Dva puta zaredom kidao ukrštene ligamente koljena.
Argentina (ARG)
Belgija (BEL)
Kostarika (CRC)
Brazil (BRA)
Čile (CHI)
Francuska (FRA)
Gana (GHA)
Holandija (NED)
Grčka (GRE)
Italija (ITA)
Kolumbija (COL)
Meksiko (MEX)
Njemačka (GER)
Nigerija (NGA)
Alžir (ALG)
Amerika (USA)
Španija (ESP)
Švajcarska (SUI)
Urugvaj (URU)
Ostali (CRO, BIH, CIV, ENG, KOR, IRN, HON, ECU, JPN, RUS, AUS, POR, CMR)
Dva puta zaredom kidao ukrštene ligamente koljena.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Nijesi pogledao nijedan meč Čilea pretpostavljam i da pričaš napamet? Skini i odgledaj protiv Njemačke i Engleske i na primjer protiv Brazila iz kvalifikacija. Urugvaj i Španiju isto, ali svakako nećeš nijedan pogledati.
Vrhunski organizovana ekipa, nešto kao inteligentniji Juventus. Žao mi je što im je ovakva grupa zapala, ali imaju isto odlične šanse da priđu dalje, jer sma ih gledao. Sjajni su.
Isto tako si ovdje smarao za Vilijana danima i mjesecima, pa te demantovao prelaskom u Čelzi i ustalio se kod jednog Murinja i čak mu je vrlo bitan igrač.
Last edited by Albatros; 07-03-14 at 12:09.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Brat ne podnosi Juznoamerikance a ne zna da najbolji fudbaleri svijeta dolaze sa tog kontinenta.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Gledao sam Cile protiv Engleske uzivo, igrali su dobro ali to prosto nisu ekipe za najveci domet. Nesto poput Shahtjora u CL (kad vec pominjes Vilijana). Znali su i oni da nadigraju Celzi i Juventus ali se njihova avantura uvijek zavrsi u 1/8 ili 1/4 i kad im dodju veliki timovi u eliminacionoj fazi idu kuci.
Mislim da su Cileu sanse u grupi pored Spanije i Holandije da prodju dalje oko 1%, a to sto se nama moze dopadati njihov stil igre to je druga prica.
Deserve's got nothing to do with it.
Ako je Holandija na Svjetskom prvenstvu 2010. bila ekipa sa pet zvjezdica, na ovom ima tri.
Čisto informativno.
Vidim masu vas prati Čile.. Evo još nekih klipova, mislim da su korisni za pojedine da nauče kako se igra nogomet.
Ovo je već ljepota...
Ovo se zove muški fudbal, ovo je mudato. Rizik na najvećem nivou, ali zato kad odradiš disciplinovano zadatak i kad imaš dobru organizaciju sa jasnim ciljem onda su ispred tebe poljane i prostranstva.
Kako ovo lijepo i lagano izgleda dok gledamo preko tv-a..
Last edited by Markouskas; 08-03-14 at 00:58.
Po meni do polufinala stizu Espana,Deutschland,Brazil..A cetvrta ekipa.bogome ne znam koga bih tu stavio..Suzio bih izbor na Italiju i Argentinu..
Kao moguca iznenadjenja (da stignu do top 4) su mi Uruguay i Francuska,
Racunam da se Juznoamericke reprezentacije da izdominiraju ovaj put. Nekako je domacinski.
Francuzi opet imaju sve što im treba, samo je pitanje u kakvoj će formi doći ti igrači na SP.
Pogba - Matuidi garantuje grickanje na sredini, Karim Mustafa Benzema igra u životnoj formi + brat Giroud (GAŠENJE), Ljoris može da gasi laganeze, Fransoa Riberi, Nasri, Grizman, Kabaje - plesom do snova, pozadi VARANE - SAKHO (gasi), a tu je i Košćelni koji je meni kesa, ali vidim u Arsenalu standardno igra.
Jedino su im bekovi malo ''trubasti'' (Evra, Sagna), mada očekujem da ne igraju zajedno obojica. Debuchy je dosta, dosta dobar...
Da ne pričamo o:
Clichy
Rami
Zouma
Mathieu
Jallet
Menez
Gourcuff
Kondogbia
Gignac
Gomis
Lacazette
Last edited by Vlado; 08-03-14 at 09:20.
Mangala, Dinje, Nasri, Valbuena a i Remy bi moga vise da igra, mada ne znam u kakvoj formi u zadnje vrijeme. Nešto mi je 'meh' Benzima iako igra bolje za repku...
vezni red im je ubitacan, pa onda napad. centralni bekovi se vazda mogu iskombinovat, ima materijala, ali bocni su raspad ili neiskusni ka ovaj Dinje.
Last edited by clapton; 08-03-14 at 12:30.
Nevjerovatno jako SP. Koliko samo ima dobrih timova.
In vino veritas
Greniera ste zaboravili.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Da se Falkao nije skembao, ta bi Kolumbija bila potencijalno izenađenje. Ovako i da zaigra, kao što neki pričaju...neće moći keksa.
I znam da danas je danas
Nemaju oni frke sa spicevima.Dzekson Martinez, Ibarbo, Muriel. Maxe...
Muriel niej spreman za velike stvari, Ibarbo je već desno, tu će on da probija..Džekson dobar igrač, ali Falkao je world class. Igrač koji rješava.
I znam da danas je danas
Kakva pecka izjava, je li ga sramota godina?
http://www.vijesti.me/sport/van-gal-...-clanak-185069
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Ova Holandija je po meni bas neozbiljna i realno je u rangu tog Cilea po imenima , a po ovoj vasoj prici onda vec sanse vece bih dao Cileu.
Belgiju nikako ne bih otpisao , jednostavno navijam za njih , nesto su mi mili , a formacija ova je bas ubitacna
-------------------------Courtois--------------------------
---Vertonghen----Vermaelen----Kompany----Alderweireld---
---------Witsel(Nainggolan)----Felaini(M.Dembele)----------
--Hazard(Mirallas)-------De Bruyne-------Mertens(Chadli)--
---------------------Lukaku(Benteke)--------------------
Ocekujem 1/2 finale![]()
Ubitacna ali bez igree..Nije tu nista ukompovano..Igraju taman na individualnu klasu..Eo tri zadnja prijateljska meca ne znaju za pobjedu..Poraz od Columbie,Japana i remi protiv Obale Slonovace..Iako su to prijateljske opet su igrali sva 3 meca kod kuce i to u punom sastavu..
A te 3 reprezentacije protiv koje je igrala Belgija RAZNOSE. Ne mora to nista da znaci, ali se slazem da im treba neki dobar trener pa da gase planetu Zemlju.
Ja standardno navijam za majku Italiju, onda BiH, Kolumbiju, Njemacku i Brazil. Po malo cu naginjat i prema Alziru zbog Taidera i Belfodila, onda Argentine ALI SAMO ako budu igrali Alvarez, Palacio i Kampanjaro, ako ne ko ih jebbe, ionako su mi nesto mrzni. I Hrvatska mi je isto gotivna.
Evo i Vilja prosipa za Atletiko, čim ga pušte malo umjesto Diega Koste... dva gola u dva minuta.
Gasi Španija ovo opet, džabe analize izvodimo...
A majka Italija je u srcuali mislim da ce Brazilci uzet..
Inace sto se tice Belgije..Pa jos ako te dobijaju na tvoj stadion reprezentacije koje su slabije od tebe na tvoj stadion, u punom sastavu..znaci nesto da ne stima..Inace Kolumbija je u taj period bila rangirana 4-ta na svijetu. Obala S. i Japan oboje na svjetsko..Tako da bi trebao alarm da se upali...Posebno sto se tice odbrane i klimave sredine..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks