View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 20 of 185 FirstFirst ... 101617181920212223243070120 ... LastLast
Results 476 to 500 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Po mom misljenju, glavne prednosti ovih izbora je sledece:
    1. Pokazalo se da je vlast smjenjljiva i da ce morati bas da zapnu ako misle da ne izgube sledece izbore (sto i po PG rade koliko vidim jer npr u moju ulicu su poceli da rade nove trake i kanalizaciju nicim izazvani i niko to nije ni pominjao nikad sami su se sjetili a i po cijeloj pg vidim rade nesto)
    2. Razbijen je mit da u CG vlast ne moze da izgubi izbore ``dok to ne odluci zapad`` cime bi trebalo konacno da se shvati da narod bira svoju sudbinu, a ne da im je to izgovor za poraze(mislim na opoziciju).
    3. SDP i Pozitivna su pokazali da su marginalni i da ako cenzus predju mogu da budu presrecni, samim tim nece moci da ucjenjuju kako vlast, tako ni opoziciju u nekim potencijalnim pred-izbornim koalicijama.

Do sledecih nekih izbora pozdravljam vas na ovaj topik
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hm, koliko će vremena proći do prvog preletača? Mogli bismo bačit koju opkladu.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

pa i ja velim.. kad je to odbornik vise garantovao pobjedu odje
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

Sdp je kaznjen jer je procitana njihova "principijelna" politika gdje se protive odlukama dps-a, za koje kasnije uredno glasaju. Apsolutni vladari upravnih odbora sa sve suprugama i sirom rodbinom. Prica kao jos samo malo ostajemo na vlasti dok ne zaokruzimo nezavisnost a ovamo se pokaze da jako vole tendere..podrska propalim projektima i individuama...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Jesu izgubili ali izgleda da su opet namakli ekstra glasacha. Da se kojim slucajem Petnjica nije 'otcijepila' ovo bi bio landslide poput Ct ili Mk.

U takvom scenariju vec vidim Meda i Milacica kako pljuju na narod i nazivaju ga svakakvim nazivima.
    Ovako, zive u svojoj iluziji da cine nesto veliko i da ce biti zapamceni u istoriji.
    Pazi, dok god su tipovi kao Medo i Milacic (citaj avetinje) u opoziciji ta opozicija nema ama bash nikakve shanse za bilo sto krupnije od pokoje sporadicne pobjede na lokalnim izborima, ali su ovi toliko devastirali to Berane da su zasluzili poraz pa neka sluzi makar kao opomena.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

I u najvecoj nesreci (front dobio izbore) ima najveca sreca (dps izgubio izbore).

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

da su SDP i Pozitvna izasli zajedno prosli bi cenzus i imali bi jednog odbornika, za cenzus je trebalo malo vise od 500.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    da su SDP i Pozitvna izasli zajedno prosli bi cenzus i imali bi jednog odbornika, za cenzus je trebalo malo vise od 500
    vjerovatno su oni vec imali tu racunicu, pa se ne slozise ciji odbornik da bude

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

mogli su kandidovati Draga on je na obje strane
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

da su SDP i Pozitvna izasli zajedno prosli bi cenzus i imali bi jednog odbornika, za cenzus je trebalo malo vise od 500.
    DPS samostalno uzeo glasova vise nego prije u koaliciji, i to bas ozbiljnu cifru.... a razlika u pobjedi opozicije samo u 541 glas.. ocekivao sam po euforiji gandalfa da je razlika makar 1-2 `iljade....
    sad sam jos vise ubijedjen da ova pobjeda opozicije nije ni malo bitna.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    DPS samostalno uzeo glasova vise nego prije u koaliciji, i to bas ozbiljnu cifru.... a razlika u pobjedi opozicije samo u 541 glas.. ocekivao sam po euforiji gandalfa da je razlika makar 1-2 `iljade....
    a sta, dps je sam namakao oko 1000 glasova vise nego prosli put, a df+snp oko 900. Ista rabota, isti trend kod tih partija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Pobjedi se u zube ne gleda.

Sveto bi to ovako objasnio: Bitno je da budeš prvi kako ne bi ovaj drugi bio prvi.A ovaj prvi kad je drugi, više nije prvi nego drugi, a drugi je uvjek iza prvog, isto kao što je prvi ispred drugog.

Titule se osvajaju i sa rezultatom 1-0.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Нико не коментарише спискове за куповину личних, ни то што су улећели у кућу ђе су то радили?
    Ако сам ја добро схватио ово су до сад највећи докази што ради дпс, не сумњам да ће ико одговарат, ал макар народ више не може жмурит поред свега што су ули а најважније видјели.
    Како нема више хајдука па да пресријећу караване пуне новца у неке кланце?
    То видим као професију која има будућност.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    a sta, dps je sam namakao oko 1000 glasova vise nego prosli put, a df+snp oko 900. Ista rabota, isti trend kod tih partija.
    nije isto moj druze jer je DPS izgubio 1 500 glasova iz Petnjice koliko je dobio na tamosnjim zadnjim izborima... razmisli malo...tako da ispada da su na ovim izborima oni dobili u samim Beranama oko 2ipo hiljade novih glasaca.

Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Pobjedi se u zube ne gleda.

Sveto bi to ovako objasnio: Bitno je da budeš prvi kako ne bi ovaj drugi bio prvi.A ovaj prvi kad je drugi, više nije prvi nego drugi, a drugi je uvjek iza prvog, isto kao što je prvi ispred drugog.

Titule se osvajaju i sa rezultatom 1-0.
    zasto ovo nijeste pricali poslije zadnje pobjede Vujanovica i poslije pobjede na referendumu? nego tad je bila prica kako je izmakla pobjeda za ``par`` glasova...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    12 Posts

Jesu izgubili ali izgleda da su opet namakli ekstra glasacha. Da se kojim slucajem Petnjica nije 'otcijepila' ovo bi bio landslide poput Ct ili Mk.

U takvom scenariju vec vidim Meda i Milacica kako pljuju na narod i nazivaju ga svakakvim nazivima.
    Ovako, zive u svojoj iluziji da cine nesto veliko i da ce biti zapamceni u istoriji.
    Mislim da ovi postovi i ova tabela dobro oslikavaju izborni rezultat u Beranama... DPS je sam osvojio dosta više glasova nego što je to uradio u koaliciji sa SDP-om... A razlika od 1 mandata, što smo svjedoci dugi niz godina ne čini nikakvu prevagu, posebno po tim manjim gradovima... Veoma lako se može desiti da neko iz jednog tabora preskoči u drugi i da to onda bude pirova pobjeda...

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Нико не коментарише спискове за куповину личних, ни то што су улећели у кућу ђе су то радили?
    Ако сам ја добро схватио ово су до сад највећи докази што ради дпс, не сумњам да ће ико одговарат, ал макар народ више не може жмурит поред свега што су ули а најважније видјели.
    Како нема више хајдука па да пресријећу караване пуне новца у неке кланце?
    То видим као професију која има будућност.
    Što se tiče kupovine glasova, plaćanja troškova prevoza studenata i glasača iz drugih gradova, to svi rade... i DF i DPS... vjerovatno i jugoslovenska komunistička partija (čini mi se da su se i oni kandidovali) - poenta je dobar komentar sa CDM od juče: "DOBRO, FINO JE ŠTO STE POKAZALI OVE SPISKOVE, A ĐE SU VAŠI SPISKOVI...?"

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by MRDzA View Post
    Što se tiče kupovine glasova, plaćanja troškova prevoza studenata i glasača iz drugih gradova, to svi rade... i DF i DPS... vjerovatno i jugoslovenska komunistička partija (čini mi se da su se i oni kandidovali) - poenta je dobar komentar sa CDM od juče: "DOBRO, FINO JE ŠTO STE POKAZALI OVE SPISKOVE, A ĐE SU VAŠI SPISKOVI...?"
    Sestri moje cure su iz koalicije Zdravo Berane platili kartu povratnu PG-BA i plus 50 eura.... licno mi je to rekla... ona pojma nema o politici niti zna za koga je glasala ali ovu priliku iskoristila da ode doma i odmori malo i kupi rodbini poklone takvih ima mnogo slucajeva koji su mi otvoreno to rekli...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Nijesu problem spiskovi, vec nekakav strah ljudi da ce ih covjek koji pravi te spiskove prijavit centrali.
    Ovaj narod ima urodjeni strah od vlasti, i nece nam niko sem nas samih moci pomoci po tom pitanju.
    Treba jednostavno vishe hrabrosti kod obicnog covjeka da se suprostavi toj armiji partijskih ljudi.

A partijski ljudi najvishe mrze neopredijeljene. Dokazano
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da su SDP i DPS bili koalicija, opet bi imali manje glasova od DF + SNP, bar po ovim rezultatima. Ovdje je najveći gubitnik SDP. Kao što rekoh, mala su stranka, tj stranka su sa malim biračkim tijelom. Ne samo što nisu dio vlasti, već nisu ni dio gradske skupštine, i biračima je prikazano koliko su slabi.

Indikativno je da su u rangu Pozitivne, što je loše, Pozitivna postoji dvije-tri godine, a SDP mnogo duže, plus je bila vlast. Definitivno rade nešto loše i o tome bi trebali ozbiljno razmisliti.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,954
    Thanked in
    3,993 Posts

Kako se ne komentarišu spiskovi, kad rečeno da su aktivisti opozicije upali u privatnu kuću i "konfiskovali" (valjda građansko konfiskovanje, šta li već) spiskove, a taj kod kojega su upali u kuću prijavio da je napadnut?

Poslije afere Snimak i nedostatka ikakve reakcije (nepdsovskih, neaktivnih, neodlučnih) glasača na onako nedvosmislene analize zloupotrebe svega i svačega, nemam nikakvu iluziju da takve stvari ikoga dotiču. Ko je mrzio dps i dalje ga (ili još više) mrzi, ko je za dps i dalje nema namjeru da glasa za nekog drugog, a ko ne može očima viđet ni jedne ni druge, ništa mu oči nisu bolje nego prije.

Ovaj narod ima urodjeni strah od vlasti, i nece nam niko sem nas samih moci pomoci po tom pitanju.
    Treba jednostavno vishe hrabrosti kod obicnog covjeka da se suprostavi toj armiji partijskih ljudi.
    Ne vjerujem da je strah urođen, mora bit da je stečen. Imaju 25 godina dokaza.
    Last edited by NHM; 10-03-14 at 12:23.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Pa dobro je ako to svi rade onda je u redu neka ga tako.Treba samo vidjet da cijena glasa ne padne ispod 25 eura i dobro je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

zasto ovo nijeste pricali poslije zadnje pobjede Vujanovica i poslije pobjede na referendumu? nego tad je bila prica kako je izmakla pobjeda za ``par`` glasova...
    Vjerovatno zato što nisu bili dovoljno politički sazreli da prihvate poraz.Za mene su predsjednički izbori bili poraz i to odmah čim su izašli rezultati.Nije bitno je li to par glasova, nije bitno kako i zbog čega, bitno je ono što semafor pokazuje.
    A sad semafor pokazuje da je dps DRUGI, znači ne prvi već DRUGI.To je poraz.A vezao je već DVA poraza.A titule ne osvajaju timovi koji non stop gube zar ne?

I da, slažem se da glasovi pokazuju ono što sam ja i očekivao prije ovoga znajući situaciju među mnogim Berancima, njihovim vrbovanjem i strahom od partije i biča Milovog ali rijetko će koji laik gledati koliko je to glasova, svakome će ostati u glavi da je dps PAO, A TO JE ONO ŠTO NARODU TREBA.
    Dps je dao sam sebi autogol i stvorio paniku medju redovima, i poslao poruku narodu da ni oni više nisu svemogući i tako moćni kao što su nekad bili.Moguće ih je POBIJEDITI.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Vjerovatno zato što nisu bili dovoljno politički sazreli da prihvate poraz.Za mene su predsjednički izbori bili poraz i to odmah čim su izašli rezultati.Nije bitno je li to par glasova, nije bitno kako i zbog čega, bitno je ono što semafor pokazuje.
    A sad semafor pokazuje da je dps DRUGI, znači ne prvi već DRUGI.To je poraz.A vezao je već DVA poraza.A titule ne osvajaju timovi koji non stop gube zar ne?

