Lepetanac, ko ce da trci u sredini Vesovic-Drincic-Boskovic-Bozovic?
mene jedino brine sada taj totalni zaokret ka defanzivi, pa to se moze igrati protiv jacih reprezentacija posebno u goste ali ne smijemo da tako igramo kuci. pa to je Filipovic uradio pa je imao skoro sve remije, rijetko ko ga je mogao dobiti.
a ne treba ni igrati sa 4 spica, kada Brnoic ukapira da se moze igrati i nesto izmedju toga. neka formacija 4 4 2 sa jovetom i Mirkom (Bosketom) naprijed i jacom defanzivom.
po meni je je najbolja formacija
Savic Tomasevic Basa Pavicevic
Vesovic (Vukcevic) Drincic Boskovic Bozovic
Jovetic Vucinic (Damjanovic)
ili umjesto Tomasevica Savica a na desno Vesovica u uz nadu da ce Zverotic poceti da igra vise. i mladim izmjenama kao sto su Bakic, Djordjevic.
ja Kasalicu ne bi zvao ni medju 24, pokazao je svoje neznanje dje kad su mu propustili Boskovic i Damjanovic loptu on umjesto da se stusti na gol on centrira a drugi put opet slicno, ima sirinu ispred sebe on opet nesto kao centrira a pojma nema.
kod Beciraja sinoc se vidjelo da je dobar,dje ga igraci Gane par puta nisu mogli pomjeriti, i kod slabijih reprezentacija moze biti koristan.
nama je grupa dosta dobra, mozemo sa svima igrati uz sigurnu igru po sredini sa dosta dobrom odbranom, kad se sjetim na pocetku reprezentacije kakva nam je odbrana bila , najslabija karika a sada nam je jedina nada ona.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Lepetanac, ko ce da trci u sredini Vesovic-Drincic-Boskovic-Bozovic?
Deserve's got nothing to do with it.
Po onome sto sam ja cuo otac Kasalice (koji je inace iz CG) je dobar drug/kum sa Dejom, pa ga guraju u reprezentaciju cisto da bi se prodao dobro.
Nema nikakve nervoze
Prosle godine
Prijateljski mecevi 2013
12.06 Gana-Obala slonovace 2:1
13.01 Gana Tunis 4:2
10.01 Gana-Egipat 3:0
Edit: A u zadnjih 25 meceva igrali su najvise 5 puta sa neafrickim reprezentacijama(ako mislis na prijateljske,a ako mislis uopsteno,onda su igrali u zadnjih 25 meceva sa najvise 3 neafricke drzave)
Trebali su napisati da je 1000e
Sent from my Z1
Ja, kao fudbalski analfabeta, bih to ovako izveo:
Formacija 4-3-3:
Božović
Vešović - Savić - Baša - Volkov
Vukčević - Zverotić - Bošković
Vučinić - Damjanović - Jovetić
![]()
In vino veritas
Ima nade za nas itekako, posebno raduju ove mladje selekcije...Vukcevic me odusevio svojim zalaganjem na debiju a Vesovic odlicnim pasom i kontrolom lopte. Misljenja sam samo da Damjanovic MORA da igra i prije Stevana i prije Mirka, tj jedan od njih na klupu a jedan iza Damjanovica malo povucenije. Iza njih Drincic (trenutno nuzno zlo, zna ponekad neki pas da izvuce predobar ruku na srce, za sad nemo boljeg i Boskovic koji je vec milon puta dokazao kakvu loptu ima. Sa strana moze Bozovic komforno (koliko sam ga samo prozivao, ali se snalazi dobro na trenutnoj poziciji) i desno Vesovic. (hitar, makar je u punom treningu, ima coek krsteni klub) Odbrana Savic desno, centralni Tomasevic i Basa i lijevo ?
