Za skoro 8 godina, 260 000 km, 2 some godisnje pa ti vidi...
Fabijoni da nisi malo prećerao sa cijenom, 13 hiljada, generalnu da si mu radio na svakih 20 hiljada nije mogao toliko da te ispadne...
Za skoro 8 godina, 260 000 km, 2 some godisnje pa ti vidi...
precerao fabija malo 😛
osim ako nije ulje i gorivo racunao... 😊
Ulja da, filteri i djelovi.
Na gorivo je potrosen jedan novi Prius.
A jes, kad pretvoriš u eure troši ti malo više od mog auta, 5 litara dizela je 6.40 eura a tebi troši 12 litara plina (bješe 70 centi plin?)što je 8.40 eura, dva eura više a 2000kubika razlike.
Koliko se ja sjećam ti si se falio da ti troši 12 litara, a ja za moj auto dati znam kolko troši.
ja mu verujem da je potrosio toliko para na odrzavanje,kad sam vidio da je neku pumpu serva placao 300e....poz
ja ti verujem za tolike pare,za suraka si polovnu pumpu platio za q7 nesto oko 300e si sam pomenuo,,,,bilo je u postovima gdje je losmiju trebala....
ne mogu trazit postove.....
Nemas pojma. To je bilo za Touarega.
pa nije to kamion da 20 litara ulja staje u njega, što radi fabijoni i to ajde da je vozio neko čudo tipa m5 nego e39 2.8 kojih ima kolko god oćeš keoz cg... i koja je razlika za motor da li su mu ulje mijenjao na pet hiljada ili deset hiljada, to je benzinac, moj je napunio 240 hiljada kad sam ga prodao, motor mu je kao sat radio a ne sjećam se kad sam mu ulje zamijenio komplet, samo sam ga dopunjavao.
koliko je trosio ulja kad si mu ga samo dosipao i tako mjenjao?![]()
Cita ja, negi si ti svom suraku mentor za nabavku dijelova tako skupih a polovnih.....
ja ti verujem u tu sumu novca,procitaj iznad postove....
*****liga, rame pocne da lupa, ja metnem novo (120 eura npr), rikne elektromotor od gepeka, ja metnem novi 60 eura, odu diskovi u Honduras, ja metnem sve novo 300 i kusur eura, nove gume 5-6 puta do sad...nakupi se, znas.
ne racunaj potrosni materijal u to racunaj samo ono sto je vanredno mjenjano... gume kocnice ulja filtere nikad ne racunaj u trosak to mjenjas na svakom auto bio on BMW ili vw Golf 2![]()
Očigledano da ne mijenja svako![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks