zna li neko mogu li da se gledaju online filmovi na android trazi mi javu a flash player je install na tabletu ?
eh, da je samo do baterije... Prije nego sto sam ga vratio vlasniku, izdrzao je 11 i po sati screen on time, a i dalje je imao 25% baterije. Mnim da je i procesor, a i ekran mnogo stedljiviji (za ekran se vidi, prilicno agresivno ga zatamnjuje auto brightness)
eto recimo motorola ima te maxx modele... Ja jos ni jedan nisam vidio uzivo, ni kod nekoga, ni u prodavnicama... Zakljucak: mass market nije nesto zainteresovan za debele telefone. Sad su svi u fazonu ko ce da napravi tanji telefon, tanji laptop, macbook air, ipad air, ultrabooks... Takodje, i te baterije od 7500mAh, mozda se prodaju u hiljadama za modele telefona koji se prodaju u desetinama miliona.
Ako ti je trajanje baterije top prioritet, svakako prodaj te samsunge i uzmi lenovo. Posle mog iskustva, mogu da garantujem da je prakticno ni jedan normalan covjek ne moze potrositi za jedan dan, pa sve da 12 sati dnevno igra 3d igrice. Ovo sam vrtio jedno 4 sata:
average fps u performance mode 720p je ~57fps (od maximalnih 60!)
(nečitko)
Da li se još nekome desio problem sa Galaxy S4 da neće da šalje SMS-ove? Tj piše kao da je poruka poslata ali druga strana je nije dobila. I to potpuno random brojevi, nekima poruke idu nekima ne.
Promenila sam i kartice i provajdere i isto, znači do telefona je.
Poludeću, je li mnogo zahtevati da telefon ispunjava svoje osnovne namene - da prima i šalje pozive i poruke? Ovo je najgori telefon koji sam IKADA imala.
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
jesi li probala da resetujes telefon , odradi factory reset
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Last edited by Rakun; 05-03-14 at 00:46.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
"za 5-6 cm veci"
a meni licno je bio jako prijatno iznenadjenje, mada sam se rado vratio na One. Ako kad urade model p780 mini za 4.3 inca 720p ips ekranom i istom baterijom, ozbiljno bih ga razmotrio, barem kao drugi fon...
(nečitko)
htc ili nokiu... Ko da kazes "Mogla si lijepo da kupiš volkswagen ili ladu i nemaš problema :wink:"
![]()
(nečitko)
Da je 5-6 cm veci, mislim da to ne stoji (edit: nijesam bio lijen da provjerim Lenovo je veci po dimezijama 6x3x2 MILIMETRA) Naravno, ukoliko su ti dimenzije primarni kriterijum, ovo ti jeste deal breaker. Ja sam ga uzeo nakon nekoliko flagship modela i ne osjecam da sam limitiran... Naravno, baterija mu je naj adut. Nema vise onih momenata kad treba nedje da idem, tel mi je na 25%, a ja vec znam da ce ga par poruka ili razgovor od par minuta ugasiti... Kameru nijesam previse testirao ali sasvim korektna za sada...
Last edited by Ben Dover; 05-03-14 at 08:24.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
25% baterije znaci da imas preko 2h da radis sta oces, da ga ne ispustas iz ruke...ili cijeli dan relativnog koriscenja![]()
Last edited by bojankov; 05-03-14 at 08:16.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
nisam ni gledao, al mogu li kontaktirati npr facebook (tj one sto prave aplikaciju) da im predlozim par osnovnih stvari da dodaju... debili![]()
Izgleda da je kolega rakun krenuo da trguje novi telefon biće veselo:P
a nema ni sgs, realno... To me potsjeca na neke moje komsije kojima odrzavam kompove, koji pljuju po Windowsu (onu verziju koju imaju) i kukaju za prethodnom verzijom Windowsa i starim kompom, na kojem im se to "nikad nije desavalo", kako je sve nizbrdo otkako je otisao Bil Gejts sa cela, a ovamo kompovi puni virusa, advera i spajvera, koji "sigurno oni nisu instalirali, no to sve samo od sebe", a i centa ne bi dali na apgrejd (najbolju drugaricu dan danas ubjedjujem da komp sa 1GB RAM-a ne moze da radi brzo, ali ona je u tripu da reinstalacija rjesava sve probleme)...
emmm... odoh predaleko
@MIss Lucifer - ako ne nadjes nikoga da ti pogleda tel i vidi sta je problem, javi mi se na PM posle vikenda...
(nečitko)
Nisam ja rekao da ima nego vlasnica tog tel, a inače svi što misle da android baguje to je zbog samsunga (većinom).
Nego da ne širimo ;-)
Послато са HTC One уз помоћ Тапатока
aj sad i ti... Sredjivao sam prijateljima i samsunge, i soni, i htc, a i sad uzasni problem sa gubljenjem mreze na glanc novom Lenovo p780. Niko nije imun... Poenta je da je bar u 90% slucajeva kriv vlasnik telefona, a ne "glupi" android ili "glupi" proizvodjac...
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks