Xperia z? Nova na forum za 310e
Sent from my Z1
Da li je neko probao ovo :
CrossBreeder
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2113150
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
meh... dobijes navodno ROW verziju (Rest of World), a ono samo kinez sa flashovanim 116 ROW romom, koji je btw mator i ne dozvoljava OTA apdejt na novije, jer je tel rootovan out of the box, i modemom za kinesko trziste, koji ne podrzava (ako se dobro sjecam) 900 MHz frekvenciju. Ostao sam do 6 ujutro sinoc, al sam ga doveo u red B)
(nečitko)
Oket... Super kad si uspio da sredis sve... Nice...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ti si ga ono imao?
b'ateee, sa 4h i 6min screen on time, u obicnom modu (bez stednje), od jutros cackanje, i baterija je na 83%. HTC One bi mi vjerovatno bio vec na punjacu... Tacno da se zapita coek zasto Lenovo moze da stavi takvu bateriju u sub-200eur telefon, a HTC, Samsung i LG ne mogu u ove od 600-700
(nečitko)
Imam ga sada... Imao sam s820... Na p780 mi baterija traje po 4-5 dana, u zavisnosti od stepen koriscenja... U srijedu vece sam ga punio, sada je na 23%... Cijelo vrijeme mi je mobile data upaljen...
Izuzetno sam zadovoljan...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
odličan
FREEdi YouTube Downloader
http://apps.store.aptoide.com/app/ma...e%20Downloader
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ja cekam lenovo s860![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja više ništa ne čekam, dok ne naprave Rolling ekran. Ne vidim šta mi više treba od ovoga što imam.
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
neka zanimljiva igrica da isprobam lenovo s820?![]()
Maxthon browser je dosta brz, dobro organizovan, ima solidne opcije, moja preporuka. Jedina mana što nije toliko poznat.
Ja koristim maxthon i na komp i na mob, sinhronizuje favotite itd. Najbolji je :-)
Послато са HTC One уз помоћ Тапатока
Ja sam ga koristio jedno vrijeme onda ga pokvarise sa nekim apdejtom puca mi je svaki cas sad koristim sve i svasta i nijedan nije los![]()
meni je sad za 7 sati screen on time potrosio samo trecinu baterije... Evo sad sam opet stavio da vrti Epic Citadel demo, a vec ga je vrtio preko sat vremena... Vecina telefona ne moze ni 4h screen on time da izvuce, a ovaj izvuce 7, i ostane 2/3 baterije![]()
paaa nije bas... realno, HTC je testirao takve prototipe, ali su bili deblji i tezi od konkurencije, i ciljne grupe testera su rekle da bi radije uzeli tanak telefon, nego neki sa mega-baterijom. Looks sell...
HTC recimo za One nema dodatne baterije, a externi punjac (onaj Brick) svakako nije razlog zasto nisu stavili jacu bateriju.
(nečitko)
Od kad sam kupio htc one, na one x mi baterija traje po 3dana, a do tada nije mogla 10h max :-D
Послато са HTC One уз помоћ Тапатока
Kako objašnjavaš onda da ne naprave makar jedan model sa magare baterijom? Vjerovatno te grupe testera kažu da ne valja. Ne mora da bude ni top model, slično Lenovo da probaju.
Ja sam porucio za moj od 3500mah, od 4500mah i 7500mah.
Javiću kako su se pokazale :-)
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks