mandati u pitanju. Ili neko misli da bi narodna stranka bila prevaga?

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

http://www.portalanalitika.me/politi...-df-u-beranama
    Nagradna igra. ko na slikama sa vijesti na linku pronadje Crnogorsku zastavu koja je utemeljena u ustavu ove drzave kao zvanicnu zastavu CG dobija put u Rim za dvoje na 7 dana.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Nagradna igra. ko na slikama sa vijesti na linku pronadje Crnogorsku zastavu koja je utemeljena u ustavu ove drzave kao zvanicnu zastavu CG dobija put u Rim za dvoje na 7 dana.
    U Beranama je i Milo sa trobojkama, doduše jedna je Crnogorska

Last edited by chucknorris; 10-03-14 at 13:48.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

tad je to zvanicna zastava bila... nego niko ne ucestvuje na nagradnu igru moju..
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Minirali su SDP i stelovali parama njihove birace,i na kraj im se slomilo o glavi jer SDP nije uspio da udje.
    Iskreno patim zbog Vuke smrdljivoga i Boba nadriljekara.
    Pih.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,955
    Thanked in
    3,994 Posts

tad je to zvanicna zastava bila... nego niko ne ucestvuje na nagradnu igru moju..
    Nagradna igra: na slici čelnika dps-a pronađite predsjednika države koji poštuje himnu države čiji je predsjednik.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stara priča DPSa na čijim temeljima raspiruje podjele i pobjeđuje svih ovih godina...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Sad treba rijesiti puno problema od znacaja za zivot gradjana, prvo deponiju, tu ce nastati prvi krupniji problemi.

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Pa po popisu iz 2011 43 % građana u Beranama su Srbi - valjda to nije zločin neki ? Procenat protivnika prve familije je kod pripadnika tog naroda najveći u odnosu na sve ostale koji žive u CG. U razloge te da ne ulazimo ali svakako je lavovski dio glasova koji su omogućili pobjedu (za sad) opozicije u Beranama-glasovi birača srpske narodnosti.
    I pripadnici LSCG su mahali godinama sa zastavama koje tada nisu bile zvanične niti ustavne pa se sad svi kunu da su liberali bili prije nego što je LSCG i osnovan.
    Naša posla.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

35 odbornickih mjesta podijeljeno je izmedju jedne nacionalne i jedne kriminalne formacije. Gradjanske partije su osvojile 0.

Gasi.

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,071
    Thanked in
    2,316 Posts

Šta ste vi očekivali od SDP-a...? Većina njihovih birača je sad u Petnjici, sa njima bi imali 1.5k glasova, koliko je i realno...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Pa i SDP i Pozotivna su dobile jasan signal kako treba na izbore da nastupaju - ne razumijem zasto su uopste isli odvojeno.Zajedno bi imali par odbornika i kljuceve od Berana:-)

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ih kako ima da se licitira taj jedan odbornik sad, od njih 18 bice trka koji ce se najjeftinije ponudit dpsu...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Lucas View Post
    Velika istina ovih i svih prethodnih izbora u CG je da treba da se narod promijeni, a ne vlast. Kada se narod bude promijenio sve će doći na svoje, i kad počnemo da prihvatamo jedni druge. Pobijedila je opozicija, mašu raznim zastavama i to ultra-Crnogorcima smeta. Zašto?

Pa nije ovo zemlja samo Crnogoraca, a zakonom je dozvoljeno isticanje zastave koje želiš. Tvoja lična stvar. Svi navedeni ultra-Crnogorci se busaju da je Crna Gora građanska država, al kad se istaknu druge zastave, odmah nervoza, why? Ako je građanska država, onda je država svih građana, slobodnih, koji imaju slobodu da nose zastavu koju žele. To ne znači da ne vole svoju zemlju Crnu Goru.

Ja bih lično volio vidjeti neki veliki skup sa svim zastavama, i CG, i HR, i Al, i SRB itd... Da se vidi da smo građanska država, da poštujemo jedni druge i različitosti i da možemo skupa. Glupim ljudima je bitnije kojim se zastvama maše od toga da se sistemski pljačka i uništava država. Time što vam druge zastave smetaju jasno pokazujete netrpeljivost prema tim narodima i čak se ni ne trudite da to sakrijete.
    Ja mislim da je najbolja solucija da Crnogorci prestanu da sebi mažu oči. Ne, Crna Gora suštinski nije građanska država, niti će građanska država, krajnje objektivno posmatrajući, postati u narednih 50 godina. Crna Gora može jedino na ovoj vjetrometini da funkcioniše po principu konsenzusa između svih učesnika u političkom životu, i to je pozitivna stvar u odnosu na neke susjedne države, što ovdje apsolutno svi učestvuju u legalnom izbornom procesu.

Isto tako Crna Gora neće postati elitna turistička destinacija, niti će Podgorica postati moderan grad, niti će smjena vlasti automatski donijeti prosperitet.

Međutim samo budala, a takvih oko nas ne manjka, će donijeti na osnovu toga zaključak "Ne u Crnoj Gori ne treba da postoji konsenzus" "ne Podgorica ne treba da se modernizuje" i "ne, vlast ne treba da se mijenja". U pitanju su mozgovi koji sami po sebi nisu vični nikakvom radu, samo-spoznaji, promjenama i napretku, pa takav lični odnos projektuju i na politički život.

To su stvari na kojima konstantno treba raditi, koje konstantno treba testirati, pa makar i po "trial and error" principu. Društvo i nije ništa drugo nego društveni ugovor koji se konstantno testira. Iz svoje kože ne možemo, ali možemo tu kožu da unapređujemo sporim koracima.

Dakle batalimo se ideala koje smo pročitali u novinama tipa "crna gora građanska država" i posvetimo se tome da trenutni raspored snaga ima političku perspektivu, odnosno da sama CG ima političku perspektivu, a ne da smo i dalje ono što je Medojević pravilno nazvao "pret-političkim društvom".
    You can kill a player, but you can't kill the game

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

opet neki Guberinic
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najpametniji potez fronta bi bio slanje u političku penziju Mandića i ljige (Medojevića, isto mu dođe), i onda bi se moglo govoriti o sigurnoj smjeni lopova s vlasti (čast sa izuzecima). Ovako, neka me Sveto mulja filozofijom, i Fijip nekim srpstvom skrivenim, i Milo slikama autoputa i ostalima, nego da ljiga puni džepove i pravi nas glupima. Zamislite da nam je ljiga premijer, xaxax.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    35 odbornickih mjesta podijeljeno je izmedju jedne nacionalne i jedne kriminalne formacije. Gradjanske partije su osvojile 0. Gasi.
    Suština cijele priče i slika naše realnosti u par rečenica. You must spread some...
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Orjentacije političke me ne zanimaju-samo me zanima kako se raspolaže društvenim fondovima i resursima jer to je i moje.
    Svako ko krade državno krade i mene i takav neće imati moju podršku ali ovđe vlast nije nikad smjijenjena a i neće brzo sudeći po stanju u glavi većine birača.
    Ljiga ovaj,splačina onaj- jbt neko jaše 25 godina sve opuvaše pa ne zavrijediše takve epitete
    Ja mislim pojedinima da krila imaju ako nisu DPS zalud.
    Normalno ti i takvi na kojima počiva kriminalna vlast kad bi kojim slučajem pala bili bi najagresivniji prema njima,oborenima
    Ali dok su gore ljubi im dupe i ne brini !

Page 21 of 185 FirstFirst ... 111718192021222324253171121 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)