I da, slažem se da glasovi pokazuju ono što sam ja i očekivao prije ovoga znajući situaciju među mnogim Berancima, njihovim vrbovanjem i strahom od partije i biča Milovog ali rijetko će koji laik gledati koliko je to glasova, svakome će ostati u glavi da je dps PAO, A TO JE ONO ŠTO NARODU TREBA.
    Dps je dao sam sebi autogol i stvorio paniku medju redovima, i poslao poruku narodu da ni oni više nisu svemogući i tako moćni kao što su nekad bili.Moguće ih je POBIJEDITI.
    DPS za tvoju informaciju ima ubjedljiv porast glasaca u svim dosadasnjim izborima ukljucujuci i poraz u Beranama kao i izbore u Ulcinju koje ne mogu da racunam kao poraz jer su vec bili u opoziciji.
    Plasim se da je opozicija onim cetnickim slavljem bucnula sebi veci auto gol ali kao sto rekoh BP i PG izbori ce pokazati pravo stanje u susret republickim izborima.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Mislim da u DPS-u sad m.da jedu kad vide da su u koaliciji sa svojim satelitima Bošnjačkom i Narodnom mogli imati vlast.

Jesu li u SDP-u izanalizirali ove rezultate i preispitali politiku "samo ćemo u PG sa Pozitivnom". Ili im nakon Cetinja i Berana, treba još "nuklearnih" proba da utvrde impotentnost dosadašnjeg pristupa. Žalosno je što na ovolikom prostoru postoji toliko stranaka gotovo istog profila. Dovoljno govori o sujetama naših političara i primarnim sebičnim motivima njihovog angažmana, kao i manipulaciji od strane onih kojima je interes rasipanje glasova.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Mislim da u DPS-u sad m.da jedu kad vide da su u koaliciji sa svojim satelitima Bošnjačkom i Narodnom mogli imati vlast.

Jesu li u SDP-u izanalizirali ove rezultate i preispitali politiku "samo ćemo u PG sa Pozitivnom". Ili im nakon Cetinja i Berana, treba još "nuklearnih" proba da utvrde impotentnost dosadašnjeg pristupa. Žalosno je što na ovolikom prostoru postoji toliko stranaka gotovo istog profila. Dovoljno govori o sujetama naših političara i primarnim sebičnim motivima njihovog angažmana, kao i manipulaciji od strane onih kojima je interes rasipanje glasova.
    Da se nadovezem na tvoju pricu, pricam sa drugom koji je u vrhu mladih SDP-a, iako izbjegavamo politiku jer nam se gledista krse po svim osnovama, morah ga pitat zasto u Berane nijesu izasli u koaliciji sa pozitivnom jer bi presli cenzus. ladno mi brat kaze, ``Sto ce nam to kad vidis i sam da bi 1 mandat imali! sta ce nam to da dijelimo 1 mandat sa nekim!? ne treba nam nista, ovako smo sami probali i sto je tu je.``
    Ima logike moram priznat`.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

nije isto moj druze jer je DPS izgubio 1 500 glasova iz Petnjice koliko je dobio na tamosnjim zadnjim izborima... razmisli malo...tako da ispada da su na ovim izborima oni dobili u samim Beranama oko 2ipo hiljade novih glasaca.
    brao, brao, Petnjica.. dobro su se iscupali onda snp+df sa ovih novih skoro 1000 glasova. Cak i da su posli u dvije kolone sa istim ovim zbirnim ucinkom, ne bi me cudilo da bi dont presudno mjesto odbornika dodijelio dps-u. Izvukli su maximum, nema price.. sad da vidimo koliko su (ne)potkupljivi
    Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ne vjerujem da je strah urođen, mora bit da je stečen. Imaju 25 godina dokaza.
    prije ce bit naslijedjen.. komunisticka smo mi bila zemljica, mi ni sa jednopartijskim sistemom jos nismo raskrstili
    Last edited by ovizionizi; 10-03-14 at 12:53.

Page 20 of 185 FirstFirst ... 101617181920212223243070120 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)