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
nismo mi za 4 3 3 to se mnogo [uta dokazalo, pucsmo po savovima.
sa druge strane, Zverotic. koliko mi god mijo igrac on nije ni na klupi. nego igra za u 21 u ko zna kojoj ligi.
znaci van bilo kakve forme sto se i juce ono malo sto je igrao moze vidjeti
Ma, ono je bio poluozbiljan post. Poluozbiljan - upravo zbog Elsada - on je, kad nema više Pekovića, ostao jedini u veznom redu koji može da trči, čita igru protivnika i da bude kvalitetan u defanzivi. Naravno, govorim o Zverotiću iz prethodnih ciklusa. Jasno je da ne može imati ni kondicije (da ne idemo dalje), kad nije čak ni u 20 u Fulhamu.
In vino veritas
Talentovani fudbaler FK Cetinje Nino Jovanovićprethodnu nedjelju je proveo u holandskomHerenvenu.
On je tokom ovog boravka odigrao jedan meč za drugi tim Herenvena koji je savladao drugi tim Tventea sa 2:0. U toj utakmici je odigrao 65 minuta i ostavio je odličan utisak na sve u klubu.
Njegovom igrom, a i zalaganjem na treninzima posebno je bio oduševljen strateg “Super Frisijanaca” legendarni Marko Van Basten.
Čelnici Herenvena su bili posebno začuđeni podatkom da on nije standardni član omladinske reprezentacije Crne Gore ali su sigurni da će uskoro postati standardan reprezentativac.
Splet nesrećnih okolnosti je spriječio Herenven da mu ponudi ugovor. Stroga pravila FIFA-e za igrač van EU su učinila svoje, a Herenven će nastaviti da prati njegov razvoj.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
A bogme mrka kapa, svaki koji ode na probu, oduševe se sa njima ali vazda postoji ali...
Ne može se ni razviti kod nas, tako da...
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Taj momak trenutno igra za Cetinje,druga crnogorska liga...bezveze igra (u smislu da takvih igraca trenutno imamo na stotine ),s obzirom da znam da je prije par godina bio jedan od najvecih talenata Crnogorske reprezentacije,bio je kapiten,gazio je sve svoje vrsnjake,ali sad igra bas bas lose,tako da mi je ova prica vezana za Herenven i vise nego komicna.
@pterodaktil Svaka čast jer si našao bolji izvor od transfermarkta gdje ova utakmica sa Obalom Slonovače nije evidentirana. Nisam brojao utakmice Gane, ali vidjeh da od Svjetskog prvenstva 2010 nisu pobjedili neafričku ekipu i to mi je bilo dosta zanimljivo. Očigledno da pobjeđuju samo one koji su jednako neorganizovani kao oni sami.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Znam, ali ti Drincic i Boskovic ne spadaju u mladje, plus potrcati ne mogu. A ako ti Vesovic i Boskovic igraju krila, ko ce da ti trci na sredini?
Mi moramo imati 3 igraca u sredini jer ce nas sa 2 svi prosto gaziti. Drincica treba polako slati u penziju i na njegovo mjesto sve vise ubacivati Kosovica. Nesreca je sto Zverotic ne igra u klubu ali na njega se takodje mora racunati, pa makar kao zamjenu dok ne stekne bolju minutazu/nadje novi klub. Boskovic je izdusio i treba takodje da ide polako. Svi ti stariji likovi osim Damjanovica treba da idu polako, a i Damjanovica cemo sve vise koristiti kao zamjenu. Najveci problem je sto ignorant Brnovic nema ono izmedju nogu da igra sa jednim shpicem nego mora zadovoljiti ego Mirku Vucinicu. Ja bih sve to poslozio ovako ali posto od ovoga nece biti nikad nista to shvati samo kao lijepu zelju:
.................................Bozovic.......... .................................
....Savic..........Basa...................Tomasevi c.......Jovanovic.....
...Vesovic...Zverotic......Kosovic........Bakic... .........Volkov.......
.................................Joveta........... ..................................
Lijeva strana je blago receno katastrofa ali sto da se radi kad nemamo boljih, nadam se da ce nekad neko iz te mlade reprezentacije ili cega bilo izrasti u normalnog lijevog beka i da ce Boljevic napredovati u PSV jer zasad jos nije dovoljno dobar da igra standardno lijevo krilo u reprezentaciji. Mirka ne bih naravno izbacao iz reprezentacije ali ocigledno ne funkcionise kad on i Joveta igraju zajedno pa neka se podijele nekako, a inace su rijetko obojica spremni pa bi se to sredilo. Bakic se moze mijenjati sa ovim Vukcevicem iz Brage u sredini, a Damjanovic uvijek ulijetati kao dzoker kad se juri rezultat ili da odmijeni nekog od Jovete ili MIrka. Bitno je sto prije ubacivati mlade igrace jer od Drincica, Boskovica, Dzudovica...vise nema nikakve koristi a to sto ce ponekih 20 minuta neke utakmice odigrati dobro ne znaci apsolutno nista.
jovanovica slobodno zaboravite, izgleda opet nema kluba....
a inace tomasevic je bio ljevi bek u mladoj...
savic-alic-basa-tomasevic
ili vesovic-savic-basa-tomasevic
Last edited by Hrabri_Sokoli; 07-03-14 at 01:09.
E to je jos bolje, Tomasevic lijevo a Alica isto poceti ubacivati polako. Posto nemamo gotovo nikakve shanse da se kvalifikujemo, bolje je u ovom ciklusu sto vise mladih igraca ukljuciti, pa da se onda za kvalifikacije za Rusiju stvori neki kostur novog tima.
Naravno, ovo su sve puste zelje. Ignoranti ce zvati Boskovica, Drincica... dok ne napune po 40 godina, a Kasalica ce pocinjati svaku.
sto se Boskovica tice mozda ne trci kao prije ali ima taj pregled i pas igru kao ni jedan igrac kod nas i zbog toga ga ne bi izbacivao. od kad se vratio skoro na svaku utakmicu ima par po dvije gol asistencije, prije nam je bas to falilo.
za Drincica si u pravu a Kasalicu necu ni da pominjem iako sam mu sa ocem radio 10 godina.
meni se licno svidja ta postava ali mislim da je previse neiskusna, jedino ako kvalifikacije bas krenu lose onda je najbolje odmah podmladiti repku.
ja sam vise za pristup da bude kombinovano, uz trajno odstranjivanje Kasalice, kao i par starijih
Ne znam kako ce krenuti, ali se 99% zavrsavaju lose jer nemamo selektora. Ne treba se zaludjivati nekakvim plasmanom na Evropsko jer se shanse za to mjere promilima. Zato i mislim da treba maksimalno podmladiti reprezentaciju i pripremati ove odlicne mlade igrace koje imamo za kvalifikacije za Rusiju. Branko Boskovic mozda sad daje dvije asistencije po utakmici ali covjek ima 34 godine i ovo mu je vjerovatno zadnja sezona dje moze nesto ozbiljnije da radi. Naravno za Drincica, Dzudovica...vazi isto, a i za Damjanovica, nego on kao shpic i golgeter je manje podlozan problemima sa starenjem pa moze kao dzoker jos da valja, a i zasluzio je isposhtovati ga. Najveci problem za koji treba prelomiti u mozakje da stvari idu lose kad igraju Joveta i Mirko zajedno jer imas 2 igraca koji ne pomazu odbrani ni malo, a mi mozemo priustiti samo jednog takvog.
Last edited by Recordare88; 07-03-14 at 09:32.
Mislim da Jovetic moze da pomaze u defanzivi , ako si pratio neke njegove utakmice u MC vidi se da je poceo to da radi. naucit ce ga tamo da mu je to obaveza. tako da bi imali samo Vucinica kao svetionika ali on opet svojom klasom moze da bude idlucujuc za neki gol, posebno ako ima Jovetica da mu se nadje.
e sada je vec stvar trenera koji treba da im pokaze dje koji treba da stoji i kako da se krece.
mislim da nema trenera koji ih ne bi pozelio kod sebe, e sada sto mozda Brna njima kaze stoj te vi tu pa sto uradite uradite a ostali trcite kao konji da pokrijete odbranu to je drugo.
ja se opet nekako nadam da cemo uspjeti bar to trece mjesto izboriti, ali dokle god vidim Kasalicu i slicne tamo nada mi je sve manja. svaki put kad vidim spisak popizdim.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks