View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 16 of 185 FirstFirst ... 61213141516171819202666116 ... LastLast
Results 376 to 400 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by slavisa View Post
    Druze znas kad ce se to opet vratit da se neko po zaslugi zasposljava u drzavni aparat NIKAD , ne znam uopste odakle ti ta malo je rec suluda ideja
    Upravo tako. Opozicija kad bude na vlasti bilo dje oni ce zaposljavat svoje, niti jedan aktivista ili podrzavaoc DPS-a nece dobiti sansu.
    Malobrojno smo mi drustvo, svako svakog zna, tacno se zna ko je za koga i svako gura svoje.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

E cuda od ovih navijaca sdp-pozitivne kako se prestojavaju vidjevsi nove "cimbenike" ...
    Kakvo saltanje.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by nenocopy View Post
    E cuda od ovih navijaca sdp-pozitivne kako se prestojavaju vidjevsi nove "cimbenike" ...
    Kakvo saltanje.
    KOji su to?
    fino ja danas odje napisah da nece cenzus proc`
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Није ми било јасно зашто је ДПС пустио Петњицу да буде општина.Ваљда су рачунали на Пеца и и екипу.
    Али не помаже ни Пецо ни Џома ни Амфи, ова два потоња ће да се правдају шефу сјутра како је Беране у другој епархији итд...
    Како ми је мило што је опозиција надгласала ДПС.Ово је шамар ДПС-овој антидржавној "нит тамо нит овамо политици"...

Што се тиче Берана не вјерујем да ће смјена власти донјети неки бољитак...нит су што изгубили, нит су што добили.

СДП-Позитивна нису освојиле ништа јер је одласком Петњице изгубгљен тај мањински резервоар гласова, а реално Беранци нит су црногорски оријентисани нит су љевичари.
    Last edited by BAR; 09-03-14 at 23:04.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Druze znas kad ce se to opet vratit da se neko po zaslugi zasposljava u drzavni aparat NIKAD , ne znam uopste odakle ti ta malo je rec suluda ideja
    A po zaslugi nece sigurno... xD
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

A ti druze sledeci put procitaj sta sam napisao, pa cika Gando nece morati da gubi svoje dragocjeno vrijeme.

Rekao sam PO ZASLUZI ! Kad se maknu partijski zaposleni onda fino CV i diploma pa kud puklo da puklo....

KAD KAZU DA JE TATA KRAO ! - NIJE TATA KRAO

TARZANE TARZANE DJE TI JE BANANA
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Што се тиче Берана не вјерујем да ће смјена власти донјети неки бољитак...нит су што изгубили, нит су што добили.
    E, kad bi oni to još ukapirali…
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,071
    Thanked in
    2,316 Posts

Quote Originally Posted by nenocopy View Post
    Kakvo saltanje.
    Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    KOji su to?
    fino ja danas odje napisah da nece cenzus proc`
    Jes pošto su inače tvrdili da će osvojit Berane...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

A stan` malo, je li ove glasove DPS osvojio sam ili u koaliciji sa Narodnom strankom?
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Koliko se presmijah

Ne racunas da ce SDP uzeti nesto.
    Pa uzeli su nesto.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

A stan` malo, je li ove glasove DPS osvojio sam ili u koaliciji sa Narodnom strankom?

Sam, narodna stranka imala 6 glasova

Quote Originally Posted by Flexbux View Post
    Pa uzeli su nesto.
    Nijesu nista, ali je opet opozicija pobijedila sto je glavno.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Sam, narodna stranka imala 6 glasova

Nijesu nista, ali je opet opozicija pobijedila sto je glavno.
    a pa dobro su onda prosli kad su sami ovoliko glasova uzeli ja svo vrijeme mislim da je sa njima NS ili tome slicna srpska partija ili bosnjacka
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

Prema podacima Demokratska partija socijalista osvojla je 43,5 odsto glasova,

dok Socijaldemokratska partija, Bošnjačka stranka, Pozitivna Crna Gora i Narodna stranka nijesu prešle cenzus.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Značajna poruka svim građanima Crne Gore - kako izgleda pobjeda snaga predvođenih "vojvodom" Mandićem. Srpske zastave, četničke pjesme, bahato nasilničko ponašanje, osvetoljubivost... Da ne bude zabune da će to ikad drugačije izgledati.
    Ma šta da stvorim, i ma kako voleo ono što stvorim – ubrzo moram da postanem protivnikom tome..

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Here To Help View Post
    Značajna poruka svim građanima Crne Gore - kako izgleda pobjeda snaga predvođenih "vojvodom" Mandićem. Srpske zastave, četničke pjesme, bahato nasilničko ponašanje, osvetoljubivost... Da ne bude zabune da će to ikad drugačije izgledati.

Opet da ponovim. Propaganda DPS...

Pravim Crnogorcima koji vole svoju zemlju ugusenu tiranijom ne smeta ni albanska da se vije na ovu noc pobjede. To su samo zastave, nista lose ne mogu napravit.

Pao je Ulcinj, palo je Berane, Niksicj je pao ali su to kupili. Padaju polako, vise ni pare ne pomazu... GLAD NE PITA

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Pa rece li Milo da nema nista protiv da Srbi udju u vlast?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa se albanci cude sto im nedaju opstinu Tuzi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sve sa zastavama ispratiti do granice.

Sramota.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva politička nepismenost, pa zar sa ovakvim salvljem, sa srbijanskim, bošnjačkim i albanskim zastavama neka politička stranka misli da osvoji nešto ozbiljnije na državnom nivou. Dobiće glasove nacionalista svi oni, ali ne i građana, a građani(valjda) čine većinu u ovoj državi. Ima DPS nas da krade još 100 godina, jer nema nikoga da im se suprostavi, pozitivna se fino zakopala u Nikšić i to je to. E da mi je Zabjelo da se odcijepi, no bi se i mi ođe podijelili brzo na bogatije zgradaše koji bi glasali ove na vlast i ostale koji žive u kućama, pa na crnogorce, srbe, muslimane, bošnjake, starozabjelčane, sjevernjake......

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Pao je Ulcinj, palo je Berane, Niksicj je pao ali su to kupili. Padaju polako, vise ni pare ne pomazu... GLAD NE PITA
    U Ulcinj su bili i ranije u opoziciji. U Berane prije zadnjih izbora (dje je DPS pobiejdio) je opozicija vlast bila vise od 6 godina i to je ocekivano bilo. Niksic je DPS dobio na ponovljene izbore jer se nisu mogli dogovorit oko vlasti u opoziciji. Sta bi sa petnjicom, mojkovcem i cetinjem? brzo se to zaboravilo. kako ti prodju izbori u sledeca 2-3 mjeseca u BP i PG tako ce ti biti na drzavnom nivou zato ne trcimo pred rudu.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pašće i Rožaje vjerovatno, bošnjaci će doć na vlast, i to je to. Nikšić je zamalo pao zbog pozitivne, ali su oni pukli posle bruke. Ostali građanski gradovi neće glasat nacionalne stranke i DPS ostaje na vlast. Neće niko da gleda ino zastave po ulicama svoga grada (liše ovih gradovi koji sebe takvima smatraju)

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Opet da ponovim. Propaganda DPS...

Pravim Crnogorcima koji vole svoju zemlju ugusenu tiranijom ne smeta ni albanska da se vije na ovu noc pobjede. To su samo zastave, nista lose ne mogu napravit.

koja propaganda DPSa, hoces da kazes da je DPS nagovorio one ljude da masu sa srpskim zastavama i pjevaju cetnicke pjesme dok slave pobjedu u Crnoj Gori?
    zastave kao zastave ne mogu nista lose napraviti ali narod i vodje tog naroda koji tako slavi pobjedu ne mogu nista dobro donjeti Crnoj Gori.
    kako se sada ne sjetise da povezu Crnogorsku i Srpsku zastavu, ili kako se sada ne sjetise da ubace po koju zastavu zemlje u kojoj se odrzavaju ti izbori.
    ja od pocetka tvrdim da sa ovakvim p(r)ocetnickim DF nikada DPS nece skinuti sa vlasti.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

U Ulcinj su bili i ranije u opoziciji. U Berane prije zadnjih izbora (dje je DPS pobiejdio) je opozicija vlast bila vise od 6 godina i to je ocekivano bilo. Niksic je DPS dobio na ponovljene izbore jer se nisu mogli dogovorit oko vlasti u opoziciji. Sta bi sa petnjicom, mojkovcem i cetinjem? brzo se to zaboravilo. kako ti prodju izbori u sledeca 2-3 mjeseca u BP i PG tako ce ti biti na drzavnom nivou zato ne trcimo pred rudu.
    U Ulcinju su radili sve da dodju na vlast, i najavljivali pobjedu na sva zvona. Tako su se prosuli da je to smijesno. U Niksicu su kupili odbornika jer je opozicija dobila za 1 odbornicko mjesto i tako dosli na vlast. A sto se tice petnjice mojkovca i cetinja ove 3 opstine imaju stanovnika)glasaca) skoro koliko Berane nekih 25 000 tako da ih ne uzimam kao relevantan uzorak. A opet u Petnjici su morali napraviti koaliciju.

Zaboravljas da DPS kao partija koja jase 25 godina ima neogranicene resurse i razradjenu masineriju kao sto smo imali danas prilike da vidimo. Da se na punktovima kupuju licne karte i dovoze cigani iz PG da glasaju I pored svega toga pucaju po shavovima

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    koja propaganda DPSa, hoces da kazes da je DPS nagovorio one ljude da masu sa srpskim zastavama i pjevaju cetnicke pjesme dok slave pobjedu u Crnoj Gori?
    zastave kao zastave ne mogu nista lose napraviti ali narod i vodje tog naroda koji tako slavi pobjedu ne mogu nista dobro donjeti Crnoj Gori.
    kako se sada ne sjetise da povezu Crnogorsku i Srpsku zastavu, ili kako se sada ne sjetise da ubace po koju zastavu zemlje u kojoj se odrzavaju ti izbori.
    ja od pocetka tvrdim da sa ovakvim p(r)ocetnickim DF nikada DPS nece skinuti sa vlasti.
    Ne ne kazem da je DPS nagovorio ljude da masu srpskim zastavama i pjevaju pjesme.

Hocu da kazem da je politika DPS-a zadojila tebe i tebi slicne da vjerujete kako ce Srbi nesto da vam urade i kako ce nesto da se desi. Sto blage veze nema...

Dobili smo drzavu, dobili smo zastavu. Ukoliko se neko osjeca nacionalnom manjinom pusti ga, nece te ni ubiti niti ti uciniti nista lose.
    Sto vi DPS-ovci nista ne kazete kada bosnjaci iznesu zastavu sa ljiljanima na svaki skup ? Zato sto su vam koalicioni partneri? Zasto ne kazete nesto kad se u sred PG na skupovima DPS-a viori albanska zastava?

Tako da opet, to su sve bajke za malu djecu i neke price iz 2006, ko je za DA a ko za NE. Ko je Srbalj a ko Crnogorcina. Te su price prosle, izborili smo se za zemlju, e sad ta zemlja treba da bude bolja. Sa njima na vlasti ne moze biti.

Imali su 25 godina nesto da odrade. E vidi ako za 25 godina nijesu mogli nista odraditi. Zasto da im dajemo jos 4? Kakva je tu logika?

Druga stvar, da ponovim jos jednom, prije bih se samospalio pa glasao Meda ili Vojvodu. Ali isto bih tako prije sebi ***** jeo svako jutro za dorucak nego zaokruzio DPS.
    Last edited by Gandalf_White; 09-03-14 at 23:41.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

U Ulcinju su radili sve da dodju na vlast, i najavljivali pobjedu na sva zvona. Tako su se prosuli da je to smijesno. U Niksicu su kupili odbornika jer je opozicija dobila za 1 odbornicko mjesto i tako dosli na vlast. A sto se tice petnjice mojkovca i cetinja ove 3 opstine imaju stanovnika)glasaca) skoro koliko Berane nekih 25 000 tako da ih ne uzimam kao relevantan uzorak. A opet u Petnjici su morali napraviti koaliciju.

Zaboravljas da DPS kao partija koja jase 25 godina ima neogranicene resurse i razradjenu masineriju kao sto smo imali danas prilike da vidimo. Da se na punktovima kupuju licne karte i dovoze cigani iz PG da glasaju I pored svega toga pucaju po shavovima
    Mislim da podpadas upravo u ono sto je odlikovalo DPS pred izbore a to je pobjednicka euforija... kad bi se tako lako vlast uzimala... zato ja kazem da se sacekaju izbori u sledeca 2 mjeseca koja ce ti rec pravo stanje...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Mislim da podpadas upravo u ono sto je odlikovalo DPS pred izbore a to je pobjednicka euforija... kad bi se tako lako vlast uzimala... zato ja kazem da se sacekaju izbori u sledeca 2 mjeseca koja ce ti rec pravo stanje...
    Zaboravljas da su na proslim izborima u PG dobili vlast jer im se priklonila jedna malena srpska partija sa 1 odbornikom...

Nije pobjednicka euforija, nego prelomni trenutak.

Ovo se cekalo. Ljudi da idu i da brane da se daju pare, da se dizu krivicne prijave, da se ne trose drzavni resursi u partijske svrhe. A danas je to sve doslo na svoje. Opet mala pobjeda, ali odlican pocetak.

KAD KAZU DA JE TATA KRAOOOOOOOOOOOO

​NIJE TATA KRAOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Page 16 of 185 FirstFirst ... 61213141516171819202666116 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)