View Poll Results: Očekujem da će situacija u Ukrajini voditi:

Voters
157. You may not vote on this poll
  • 1. pobjedi Janukoviča i gušenju/osipanju protesta

25 15.92%
  • 2. pobjedi opozicije i prelaskom Partije regiona u opoziciju

21 13.38%
  • 3. federalizaciji zemlje i dugogodišnjoj nestabilnosti

25 15.92%
  • 4. novim građanskim sukobima, a možda i građanskom ratu

46 29.30%
  • sporazumnom raspadu Ukrajine i formiranju dvije ili više novih država

24 15.29%
  • nekom drugačijem epilogu-objasniću/ne mogu da procijenim

16 10.19%
Page 104 of 273 FirstFirst ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... LastLast
Results 2,576 to 2,600 of 6817

Thread: Ukrajina - sraz dva svijeta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Meni iskreno najrealnija prva opcija... Prosto zato što bi bilo kakvo uzmicanje od Krima sad za Putina bilo veliki poraz i ego mu neće dozvoliti da razmišlja o bilo čemu drugom, a za Vladu u Kijevu to je sjajan način da 1. stvore sliku žrtve od agresora 2. konsoliduju situaciju na jugu i istoku đe narod inače nije većinski za otcjepljenje, osim u Donjecku i Lugansku, već za federaciju.
    U Donjecku ce biti kako ukrajinski Alex Ferguson kaze...

http://orekhovao.files.wordpress.com...__max_news.jpg
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rusi napravili sajt pod nazivom "Izdajnici" na kom se nalazi lista svih vidjenijih ljudi u Rusiji koji su protiv intervencije u Ukrajini:

http://predatel.net/

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

2 su zgodni bas, a treci sexy...Ko bi rekao da ima lijepih Rusa... Ruskinje da, ali ovo me iznenadilo.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Skup proUkrajinskog stanovništva koji se upravo održava u glavnom gradu Krima Simferopolju...Na jednom od transparenata vidi se natpis. "Ja sam Rus i želim da živim u Ukrajini"...

Last edited by El Re; 07-03-14 at 08:56.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Zašto je to učinio? Ja ne mogu da nađem logičko objašnjenje. Možda ga i ne treba tražiti, jer potezi kojima su skloni diktatori poput Putina često su produkt njihovog stanja svijesti, a ne ozbiljnih konsultacija sa saradnicima i službama vlastite zemlje.
    +1000
    Moguće je da se plašio strane intervencije na Krimu ili ko zna već čega, no zaposijedanjem Krima na ovaj način, sebi je iskomplikovao planove za istok i jug...
    Obrazlozenje je svake invazija koju poznaje povijest covjecanstva bilo "Neprijatelj je na pragu Domovine". U ovom smisli putinova lkika ni u cemu se ne razlikuje od svih agresora proslosti i, ne daj Boze, buducnosti.

Sad je prinuđen da ukoliko želi istok i jug, onda ponovi isto sa Krima... To bi direktno značilo početak rata u Ukrajini. Ali to se više ne bi moglo smatrati građanskim ratom, već ratom Ukrajine protiv ruskog agresora i domaćih pomagača... Takav scenario značio bi kraj rusko-ukrajinskog bratstva za sva vremena. Animozitet koji bi se stvorio između njih vrlo vjerovatno bi bio gori od međusobnog rusko-poljskog odijuma...
    Ono sto je Putin gurnio Ukrajinu prema NATou i Europskoj Uniji je dosta nebitna stvar za Ruse (mada srdacno podrzavam one Ukrajince koji su odlucili bit dio zapadne civilizacije i vise ne zele bit dio nove Zlatne Horde). Ono sto jest bitno je u stvarnosti onaj animozitet koji si spomenuo. U Rusiji se trenutacno stvara atmosfera mrznje prema ukrajincima, kojih mediji guraju u isti "macisticki" kos u stili notorne 1937. godine. U Ukrajini, barem u onim djelovima koji nisu pod okupacijom, Rusi polako ali sigurno pretvaraju u strasilo za djecu "Ako se ne budes lijepo ponasao, onda doci ce divlji Rus pa ce ti otet i pogutat!"

A kako je Putin otežao život i kretanje svojih zemljaka van Rusije, plastično govori i skandal koji se sinoć desio u Kanadi, gdje je 9-orici vojnika Ruske Federacije koji su bili na združenim vježbama, od strane kanadskih vlasti i bez ikakve najave, saopšteno da su protjerani iz zemlje i da imaju 24 časa da se spakuju i napušte Kanadu. Mogu samo zamisliti kako su to poniženje primili ti ljudi... Žalosno zaista...
    U pravu si. A kad je Crna Gora u pitanju siguran sam da ce "sluzbe" stavit pogcvrstu kontrolu sva djelovanja "ruska udruzenja", rad ruskih skola, ostvarenje razmoraznih humanitarnih i "humanitarnih" projekata s ruskim ucescem, a i medjucrkvene odnose posebito kad su u pitanju SPC i PRC poznate po tome da plameno podrzavaju svaku osvajalacku inicijativu "odozgo".
    PS Najnegativniji utjecaj ova putinova avantura imat ce na rusko stnovnistvo. Evo odlicnog clanka ra ruskom za one koji ga umiju.
    PPS Ponovno se ispricavam svim Ukrajincima u njihovoj Domovini i u inozemstvu.
    Last edited by A+A; 07-03-14 at 09:07.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Ulizivanje Putinu se nastavlja. Rusko je drustvo knjizevnika uputilo otvoreno pismo podrske Putini u kojem mu se hvalospjeva zbog njegovog "cvrstog i pouzdanog stava" te "mudrosti, cojstva i junastva".
    Bljaaak, fuuuj!
    Ti umjesto da si ponosan sto imas preśednika od koga pola Evrope napunilo gaće, a Obama svaku noć mu cvili i moljaka preko telefona kazes bljak....
    Dobar ti bio pljana budaletina Jeljcin koji dozvolio da se pokrade drzava, a sa njim se sprdali ka sa seotskom budalom. Putina podrzava 70% drzave i onda smijesna prica da to namjestene ankete, staljinizam ili okretanje ali ga ne podrzava 30% i to je znak.... Tipicni primjer demagogije i kad se nema argumenta.
    U poredjenju sa ovim nazovi demokratama koji ga napadaju i mlatinjaju argumente za predskolski uzrast Putko je Majka Tereza, apostol Pavle, a ako ga naljute onda će biti i Ilija gromovnik.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo ludi covjek (i mozda ludi, kao Branko Brnovic) moze sporiti Putinova dostignuca u prvim godinama upravljanja Rusijom, ali mislim da je presao granicu, zaigrao previshe i da je na dobrom putu da upropasti i Rusiji i sebi sve ono sto je prije postigao.

Inace interesantno kako na svakoj mapi britanskih medija Sevastopolj i Balaklava stoje odvojeno iako Balaklava odavno vise nije posebni grad nego predgradje Sevastopolja...Samo fali da pocnu Tenisona da citiraju
    Last edited by Recordare88; 07-03-14 at 09:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ono sto je Putin gurnio Ukrajinu prema NATou i Europskoj Uniji je dosta nebitna stvar za Ruse.
    Vidiš, možda griješim, ali zar Rusiji i Rusima ne bi bilo od prvorazrednog interesa da razvijaju strateško prijateljstvo (ili čak "bratstvo" mada nijesam sklon tim pjesničkim izrazima) te partnerstvo sa Ukrajinom i Ukrajincima?...Ne samo zbog etničke bliskosti dva naroda (koja je u njihovom slučaju čini mi se najveća posmatrajući zemlje bivšeg SSSR-a), ne čak ni zbog veličine Ukrajine, koliko zbog njenog strateškog položaja ili pozicije od posebne važnosti za Rusiju...
    Ja sam zaista zbunjen s ovim što je učinio Putin. Ne samo što okreće čak i Ukrajince "dualnog identiteta" protiv Rusije, već bih rekao da tjera na ozbiljno razmišljanje i one koji su mu bili otvoreno naklonjeni...
    Sve me nevjerovatno podsjeća na početak rata u bivšoj Jugoslaviji kada je Miloševićev režim sludio sve Srbe da su u Hrvatskoj na vlast došli koljači i jamari iz WWII i da srpskog uva neće ostati ako se odmah svim sredstvima Srbi ne sjure da oslobode Hrvatsku od Hrvata...
    Možda ću umrijeti naivan, no poznajući Hrvate dosta dobro, ništa nije podstaklo antisrpska osjećanja u HR (koja su do tada bila više obiljžje manjine stanovništva) kao nasrtanje tada vojno višestruko superiornijih Srba na njihovu slobodu i pravo da odlučuju o svojoj sudbini.
    Da se to nije desilo (tj. da su se dva naroda razišla u miru) tvrdim da bi danas odnosi između Srba i Hrvata bili onoliko dobri koliko nam to sada izgleda nezamislivo... Srbi su po istom receptu od sebe otjerali i druge ex YU narode koje su željeli vaspitavati...
    Nikada neću biti potpuno siguran da li je do odustajanje Srbije od pokušaja da se u CG nakon referenduma izazovu nemiri, prave paradržave i sl., došlo zbog svijesti Srba da bi to za sva vremena proizvelo trajni antisrpski animozitet u CG ili se to nije dogodilo samo zato što više Srbija za takve avanture nije imala snage i resursa...
    Kakogod... ponoviću, moj je utisak da je Rusija ovim što danas čini sama sebi najveći neprijatelj...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Estonija...

Latvija...

Litvanija...

Kazahstan...

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ti umjesto da si ponosan sto imas preśednika od koga pola Evrope napunilo gaće, a Obama svaku noć mu cvili i moljaka preko telefona kazes bljak....
    Dobar ti bio pljana budaletina Jeljcin koji dozvolio da se pokrade drzava, a sa njim se sprdali ka sa seotskom budalom. Putina podrzava 70% drzave i onda smijesna prica da to namjestene ankete, staljinizam ili okretanje ali ga ne podrzava 30% i to je znak.... Tipicni primjer demagogije i kad se nema argumenta.
    U poredjenju sa ovim nazovi demokratama koji ga napadaju i mlatinjaju argumente za predskolski uzrast Putko je Majka Tereza, apostol Pavle, a ako ga naljute onda će biti i Ilija gromovnik.
    I Hitlerov je prethodnik bio "neodlucni" Hindenburg "koji dozvolio da se pokrade drzava". Dobro se zna kako se ta prica zavrsila.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Vidiš, možda griješim, ali zar Rusiji i Rusima ne bi bilo od prvorazrednog interesa da razvijaju strateško prijateljstvo (ili čak "bratstvo" mada nijesam sklon tim pjesničkim izrazima) te partnerstvo sa Ukrajinom i Ukrajincima?...Ne samo zbog etničke bliskosti dva naroda (koja je u njihovom slučaju čini mi se najveća posmatrajući zemlje bivšeg SSSR-a), ne čak ni zbog veličine Ukrajine, koliko zbog njenog strateškog položaja ili pozicije od posebne važnosti za Rusiju...
    Ja sam zaista zbunjen s ovim što je učinio Putin. Ne samo što okreće čak i Ukrajince "dualnog identiteta" protiv Rusije, već bih rekao da tjera na ozbiljno razmišljanje i one koji su mu bili otvoreno naklonjeni...
    Sve me nevjerovatno podsjeća na početak rata u bivšoj Jugoslaviji kada je Miloševićev režim sludio sve Srbe da su u Hrvatskoj na vlast došli koljači i jamari iz WWII i da srpskog uva neće ostati ako se odmah svim sredstvima Srbi ne sjure da oslobode Hrvatsku od Hrvata...
    Možda ću umrijeti naivan, no poznajući Hrvate dosta dobro, ništa nije podstaklo antisrpska osjećanja u HR (koja su do tada bila više obiljžje manjine stanovništva) kao nasrtanje tada vojno višestruko superiornijih Srba na njihovu slobodu i pravo da odlučuju o svojoj sudbini.
    Da se to nije desilo (tj. da su se dva naroda razišla u miru) tvrdim da bi danas odnosi između Srba i Hrvata bili onoliko dobri koliko nam to sada izgleda nezamislivo... Srbi su po istom receptu od sebe otjerali i druge ex YU narode koje su željeli vaspitavati...
    Nikada neću biti potpuno siguran da li je do odustajanje Srbije od pokušaja da se u CG nakon referenduma izazovu nemiri, prave paradržave i sl., došlo zbog svijesti Srba da bi to za sva vremena proizvelo trajni antisrpski animozitet u CG ili se to nije dogodilo samo zato što više Srbija za takve avanture nije imala snage i resursa...
    Kakogod... ponoviću, moj je utisak da je Rusija ovim što danas čini sama sebi najveći neprijatelj...
    Pogresno sam se izrazio. Htio sam reci da ulazak Ukrajine u NTO u NATO iliti EU je (relativno daleka) buducnost dok pogorsavanje odnosa medju narodima a i pojedincima vec postaje stvarnost i sadasnost.
    PS Suvisno je spominjat da za Europu Rusija postaje drugom "Velikom Srbijom", mada, hvala Bogu, jos uvik bez one genocidne sastavnice, bez teorije rasne superiornosti, etnickih ciscenja i td

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vijest koja se upravo prenosi na svjetskim medijima...

-------------------------------------------------------

Somalia's Ministry of Foreign Affairs & International Cooperation has offered to intervene in the Ukraine crisis, saying it is concerned about the "deteriorating situation" and condemns Russia for posing a "threat to international peace and security". The Somali government, which has a few domestic issues of its own to deal with, says conflict needs to be resolved through dialogue and reconciliation. "We are ready to offer our assistance on these issues."

ili...

Ministarstvo vanjskih poslova i međunarodne saradnje Somalije, ponudilo se da se uključi u rješavanje krize u Ukrajini, navodeći da je zabrinuto zbog pogoršavanja situacije i osuđuje Rusiju zbog prijetnje međunarodnom miru i bezbjednosti. Vlada Somalije, suočena i sama sa nekim domaćim problemima, smatra da se konflikt treba riješiti kroz dijalog i pomirenje. "Mi smo spremni da pružimo našu pomoć oko toga".

... Došlo vrijeme da i Somalijci izgledaju razumnije od Rusa....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I Hitlerov je prethodnik bio "neodlucni" Hindenburg "koji dozvolio da se pokrade drzava". Dobro se zna kako se ta prica zavrsila.
    hahaha a ovo je argument za sto ????
    Bilo bi pretendeciozno da ja tebe ucim ruskih poslovica, ali jedna prevedena na crnogorski kaze "hrani sirotu za svoju sramotu". To je donekle odnos RU-UK jer Rusija im je stvorila i toliku drzavu i i cijelo vrijeme ih drzi u sok sobi i reanimacija neprestalna.
    Sto ovi nasi homo-americanusi ne pisu ja se ne cudim, ali ni ti ne navodis da se Veliki Vladimir obratio biznismenima da ne prekidaju saradanju sa Ukrajincima zbog politike, da pomazu bratski narod da izadje iz krize....
    Valjda znas kako se zavrsilo kad je umobolni Staljin uveo sankcije Ukrajini, a odje poredjujes Putka sa njim?????
    Nevalja ti rabota nista jer ima odje i onih koje blage veze nemaju o tome pa mogu steći pogresan utisak, a toliko su iskljucivi da skidaju kotao sa veriga da se nagarave i da likom pośećaju na Obamu.
    Ja se ovih dana ozbiljno nosim mislju da podnesem prijavu za rusko drzavljanstvo, ne da bi ratovao već da se ośećam
    moćnim. Velja mi korist od preśednika koga svuda tretiraju "prda dosa-prda prosa", ili ka zlo dijete "majko mene diraju..." ili da jos moram izigravati avetinju i pisati kako su Ameri dobri, posteni i kulturni i oni bacaju bombe sa bombonima, a Putin bezobrazni diktator koji anektira Krim bez ispaljenog metka, bez slomljene zardinjere i cak
    bez ukradenih patika iz butika.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Estonija...

Latvija...

Litvanija...

Kazahstan...
    Rusija

PS Namjerno sam stavio sliku one babuske, da ne bi netko napisao da su kod nas samo hipsteri izasli na proteste.
    Last edited by A+A; 07-03-14 at 10:26.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

... Došlo vrijeme da i Somalijci izgledaju razumnije od Rusa....
    Boli Putina za Somaliju - on vise racuna na svjetske velesile Nauru i Vanuatu.
    Last edited by A+A; 07-03-14 at 10:22.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Koliko je visok g. Putin? Djeluje da je jako nizak.. Mozda se zato i kocoperi serviranom silom...
    nadjoh info...
    Ruski vlastodršci, premijer Vladimir Putin, s 167 cm visine, te predsjednik Medvedev s 157 cm, svojoj su “visini” doskočili posebnim cipelama
    hrvati su cudo sa informacijama.
    Sad mi je jasno i ono "bechenje", i sve ostalo...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 07-03-14 at 10:17.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    hahaha a ovo je argument za sto ????
    Bilo bi pretendeciozno da ja tebe ucim ruskih poslovica, ali jedna prevedena na crnogorski kaze "hrani sirotu za svoju sramotu". To je donekle odnos RU-UK jer Rusija im je stvorila i toliku drzavu i i cijelo vrijeme ih drzi u sok sobi i reanimacija neprestalna.
    Sto ovi nasi homo-americanusi ne pisu ja se ne cudim, ali ni ti ne navodis da se Veliki Vladimir obratio biznismenima da ne prekidaju saradanju sa Ukrajincima zbog politike, da pomazu bratski narod da izadje iz krize....
    Je li tvoje prezime Radovic? Jer ono boldirano me podsjeca na njegovo cuveno "RPC je stvorila ovu drzavu".
    Ocito ti povijest nije jaka strana.
    Bez uvrede.
    a Putin bezobrazni diktator koji anektira Krim bez ispaljenog metka, bez slomljene zardinjere i cak
    bez ukradenih patika iz butika.
    Da, da, da. Rusija je toliiiiiko minijaturna zemlja da za nju pripajanje Krima je stvarno pitanje prezivljavanja :lolblue: Baz zbog toga Putin je spreman za osiromasit stanovnistvo vlastite zemlje i preusmjerit milijarde i bilijune rubalja-dolara-eura u tudju.

PS U Turkmeniji, Tadjikistanu, djelomicno u Kazahstanu, a i u Domovini, naime u Ceceniji, Rusi su tijekom desetljeca ugrozeni, protjerani, silovani, oplackani, ali Bogami, BOLI GA ZA TAMOSNJE RUSE.
    Mozel li mi rec, koliko je Rusa ubijeno u Ukrajina zbog etnicke pripadnosti? Koliko njih je moralo pobjec iz zemlje zbog diskriminacije, zestokih prijetnji, prebijanja?
    Last edited by A+A; 07-03-14 at 10:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Je li tvoje prezime Radovic? Jer ono boldirano me podsjeca na njegovo cuveno "RPC je stvorila ovu drzavu".
    Ocito ti povijest nije jaka strana.
    Bez uvrede..
    Ciju to povijest hoćes da me naucis jer se moze ispostaviti da si se u tesko breme ufatio i moze ti malo znanja prifaliti? Daj odgovori na neko konkretno pitanje, a ne samo parole i trt argumente kao ovi NVO aktivisti koji moraju parolisati jer ostadose bez plate.

Thanks Thanks Given 
    3,457
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Sve razumijem ali upoređivanje Putina sa Hitlerom neću nikad. Shvataš li koliko je to suludo ? Ne branim Putina ali ova poređenja nemaju nikakvog smisla. Sjeti se šta i kako je radio Hitler a šta i kako sad radi Putin.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne kvari mu argumente jer on zna povijest

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

nista ne impliciram:

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Putin tajo.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    3,457
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    nista ne impliciram:

A đe ovo iskopa... Dobar, dobar

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    Sve razumijem ali upoređivanje Putina sa Hitlerom neću nikad. Shvataš li koliko je to suludo ? Ne branim Putina ali ova poređenja nemaju nikakvog smisla. Sjeti se šta i kako je radio Hitler a šta i kako sad radi Putin.
    Nitko ne zna sto ce kroz pet-deset godina dana.
    - Skoro svi su opozicione novine zatvorene.
    - Svi su opozicioni TV-kanali uguseni.
    - Djelovanje NVO koji se bore za ljudska prava je fakticki zabranjeno
    - Drzavni organi odbijaju registrirat oporbene stranke
    - Nakon svakog pokusaja otvorenog protesta ljudi odmah idu u pritvor i zatvor i to zbog potpuno falsificiranih "dokaza" i lazhih svjedocenja pandura kako su "pretrpjeli".
    - Vise od pola milijuna Rusa nalaze se u zatvorima.
    - Postotak oslabadjajucih presuda u Rusiji ne premasuje 0.7%!!
    - Sirom Rusije djeluju raznorazni "tituske" u obliku omladinskih pokreta, udruzenja kozaka i td.
    - U novinama se pise kako se Rusija nalazi u "neprijateljskom okruzenju" i koliko su svi navodni "prijatelji Rusije" u stvarnosti "prostitutke Zapada".
    - Broj pandura i udbasa stalno raste, a rastu im i plate i brojne preferencije.
    - Pravoslavni mracnjaci su postali "sivi kardinali" i otvoreno mjesaju u drzavna pitanja.
    - Tijekom putinovog presjednistva parlament nije donio NIJEDNU odluku koja bi proturjecila njegovom stavu. U stvarnosti Rusija ne treba parlament takav kakav je danas, jer VISE NI O CEMU NE ODLUCUJE nego samo akceptira svaki potez Putina, cak i onaj najludiji "ukrajinski".

Zakljucak je jednostavan: sledeci je korak po toj logici mora bit ponistenje Ustava, proglasenje Putina za Cara, uvodjenje kmetstva i , naravno, izgradnja virtualnog a mozda i stvarnog "berlinskog zida".
    PS Isprika, zaboravih na "proglasenje rata svim susjedima" i proglasenje trajnog ratnog stanja u zemlji!
    Last edited by A+A; 07-03-14 at 11:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lider Desnog sektora Jaros najavio da ce se kandidovati za predsjednika Ukrajine. Prema trenutnim anketama, moze da racuna na podrsku 1.5-2% Ukrajinaca.

Page 104 of 273 FirstFirst ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)