View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    sto se Boskovica tice mozda ne trci kao prije ali ima taj pregled i pas igru kao ni jedan igrac kod nas i zbog toga ga ne bi izbacivao. od kad se vratio skoro na svaku utakmicu ima par po dvije gol asistencije, prije nam je bas to falilo.
    Uz Boskovića dodati Vlada Boljevića umjesto Drincića i imamo sredinu terena kako treba. Dobro je da da se traze igraci iz trećih liga kod komsija, a kad bi Vladu "pukao film" i zaigra za tudju reprezentaciju onda bi bila prica kako on izdajnik, a ne kakve su avetinje od selektora do saveza.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da Jovetic moze da pomaze u defanzivi , ako si pratio neke njegove utakmice u MC vidi se da je poceo to da radi. naucit ce ga tamo da mu je to obaveza.
    Jovetic moze sve ako ima trenera koji je autoritet. Medjutim Brna ce Jovetica natjerati da pomaze u odbrani ravno nikad, kao i bilo koji drugi trener koga postavi trenutna garnitura jahaca apokalipse u Savezu na celu sa gdinom "Ja sam Bog".

EDIT sad vidjeh post za Vlada Boljevica, bas dobra ideja. Izmedju njega, Kosovica, Bakica, Zverotica i N. Vukcevica treba uvijek birati trojku za sredinu terena.
    Last edited by Recordare88; 07-03-14 at 09:57.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Uz Boskovića dodati Vlada Boljevića umjesto Drincića i imamo sredinu terena kako treba. Dobro je da da se traze igraci iz trećih liga kod komsija, a kad bi Vladu "pukao film" i zaigra za tudju reprezentaciju onda bi bila prica kako on izdajnik, a ne kakve su avetinje od selektora do saveza.
    nemam nikad protiv kao ni ti i vecina ovdje da se dovede iz komsiluka neki igrac koji donosi kvalitet, ima neke korjene iz CG ( to ce uvijek naci). ali dovesti igraca koji ne igra ni u srpsku ligu a zanemarivati nase koji igraju standardno u jacu ligu to je katastrofa.
    ja idem od sebe a zamisli kako bi se neko od nas osjecao da zovu igrace kao Kasalicu, volkova i sl. a ti koji si odrastao i koji volis tu zemlju i srcem bi igrao za nju ni poziv za prijateljsku ni u nekoj najavi da racunaju na tebe. pa ispljuvao bi ih u sve novine pa makar nikad ne zaigravao vise.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Fiorentina „otima” Cmiljanića PSV-u?

Uvecaj!

Talentovani napadač Budućnosti Boris Cmiljanić, za koga se spekuliše da se obećao holandskom PSV Ajndhovenu, na meti je još jednog kluba koji obožava mlade fudbalere sa Balkana - italijanske Fiorentine.
    Mogu li Italijani da “pokvare” dogovor koji 17-godišnji fudbaler navodno ima sa Holanđanima, vidjeće se u narednih nekoliko sedmica.
    Fiorentina, čiji dres nose Stefan Savić i Marko Bakić, prošlog ljeta je dovođenjem 19-godišnjeg Anta Rebića iz Splita pokazala koliko joj je interesantan ovaj region.
    Cmiljanić je prije tri dana trenirao sa seniorskom reprezentacijom Crne Gore, popunjavajući broj igrača na treningu. Sreo se sa Savićem, jesu li razgovarali o Fiorentini?

I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    626
    Thanks Thanks Received 
    440
    Thanked in
    391 Posts

I pred prošli ciklus kvalifikacija smo ostvarili ne pobjedu,ali takođe dobar rezultat u jakoj provjeri i to na gostujućem terenu http://www.transfermarkt.co.uk/en/be...t_2207006.html tako da ne treba olako donositi zaključke već sačekati one utakmice u maju i viđeti oće li pojedini igrači ponoviti izdanje iz ovog meča - Tomašević,Volkov,Vešović i pogotovo Vukčević,koji je stvarno odigrao dobro,ali igrao je na terenu na kojem je odrastao što nije nebitan faktor,a ako odigra na istom nivou i u gostima protiv Slovačke u duelu sa Hamšikom onda smo dobili zadnjeg veznog,a uz njega treba Bakić da dobije šansu umjesto Drinčića makar protiv Irana od prvog minuta,a umjesto Kasalice može i mora Zverotić s tim da mora naći novi klub od naredne sezone ili otići na pozajmicu u tim u kojem će igrati desnog spoljneg, ili desnog veznog u formaciji 4-3-3 ,a ne beka.Onda,umjesto (protiv Gane korektnog) Božovića po toj lijevoj strani Jovetić,ako Damjanović bude u postavi,a mora biti dok ovako igra, uz naravno kapitena Vučinića,koji će igrati na poziciji Boškovića,koji zna da bude itekako koristan,ali ne kao krilo već jedino kao takoreći plejmejker,ali tu imamo kapitena sem ako bi Vučinić igrao lijevo,a Jovetić bio najistureniji onda bi Bošković mogao biti u prvoj postavi,ali treba dati priliku i Kosoviću protiv Irana.Dakle,u maju u Žilini,ako svi budu na raspolaganju nadam se da će igrati: Božović - Savić,Baša,Tomašević,Volkov - Vukčević,Drinčić,Zverotić,Jovetić - Vučinić,Damjanović,a u drugom poluvremenu i Vešović,možda i Simić (umjesto Baše i Volkova), pa bi odbrana onda,recimo u zadnjih pola sata tog duela, izgledala Vešović-Savić-Simić- Tomašević,koji je dosta brz za svoju visinu,uostalom igrao je beka u mladoj reprezentaciji tako da treba imati i tu opciju na toj poziciji.I još tri izmjene(ako ih bude maksimum pet) Bakić ,zatim (ako bude pozvan) Boljević iz poljske lige, i još jedan napadač (Korać ili Bećiraj ili...) da uđe umjesto Damjanovića i to bi bila prava provjera, a u meču sa Irancima da igraju i Petković,Alić,Kosović,Đorđević i možda još Janković i Marko Vukčević,mada očekujem da Nikolić i Kasalica opet budu u timu,ali bi moralo biti mjesta i za one makar na treninzima. Uglavnom,najbolji iz mlade selekcije treba da budu pozvani,jer zaista je nepotrebno provjeravati Boškovića ,Pavićevića,Džudovića,V.Božovića,Poleksića,Novakov ića, ali ni Kasalicu,Krkotića,S.Vukčevića,Nikolića,Kecojevića, jer znamo koliko mogu koristiti i na koji način,neko tehnikom ne i brzinom,neko samo brzinom,neko samo borbenošću i iskustvom,neko kao faktor bitan za dobru atmosferu u timu...,ali ne moraju zauzimati mjesto mladim reprezentativcima u te dvije utakmice, jer konačno mladi nemaju zvaničnu utakmicu kad i seniori i to se mora iskoristiti maksimalno,da dobiju pravu šansu, a ne samo po dvadesetak minuta kao rezerve rezervista i veterana,koji možda neće biti ni aktivni fudbaleri kad počne to Evropsko prvenstvo u Francuskoj.Zato treba razmišljati o alternativama na vrijeme,da dobiju priliku sad u maju,ali i u septembru,jer pored duela sa Moldavijom sigurno će biti i jedna prijateljska utakmica odigrana i onda bi u mečeve sa glavnim rivalima u grupi ušli sa jasno iskristalisanim timom i okosnicom tima,a ne da pojedini nemaju konkurenciju samo zbog toga što su u reprezentaciji od početka i da zbog toga moraju otići na to Evropsko,ako se izbori plasman. Reprezentacija je svima njima dala više nego oni njoj ( i Delibašiću,ma šta on mislio) ,a uostalom svi ti iskusniji igrači su imali tri dobre prilike,koje nisu iskoristili, jer na velika takmičenja se i odlazi u konkurenciji ekipa poput Irske, Češke ,i Ukrajine i Poljske,a ne preko Andore i San Marina tako da nemaju nikakvo pravo da budu tek tako u nacionalnom timu,ako ima boljih od njih, a ima i biće ih sve više,jer mladi igrači napreduju iz mjeseca u mjesec,a ti stariji su u silaznoj putanji i to selektor mora znati, a ne da od reprezentacije pravi društvo veterana i dobrih prijatelja i kumova,koji ne mogu da odigraju 60 minuta,a ne da odrade kvalitetno dvije utakmice u 4 dana kao što će biti potrebno u predstojećim kvalifikacijama.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Prijateljski savjet. Ako želiš da ti neko ovo pročita opali par novih redova, čisto da znamo đe se nalazimo. Mene je ovakva forma odbila i nijesam ni pokušao da pročitam.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    626
    Thanks Thanks Received 
    440
    Thanked in
    391 Posts

Ukratko,treba da postoji prava konkurencija u reprezentaciji na svim pozicijama,da niko ne bude u timu zato jer je tu već godinama,a ne može da odigra na potrebnom nivou,ni fizički da odradi,dvije utakmice u par dana.Zato se moraju iskoristiti maksimalno naredne pripremne utakmice,da dobiju pravu priliku neki novi igrači,kao što su protiv Gane pojedini dobili i iskoristili svoju šansu,a ti stariji su imali i prokockali itekako dobre prilike u proteklim ciklusima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vlasnici smo rekorda za najbrzi penal ikad, i najbrzi go iz penala ikad.

Lijepo je znat da smo eto neki rekord postavili
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    626
    Thanks Thanks Received 
    440
    Thanked in
    391 Posts

Ovih dana su pripremne utakmice igrale i omladinske reprezentacije,ali ne i naša iako tu generaciju očekuje završna runda kvalifikacija u maju.Najteži rival u grupi Engleska,koju će vjerovatno predvoditi standardni bekovi Premijerligaša Sautemptona je igrala protiv Turske i dobila 3-0 ,a Škotska je savladala Švajcarsku 4-2.Takođe i neke selekcije iz regiona su igrale,Srbija(aktuelni prvak) dva meča sa Česima,a budućnost našeg fudbala niti jedan,jer "genijalci" od selektora kakve samo mi imamo pola godine unaprijed odrede tim ili im menadžeri odrede,pa im nisu potrebne nikakve pripremne utakmice.

Vjerovatno je razlog tj. izgovor ovo http://cg-fudbal.com/?p=24974
    Dakle,nije okupio talentovanu generaciju omladinaca ('95 godište http://www.transfermarkt.co.uk/en/su...archId=1153448 ,ali i '96 http://www.transfermarkt.co.uk/en/su...archId=1776371 ) da odigraju 4-og i 5-og ili 6-og marta još jednu ili dvije pripremne pred jake duele koji predstoje,da bi okupio od 10-og do 14-og marta novu generaciju omladinaca i to manje talentovanu (Gledao sam ih i tvrdim to s tim da su sad pozvani neki novi talenti iz inostranih klubova) ,a i sam selektor kaže: „Ovi momci su po godinama još uvijek kadeti,ali kako nisu uspjeli da izbore plasman u Elitnu rundu kvalifikacija, a tek na jesen sljedeće godine počinju kvalifkacije za U19 Evropsko prvenstvo, okupljamo ih da bi imali reprezentativni kontinuitet".

Znači,stvarno ne zna se ko je gori od kojeg selektora,mada i jeste neđe logično da selektori u mlađim reprezentativnim selekcijama budu gori od Brnovića,jer ipak je on selektor seniorske reprezentacije ili što bi novinari rekli najboljeg tima,iako se još nije desilo da samo oni zaista najbolji budu pozvani,i da odigra u najjačem sastavu makar jednu utakmicu nacionalni fudbalski tim.

Jedino ostaje nada da igrači nekako sami ostvare rezultat i uz pomoć navijača, a ti talenti da nekako sami postanu pravi igrači ili da nam inostrani klubovi naprave od njih buduće reprezentativce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bio sam danas u teretanu sa Dzudovicem, i malo smo pricali. Kaze da je napustio Naljcik jer je klub prakticno bankrotirao i nemaju para, igrace u Kazahstan, na godinu dana je potpisao. A sto se tice reprezentacije, kaze da je zavrsio, ne moze vise da izdrzi i klub i repku.

Inace u dobroj je kondiciji, danas je izmedju ostalog uradio 450 trbusnjaka iz cuga!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Boljevic opet od starta za Jang PSV.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Boljevic opet od starta za Jang PSV.
    dao gol za pobjedu, mislim da ce on veoma lagano produziti ugovor i biti prikljucen prvom timu.
    jos bi dodao da mu je trener Kalezic, tako da i tu radi malo crnogorska veza
    Last edited by lepetanac; 07-03-14 at 21:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Treba njega prikljuciti A reprezentaciji, a i ja mislim da ce brzo u prvi tim PSV-a.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

dao gol za pobjedu, mislim da ce on veoma lagano produziti ugovor i biti prikljucen prvom timu.
    jos bi dodao da mu je trener Kalezic, tako da i tu radi malo crnogorska veza
    Da, ali Darije Kalezić iz Mostara. Ipak, za porijeklo možemo biti 100 % sigurni

EDIT

Kalezić's father is from Montenegro and his mother is from Sanski Most, Bosnia and Herzegovina. His parents were guest workers in Switzerland when he was born, but they moved back to the Balkans, settling in Mostar when Darije was a child.
    Last edited by amnesiac; 07-03-14 at 23:04.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Da, ali Darije Kalezić iz Mostara. Ipak, za porijeklo možemo biti 100 % sigurni

EDIT

Kalezić's father is from Montenegro and his mother is from Sanski Most, Bosnia and Herzegovina. His parents were guest workers in Switzerland when he was born, but they moved back to the Balkans, settling in Mostar when Darije was a child.
    sumnjas u moje informacije
    Jovetic bi trebao biti spreman za iduci vikend, on se nada vec protiv Barselone ali mislim da je realnije za vikend

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Svako dva tri dana izađe tekst o Vešoviću u Tuttosport, evo danas:
    http://www.tuttosport.com/calcio/ser...a+il+pap%C3%A0

Više tekstova o igraču koji još nije ni debitovao ne vidjeh...
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    E ako je on ovo gadjao, ja sam Julija Timosenko
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Prešla mu preko noge.
    I znam da danas je danas

Thanks Thanks Given 
    106
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    72 Posts

Knežević debitovao golom

Odlično je Ivan Knežević debitovao u dresu moldavske Dačije.

U duelu 21. kola domaćeg prvenstva, sastav iz Kišinjeva pobijedio je na terenu Sperante.

Strijelac jedinog pogotka bio je upravo doskorašnji napadač Mladosti. Utakmicu je odlučio golom u 62. minutu.

Nakon ove pobjede ekipa koju predvodi Dejan Vukićević se na diobi druge pozicije izjednačila sa Tiraspoljom i Verisom iz Kišinjeva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tomasevic opet samo na klupi....

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

I Savo Pavićević dao gol za Zvezdu protiv Napretka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima Drincic dobar sut, dao je i za reprezentaciju par finih golova ali generalno nije fizicki spreman.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da ako Vesovic zaigra malo za Toro .. Poceli su nasi reprezentativci da igraju , to je bitno a prati li mozda ko onoga Boljevica iz Poljske ?
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

cak je i zverotic na klupi bio

Page 1538 of 2251 FirstFirst ... 53810381438148815281534153515361537153815391540154115421548158816382038 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)