Puštite RTCG...
Što vele na "Minut dva", priznaju li ove rezultate?
Ovo je već ozbiljan udarac, prvo kroše pa direkt lijevom.Protivnik je grogi, tetura se ali ga kraj runde spašava. Sad treba iskoristiti priliku u narednoj rudni i poslati ga jednom za sva vremena u opoziciju!
Ad astra.
Puštite RTCG...
Što vele na "Minut dva", priznaju li ove rezultate?
Kazu da je Bose i Milka dala sumnjiv kredit Zdravome Beranu.... Istraga se ocekuje. OCekuje se nalaz koji treba da dodje iz Vasovih voda...
Na referendumu, blok za zajednicu je dobio 3.000 razlike Berane sa Petnjicom.
Noćas opozicija jedva 1.000 razlike, bez Petnjice.
Glasaju Srbi DPS...
Just to slip the skin...
A i nema srbijanskog budžeta za kampanju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Platili su ceh za Petnjicu
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
19 : 16 u mandatima![]()
Vjerujte mi ljudi da su se izbori u Beranama danas dobile radi velike izlaznosti. Skoro 80%. Obicno DPS-ovci izvedu sve svoje i to je to. Danas onaj terenski rad, udaranje na protivnika njegovim oruzjem, to je danas opoziciji dobilo izbore.
Vidjeli ljudi pa se prepali, ne bi bilo lijepo da se nadjes na nekom tamo spisku da si se prodao za 50 ili 20e.
Ovo je polako pakovanje za kraj. Milije mi je sto su dobili nego Bolonja danas da je dobila jer me baci na kladionicu za pare![]()
One Ring to Rule them all...
E'o ga Dnevnik, aj sa srećom...
hahahaha vidji mandica hahahaha srbijaaaa
Cudo jedno Berane pravi srpski grad,ne prodje ni jedna CG opcija u skupstinu.DPS-u se zahvalit za ovakvu atmosferu.Kad je vec ovako milije mi je sto je DPS izgubio jer bitka se vodila izmedju otvorene srpske koalicije i stidljive srpske stranke.Nadam se da ce se vec sjutra odlozit one zastave i nadam se da ce ucinjet ova koalicija nesto za Berane drago bi mi bilo.
Reko li ja da nece SDP prec cenzus..... a strefih i za pozitivnu...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Milo mi je što je pobijedila opozicija u Berane i što, da je sreće, počinje detronizacija ove okusane bagre.
Ali bi mi takođe bilo mnoooogo milo da ih vidim kako slave sa bar jednom zastavom svoje države, a ne neke druge pa makar i bratske.
Je li moguće da SDP ne pređe cenzus. Ne vjerujem ja u to brojanje. Nešto su pogriješili.
I kakvi su to Beranci vjernici. DPS im maše hramom sa bilborda a oni im tako odmahnuše. Navući će gnijev. Ogriješili su se![]()
Last edited by Superhik; 09-03-14 at 22:34.
e zbog takvog slavlja i urlikanja gube na nivou drzave, dzaba im to sto su osvojili jedan grad kad ce izgubiti mnogo vise sa svojim zastavama.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
ne kazem ja da ovi stite interese Crnogoraca, ja pricam o DF i njihovom pomirenju tkz.
da su malo pametniji bili i iskoriste ovo da pokazu to pomirenje a ovako su samo dali povoda da se te slike pocnu kaciti pred neke slijedece izbore sa natpisom ispod
"ovo vas ceka sa DF".
nikad srece sa ovakvom opozicijom.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
ne znam samo ko su vece budale u Crnoj Gori , ovima sto je dobro uz Dps ili ovi sto cekaju da se isti maknu pa da ce sve da procvjeta .
dA su makli ove srpske zastave prilikom slavlja, put prema pobjedi u PG i drzavnom nivou bi bio otvoren... ovako, mislim da su opet dali auto gol.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Kako god da je i kakve god da se zastave viju neka se viju sve dok pada DPS i ovi oligarsi sto guze ovaj nesretni narod 25 godina.
Da se razumijemo, meni drzavu niko oduzeti ne moze, ni pasos Crnogorski ni Crnogorsko ime. To mahanje zastavama i te fore, to je za malu djecu. Ko prica kojim jezikom, ko u koju crkvu ide, ko je veci crnogorac ili bosnjak. Sve to je DPS nama lijepo donio da bi mi djeljeci se izmedju sebe njima osigurali sto bolju diktaturu.
Sve na svijetu ima svoj pocetak, pa i ovaj nije bitno koliko mali je pocetak i pobjeda.
Sad fino krivicne prijave i da se javno objave spiskovi sa imenima i prezimenima ko je primao pare i prodavao licne.
Prije bih se samospalio nego zaokruzio listu na kojoj je Andrija Mandic ili Nebojsa Medojevic, ali milo mi je taman ka' da sam ja dobio nocas !
Samo Gazi !
Samo Hapsi !
Samo ga ne Vadi !
E sad drage kolege, posle parlamentarnih izbora znajte jos jednu stvar. Glad ne prasta. Policajci, ucitelji, nastavnici, sluzbenici u Opstinama, vodovodima i kanalizacijama, komunalnim sluzbama, e sad je doslo vrijeme da vas skidamo polako, i da stavljamo ovu omladinu sa biroa. Ne partijski, ne nacionalisticki, ne religiozno - PO ZASLUZI.
One Ring to Rule them all...
Druze znas kad ce se to opet vratit da se neko po zaslugi zasposljava u drzavni aparat NIKAD , ne znam uopste odakle ti ta malo je rec suluda ideja
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks